mamavlatkica -> RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" (8.2.2009 20:44:27)
|
Evo da se i ja javim na kraju dana , danas nam je bio zanimljiv dan , jan je bio jako aktivan . Zezao mamicu za vrijeme rućka morala sam izmišljati kojekakve igre sa hrpom stavri da pojede zdjelicu juhe i malo lazanja . Poslije ručka smo se igrali odnosno slušali djećije pjesmice , on je plesao , vježbali našu gimnastiku . Oko 17,00 odlućili smo otići u šetnju ali po prvi puta bez kolica , bio je oduševljen . Primjetila sma da se malo popikava dok hoda što nije slućaj dok smo doma, izgleda da su mu smetala malo veće cipike , no uspijeli smo prošetati ulicom od jednog kraja do drugog , sreli sisjede pa smo se svi zajedno vratili kući . Komad e okupao porao kosu , većerao , prao zubiće i zaspao od šuba . Kako je krenulo mi ćemo izbaciti kolica za ove kratke šetnje . ja bi gledala neki lijepi film ali ovaj moj zuri u neki japanski film , živa dosada . Odo malo vidkjeti što iam još na netu . Puse svima velikima i malima do sutra. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|