mamavlatkica -> RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" (12.2.2009 17:07:29)
|
bokić evo i mene konaćno na raju , dans mi je skroz ludi dan , pun posla ali nema veze osijećam se skroz ok . Jućer je MM kod mene i pokušavao me pridobiti da ga primim natrag , tulio ko malo dijete ali onda smo se dogovorili da čemo neko vrijeme biti ovako svaki na svojoj strani pa čemo vidjeti . Danas me zvao opet sv zaplakan da mu je žao i da mu fali mali , ja sma mu rekla da sam razmišljela i razgovarala sa strućnim ljudima i donnijeal odluku da za sad ostaje tako kakao je svaki na svojoj starni i da si jako dobro razmisli što je napravio i da se ima promijeniti za 160 ako želi da odustanem od razvoda . Moram biti iskrena nisam sigurna da če se promijeniti , pa nije se mijenjao svih jedanaest godina . Sve u svemu za per dana imamo posredovanje na centru za soc ckrb i baš me zanima što će tada biti , sa kakvim će me forama probati dobiti ali nisam baš sto posto sigurna da če išta postići . ja saad prvenstveno mislim na svog sina . Uh cure moje nisma baš mislila da ja to mogu ali vidi vidi , ko bi reko. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|