pufna* -> RE: Kilogrami u plusu ili u minusu (22.4.2009 10:15:15)
|
IZVORNA PORUKA: marijasara cure baš vas čitam i nekako gledam da prolazimo sve kroz ise stvari. One cure koje su imale više problema sa kilama u životu (kao i ja) zbrajaju deku po deku. A one koje su prije bile mršavice se ne brinu i vesele se trudnoći. Trenutno sam u 29 tj. i dobila sam ako mjerim od početne kilaže 8 kg, a ako mjerim od 3 mj.trudnoće jer sam prvih mjeseci bila stalno na wc-u:( nekih 11kg. I sve bi to bilo super da sam imala prije 60 kg, ali pošto nisam:( smeta mi to. Naravno i meni društvo stalno komentira kilažu, trbuh i sve ostalo, na poslu me zovu debela i sve to polako ubija u pojam, makar bi kao trebale biti vesele, hormoni i "povijest" ipak čini svoje:( eto nadam se da do kraja neću dobiti još puno, no iskreno najbitnija je ova princeza u meni.. uživajte i nedajte se [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] svakako, uzivaj u malenoj... to je najbitnije. no sto sam htjela reci, i neke mrsavice se jednako grizu oko dobivenih kilograma, pretpostavljam. sve je individualno.
|
|
|
|