Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 10.2.2009 7:57:43
|
|
|
|
ninolina
|
Tako i ja mariachi. Joj ni meni buka ne paše, ali od jutra sam u laufu nema puno sjedenja, mira. A stalno na jaji e to je već uvježbano.
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 10.2.2009 8:03:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Tako i ja mariachi. Joj ni meni buka ne paše, ali od jutra sam u laufu nema puno sjedenja, mira. A stalno na jaji e to je već uvježbano. Ma, mi smo mame za 5!
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 10.2.2009 8:04:10
|
|
|
|
Puli
|
jutar mame za pet eto i mene na kavicu dok moj zvjerinjo razgleda slikovnice i škica tomicu
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 10.2.2009 8:05:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jutro puli!!! Evo kavice:
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 10.2.2009 8:09:01
|
|
|
|
Puli
|
tnx mariachi dobila sam zaljubljenu kavu to mi je fora iz vrtića kad klinci neće jesti paradajz juhu velimo da je to zaljubljena juha i odmah postane hit
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 10.2.2009 8:09:07
|
|
|
|
ninolina
|
jutar puli. Kako cvijetić
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 10.2.2009 8:13:50
|
|
|
|
Puli
|
cvijetić aktivno i zdravo da pokucam odmah mi je skočila na glavu čim se zbudila ostala s nama u krevetu ,pa smo imali nježno buđenje kako tvoji ninolina i jel pišonja ili pišulja u bušici
< Poruku je uredio Puli -- 10.2.2009 8:14:00 >
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 10.2.2009 8:15:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Puli tnx mariachi dobila sam zaljubljenu kavu to mi je fora iz vrtića kad klinci neće jesti paradajz juhu velimo da je to zaljubljena juha i odmah postane hit odlična ideja i za doma, puli! isprobavam odmah danas!
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 10.2.2009 8:18:53
|
|
|
|
Puli
|
kako voje purke curke marijači što mi radi kata jesu još cipele i kuhinjski ormari na tapeti
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 10.2.2009 8:22:48
|
|
|
|
Anoniman
|
O, da Puli! Još uvijek, ali s proširenjem na miš, tastaturu-i to baš onda kad ja hoću nešto napisati! Elly na miša a Kata piše nule i brojeve između mojih slova grrr! I daljinski! Čarobna stvarčica! A tek mobitel! Potrošile mi sve kune na prazne poruke frendici u Ameriku, još ju zbude, jer kod nje bude 3 ujutro! Užas! Šta nam Cvijeta voli?
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 10.2.2009 8:25:54
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi A tek mobitel! Potrošile mi sve kune na prazne poruke frendici u Ameriku, još ju zbude, jer kod nje bude 3 ujutro! Užas! Šta nam Cvijeta voli? Dboro jutro svima! Moja isto voli zvati s mob. Jedan dan je nazvala Hrv.vode i ženska se s njom ispričala, kaže ženska joj kako je slatka!
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 10.2.2009 8:27:30
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
jutro svima....evo a sad gibam jer je LUUUUUUUUUUUUUUUUDNICAAAAAAAAAA
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 10.2.2009 8:29:44
|
|
|
|
ejmama
|
Evo još kave
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 10.2.2009 8:29:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: Mariachi A tek mobitel! Potrošile mi sve kune na prazne poruke frendici u Ameriku, još ju zbude, jer kod nje bude 3 ujutro! Užas! Šta nam Cvijeta voli? Dboro jutro svima! Moja isto voli zvati s mob. Jedan dan je nazvala Hrv.vode i ženska se s njom ispričala, kaže ženska joj kako je slatka! teta mi tam radi, al izgleda nije nju nazvala...
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 10.2.2009 8:32:47
|
|
|
|
ejmama
|
I malo mađarice
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 10.2.2009 8:33:03
|
|
|
|
Puli
|
cvijetili krade daljinske i skriva se onda iza fotelje da ju ne vidimo da ih je maznula o mobitelima,tastaturi mišu i raspremanju ormara da i ne govorim jedino mi je mob uvijek zaključan pa nema štete
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 10.2.2009 8:33:50
|
|
|
|
Puli
|
jutro fj i ejmama tnx na kofi i čečeru
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 10.2.2009 8:35:08
|
|
|
|
Anoniman
|
dobra je, dobra! Kata tak voli mijenjati programe, taman kad hoćeš nešto čut, ona stisne tipku...
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 10.2.2009 8:35:09
|
|
|
|
ejmama
|
Cure ja idem dovršiti svoju kavu pa kidam na pregled kod gin.
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 10.2.2009 8:36:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Sretno, ejmama! Idem i ja srknuti pa povješati rublje... pa se vratim! Puse...
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 10.2.2009 8:39:56
|
|
|
|
Puli
|
dobar je robi sad me asociralo od frendice mali pospremio mob. u dvd a kako je mob bio tanak uspio i vrata od dvd-a zatvoriti oni zovu taj broj mob zvoni a ne mogu otkriti gdje je natražili se dok su ga našli
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 10.2.2009 8:40:54
|
|
|
|
troubled
|
jutro puli, falila si jučer....pitala je paula - a gdje je Cvijeta?
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 10.2.2009 8:43:15
|
|
|
|
Puli
|
troubi vidjela fotke sva mi sjajiš a magda je predivna i jaka ženska -slika i prilika seke i mame-ljubi cure i vi ste meni falili sve mi čudno gledat fotke kad nas nema na njima tihu sam uspjela vidjeti prije odlaska na kolodvoru
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 10.2.2009 8:43:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutro, troby, skužila sam jutros tebe i Magdu na slikama na FB, kako je medena!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!