Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Patuljci, vile, čarobnjaci 6.2.2009 15:46:17
|
|
|
|
ejmama
|
Ja sam to obožavala! Moja je još mala ali mislim da će joj se svidjeti.
|
|
RE: Patuljci, vile, čarobnjaci 6.2.2009 16:24:19
|
|
|
|
Ruža
|
A joj, pogotovo one Ivane Brić Mažuranić, Šuma Striborova i domaći.
|
|
RE: Patuljci, vile, čarobnjaci 6.2.2009 16:38:49
|
|
|
|
Njofra
|
Mali njofra je još premali. Nema strpljenja niti za neku jako kratku priču a da ne spominjemo neke malo duže pa ćak i ako je to pričica za uspavljivanje (sam Bog znsa da sam probavala nekoliko raznoraznih o svemu i svačemu) ali ako bude na stariju seku onda će sigurno voljeti da mu čitam a kasnije će tražiti i sam priče koje mu se najviše čine zanimljivim.
|
|
RE: Patuljci, vile, čarobnjaci 6.2.2009 17:05:32
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
nisam ih baš doživljavala, a FJa ću upoznati s njima, pa ćemo vidjeti kakav će biti interes
|
|
RE: Patuljci, vile, čarobnjaci 6.2.2009 17:09:00
|
|
|
|
FIONA
|
nema niš ljepše od toga i neka su što duže u svijetu mašte!!! Moja bu imala sve kaj se mene tiče...ak bu prihvatila zajedno bumo maštale!!!
|
|
RE: Patuljci, vile, čarobnjaci 6.2.2009 21:40:53
|
|
|
|
Lady3
|
DA svi volimo .i mali i veliki L.mi još zna se igrati vile,kraljevine i to sama..ima jaku bujnu maštu... I to mi je super..
|
|
RE: Patuljci, vile, čarobnjaci 7.2.2009 10:36:08
|
|
|
|
tikica_69
|
Ima u gradskim knjiznicama prekrasnih knjiga...pretezno sve su prilagodjene 5 -7 uzrastu.
|
|
RE: Patuljci, vile, čarobnjaci 26.2.2009 10:24:09
|
|
|
|
božica
|
patuljci vile čarobnaci još ih nisam maloj čitala dovoljno joj je crvenkapa kada ih vuk pojede i dođe lovac pa ih izvadi van
|
|
RE: Patuljci, vile, čarobnjaci 26.2.2009 10:54:39
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: FIONA nema niš ljepše od toga i neka su što duže u svijetu mašte!!! Moja bu imala sve kaj se mene tiče...ak bu prihvatila zajedno bumo maštale!!! Baš tako Fionita! Jedva čekam!
|
|
RE: Patuljci, vile, čarobnjaci 26.2.2009 10:58:08
|
|
|
|
dominik
|
ja obozavam vile i zmajeve, toliko da sam si ih istetovirala, skupljam figurice vila, a i dora je bila vila za maskare. domi je trenutmo na crvenkapici i kratkim pricama,
|
|
|
|
RE: Patuljci, vile, čarobnjaci 26.2.2009 10:58:26
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
"dovoljno joj je crvenkapa kada ih vuk pojede" već danima slušamo kako vuk viče (vaaaaaaaa - sa širom otvorenim ustima i dignutim rukama u zrak ), tako da mislim a još nije vrijeme za ostale avanture
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!