Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 7:38:23
|
|
|
|
pilek
|
nadam se da ces brzo biti drzim fige,ja sam 6 god cekala na mojega srceka
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 7:40:25
|
|
|
|
pilek
|
tak mlada a vec dvoje dijecice..lijepo,
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 7:44:07
|
|
|
|
ninolina
|
jutar curice
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 7:45:18
|
|
|
|
pilek
|
sve je super nemam mucnine nista, nekad i zaboravim da sam trudna jer se stvarno super osjecam,inace to je bila 1 umjetna oplodnja i hvala bogu uspjesna
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 7:46:23
|
|
|
|
pilek
|
jutar ninolina
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 7:49:25
|
|
|
|
ninolina
|
Kako je žene danas. Moja dječica dobro hvala na pitanju. Tvoji? A malo čudo u buši o gura , gura. Nismo više sigurni šta je. Pišo nam se izgubio putem tako da je valjda curka, znat čemo u ponedjeljak. Vi radite na trećoj bebici. Super samo naprijed.
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 8:01:11
|
|
|
|
ninolina
|
A moji svi već u pogonu. Tvoji su stari ko moji dvoje, mislim tu su negdje. Jel se dobro slažu
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 8:03:22
|
|
|
|
Puli
|
jutreko kavica stižeeeeeeeeee
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 8:04:55
|
|
|
|
Puli
|
i nešto slatko za slađi dan
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 8:08:45
|
|
|
|
ninolina
|
Ko pas i mačka user posted image user posted image[/quote a mali su još, moji se čas ljube, čas grli a onda fajt. Bokić puli kako je, hvala za kavicu. Kako mali cvijetić
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 8:16:46
|
|
|
|
Puli
|
cvijetak gleda tomicu i čekamo ka ka ka-pato patku u pocoyu zdrava je hvala bogu još ujutro malo kh kh kašljuca mamika otvoriš fotku koju želiš(ne skidati s google pretraživača slika jer ti samo ubaci link) lijevi klik na mišu držiš i zaplaviš desnim klikneš na copy pa opet desnim na paste tamo gdje ju želiš ubaciti
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 8:18:31
|
|
|
|
ninolina
|
Super curka. Ma to kašljucanje bude prošlo. Glavno da nije ništa gore. Ne radiš danas?
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 8:19:15
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
jutro svima...evo mene, javljam se s dužnosti...na poslu sam, ufffffffff
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!