Anoniman -> RE: trudna u brak (1.4.2009 13:56:22)
|
IZVORNA PORUKA: Vjeverica ST Mariachi, baš me zanima koji je bio razlog da je Crkva dopustila rastavu? ako je preintimno- nemoj odgovoriti!! zanima me...u kojim situacijama se to dopušta.... u njihovom slučaju, ona je isključila doživotnost i imanje djece. To je bio temeljni razlog. A inače je ona osoba koja ima problema sa shizofrenijom i to su znali neki koji su ju poznavali od ranije, a u to vrijeme dok su hodali, nije ništa pokazivala, tek kad su se vjenčali, pokazala je pravo lice, tj. pobrala se i otišla i htjela je od tamo ordinirati, ali joj nije uspjelo.... on ju je zvao da se vrati i da počnu živjeti normalan bračni život, ona nije htjela... prema tome, to nije bio ni valjano sklopljeni brak, jer je ona nekoj prijeteljici prije već rekla da će kad se vjenča, otići. To je isplanirala i napravila. To se sve dogodilo prije 15 godina, mm je bio sam dosta dugo, mi smo se upoznali 6-7 god. nakon toga i onda su ljudi koji rade na crkv. sudu vidjeli da on želi obitelj, da misli ozbiljno itd. (mi neke od njih znamo), kad su vidjeli da smo se civilno vjenčali, da čekamo dijete, da i dalje idemo u crkvu, razgovarali smo dosta s njima i tako nekako u suradnji sa svima njima ponovo pokrenuli postupak, gurali, gurali i dobili proglašenje nevažećim tog prvog braka. rješenje je došlo 03.01.2006. a 18. 02. 2006 smo se vjenčali.
|
|
|
|