ninishka -> RE: Prednosti i nedostatci dude (16.8.2009 22:16:25)
|
IZVORNA PORUKA: njanja joj samo da nadodam još: u Ri rodilištu su NARAVNO svi protiv dude (rodilište prijatelj djece).... I jednu noć (naša zadnja u rodilištu), mali od cimerice plače 100/h, a stalno cica...i cica i plače i ukug...a sve ok, mali sit...vagali ga....i dođe njoj sestra i kaže: Ja vam ovo ne bi smjela reći, ali čim dođete doma, kupite dudu... Hoću reći....i žene koje rade u rodilištu i zabranjuju dude su mame....i znaju šta je duda.... Ono što ja 100 % znam je da ako i kada budem slj. put išla u rodilište, nosim dudu sa sobom i pred svima ću staviti bebi...pa nek mi nešto kažu: reži ću-to je moje dijete, ne vaše!!! to sam i ja dozivjela...mali mi prva 2 dana u rodilistu visio na sisi ionda je dosla sestra pitala dal imam dudu, ja rekoh da doma...onda nek vam je sutra donesu..a vž rodiliste isto prijatelj djece... moj mali ima dudu samoo preko noci, kad mu dosadi baci van i to je to..zna si sam ju stvaiti u usta i meni ok..preko dana kako kad, samo ponekad inace si cijelo vrijeme prica nekad sa duduom u ustima nekad ne..[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|