mamavlatkica -> RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" (14.2.2009 21:28:32)
|
veće cure moje , evo i moj dan se bliži kraju . Moje preslatko i ja smo danas imali zanimljiv dana .Dugo smo pajkili a onda smo papali , malo plesali na Žakovu muziku , oko 10 otišli u Konzum kupiti stari za kuću i usput se maleni šišao . Bio je jako dobar i miran , frizerke su ga pohvalile da je jako dobar i miran Malo smo još prošetali parkićem a onda domeka na spavanje . Ručao je kao veliki zdjelicu juhice od brokula i još nešto , zaboravikla sam . nakon rućka kud drugud nego poet u skitnju do Getroa po stavri za kuću . Obaviili i taj shopping prošetali , Vratili smo se doma oko 18, 30 , nahranili naše peseke .Okupala ga oko 19.00 uživao je u kadi , oparli kosicu , papa je i sada spava . Ja sam se malo dotijerala ipak je valentinovo nema veze što sma solo , baš mi paše malo mira . Cure moje moram vam priznati nisam se nadala da ču biti ovako sretna kada mi ode non čudo od muža ali ja sam napokon živnula . Ništa mi nije teško ima više energije nego kada sma bila sa njim . [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|