veliki klinci (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Viky -> veliki klinci (8.2.2009 21:50:45)

Sad sam imala jedan rođendan u igraonici.Djeca od 11 godina.Kako radim te rođkase,sve više me frapira ponašanje tih klinaca.Zaista ima super djece,pametnih,odgojenih i duhovitih.Ali,ima sve više djece koja su prosta,neposlušna i toliko inatljiva da ne mogu doći k sebi.Kao da to rade namjerno.Ipak oni više nisu mali i sve razumiju.Eto,to sam samo željela podijeliti s vama...Kako vi razmišljate o tome?

tikica_69 -> RE: veliki klinci (8.2.2009 21:53:20)

Sve je to bolest danasnjice i onoga sto gledaju kud god da se okrenu...doma, tv, skola, ulica.....

božica -> RE: veliki klinci (8.2.2009 21:53:48)

Zaista ima super djece,pametnih,odgojenih i duhovitih.
Ali,ima sve više djece koja su prosta,neposlušna i toliko inatljiva da ne mogu doći k sebi.Kao da to rade namjerno

baš tak uvijek je bilo i uvijek će biti svakakvih ljudi a tako i djece
boldala sam onu varijantu koja mi se sviđa[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/metulj.gif[/image]

Ruža -> RE: veliki klinci (8.2.2009 22:51:16)

Vjerujem da svako je dijete ogledalo svoje obitelji. Ima zaista prekrasne djece, ali nažalost sve više je i one kojima nedostaje osnove kulture i kućnog odgoja.

tonkica -> RE: veliki klinci (8.2.2009 22:52:33)

IZVORNA PORUKA: Ruža

Vjerujem da svako je dijete ogledalo svoje obitelji. Ima zaista prekrasne djece, ali nažalost sve više je i one kojima nedostaje osnove kulture i kućnog odgoja.

Slažem se, pa prepisujem od Ruže.

Lady3 -> RE: veliki klinci (8.2.2009 22:56:38)

nažalost ima takve djece da im je mjesto u nekoj popravnoj ustanovi a ne na cesti..puno puta vidim klince i uvijek se prenerazim koliko su nasilni i bahati..toliko da me je strah..Ali mislim da oni to sve nauče i rade onako kako su ih roditelji naučili(svojim ponašanjem)i oni to kopiraju..Ima i dobre djece ali sve rijeđe i rijeđe..[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Bojim se da smo mi država sa sve više i više nasilja...

Stranica: [1]