|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: hipotireoza
26.8.2009 1:04:58   
natalijax
dobrodosla draga,zelim ti srecu i da sve bude u redu,i da konacno ugledas plus na stapicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu petrović)
Neposredna veza do poruke: 51
26.8.2009 1:05:35   
tikica_69
Dobrodosla i sretno!

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu petrović)
Neposredna veza do poruke: 52
21.10.2009 18:17:15   
crvenkapica
cure mene  zanima jel se smije piti vrkuta ako  je TSH visok....3,66......mislim jel moze to skoditi?,,da mi se ne bi jos  povisio?znam da je vrkuta dobra za druge stvari ali  sad me zanima TSH ???

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 53
21.10.2009 19:35:41   
ema st

IZVORNA PORUKA: crvenkapica

cure mene  zanima jel se smije piti vrkuta ako  je TSH visok....3,66......mislim jel moze to skoditi?,,da mi se ne bi jos  povisio?znam da je vrkuta dobra za druge stvari ali  sad me zanima TSH ???

Možeš piti vrkutu,a jel piješ nešto za štitnjaču

(Odgovor članu crvenkapica)
Neposredna veza do poruke: 54
21.10.2009 20:44:14   
barby
ja pijem svaki dan 2dclx 2 salice.a imam hipotireozu i na terapiji sam euthyrox

17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA
ostala trudna između postupka prirodno:)

22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:(

2007-missed abortion:(

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

MM-oligoasthenozoospermia
varikokel

(Odgovor članu ema st)
Neposredna veza do poruke: 55
22.10.2009 11:50:34   
crvenkapica
jos nista....cekam pregled kod endokrinologa.....znaci  vrkuta ne moze povisit  TSH  jos vise??

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 56
22.10.2009 12:06:15   
ema st
Ma neznam uopče tko tije to rekeo da može.Da trave tako mogu djelovat na štitnjaču,nitko se nebi kljukao tabletamauser posted image Bez brige,slobodno je možeš pitiuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 57
22.10.2009 18:32:30   
crvenkapica
IZVORNA PORUKA: ema st

Ma neznam uopče tko tije to rekeo da može.Da trave tako mogu djelovat na štitnjaču,nitko se nebi kljukao tabletamauser posted image Bez brige,slobodno je možeš pitiuser posted image user posted image

neke cure su pisale da od kada piju vrkutu,   TSH im se  povisio...skocio....pa zato pitam ne bi htjela da  jos vise zeznem stvar....tnx

(Odgovor članu ema st)
Neposredna veza do poruke: 58
22.10.2009 19:51:25   
barby

IZVORNA PORUKA: ema st

neke cure su pisale da od kada piju vrkutu,   TSH im se  povisio...skocio....pa zato pitam ne bi htjela da  jos vise zeznem stvar....tnx

najbolje ti je pitat svog endokrinologa,i ja cu sad kad budem isla u 11.mj.ali mislim da nebi trebalo smetat

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

Neposredna veza do poruke: 59
22.10.2009 22:11:54   
crvenkapica
barby ti pitaj i za mene ja cu tek 1.12......pa nam javi.....

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 60
22.10.2009 22:14:49   
ema st

Ma nema šanse da ti smeta al svejedno provjeri pa češ vidit.

Neposredna veza do poruke: 61
23.10.2009 11:48:37   
barby

hocu pitat cu pa javim

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

Neposredna veza do poruke: 62
23.10.2009 11:53:17   
barby
da,zaboravil sam vam ovo reci,pitam ja moju ginek. prosli put kad sam bila,kazem joj da uzimam vrkutu radi zaceca i da li mozda ona smeta stitnjaci kad se uzima.a ona mene blijedo gleda i kaze ne znam ja sta je to,nikad nisam cula za taj naziv,sad ja njoj govorim to vam se jos zove gospin plast,a ona sad jos manje znam.mislim si kad ti kao dr. nisi cula za to...user posted image

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 63
23.10.2009 13:13:53   
ema st

IZVORNA PORUKA: barby

da,zaboravil sam vam ovo reci,pitam ja moju ginek. prosli put kad sam bila,kazem joj da uzimam vrkutu radi zaceca i da li mozda ona smeta stitnjaci kad se uzima.a ona mene blijedo gleda i kaze ne znam ja sta je to,nikad nisam cula za taj naziv,sad ja njoj govorim to vam se jos zove gospin plast,a ona sad jos manje znam.mislim si kad ti kao dr. nisi cula za to...user posted image

Ma pazi,njima nije u interesu da ti piješ te travice,vjerojatno se malo pravi glupa.Zna ona šta je to

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 64
1.11.2009 6:04:14   
Bare
...da vas malo utješim, imam hipotireozu 4 godine i dečka od 10 mjeseci :) . Zatrudnila sam sa 37 godina bez velikih problema i imala urednu trudnoću i porod, tokom trudnoće sam išla svaki mjesec na kontrolu štitnjače (hormoni i antitijela) i pila eutiroks. Beba je zdrava u svakom pogledu, još nikad nije imao ni temperaturu, niti kad se cijepio.

(Odgovor članu ema st)
Neposredna veza do poruke: 65
1.11.2009 14:26:15   
barby

IZVORNA PORUKA: Bare

...da vas malo utješim, imam hipotireozu 4 godine i dečka od 10 mjeseci :) . Zatrudnila sam sa 37 godina bez velikih problema i imala urednu trudnoću i porod, tokom trudnoće sam išla svaki mjesec na kontrolu štitnjače (hormoni i antitijela) i pila eutiroks. Beba je zdrava u svakom pogledu, još nikad nije imao ni temperaturu, niti kad se cijepio.

super,sad si me malo utjesila........user posted image

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu Bare)
Neposredna veza do poruke: 66
6.11.2009 20:27:42   
barby
danas sam dobila nalaze hormona... i TSH mi je povisen,jedno vrijeme su bili i FT3,FT4 i TSH uredni i sad TSH 7.40,a vrijednosti su od 0.3 do 5.0. i FT4 mi je na granici 10.51 a granica je 10.00 do 25.00.
prije tocno 6mj sam vadila zadnji put hormone i bili su u granicama normale,TSH mi je bio 3.69
sad sam zabrinuta da li me to sprjecava da idem na MPO? jel to smeta???user posted image
tek u 12mj sam narucena endokrinologu pa cu vidjet sta kaze.... ima koja od vas povisen a isla je na MPO?citala sam da poviseni TSH prouzrocuje neplodnost i neredovite menstruacije,sta je kod mene...user posted image

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 67
7.11.2009 23:28:35   
lavica81
ajoj barby bašp mi je žao zbog hormona

nadam se da će se sve stabilizirati i vratit na svojeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 68
8.11.2009 11:10:08   
Kika83
IZVORNA PORUKA: lavica81

ajoj barby bašp mi je žao zbog hormona

nadam se da će se sve stabilizirati i vratit na svojeuser posted image user posted image user posted image

Potpisujem jer neznam šta pametno ti napisat user posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 69
8.11.2009 19:52:05   
crvenkapica

znas sta i ja sam se narucila kod endok.u  12 mj..ali  sam saznala da  dr.nuklearne medicine  ti također moze dosta o tome pomoci .npr.i snimati stitnjacu i dati neku terapiju
......ja cu .prije posjetiti njega...zao mi je da ti je sad povisen.....ali kao sto su neke cure vec negdje pisale   i sa povisenim TSH ostane se trudan e sad MPO...ne znam  ,,mozda bi tebala ga prije snizit,,ako ti se ne da cekat  12 mj,.odi  kod dr.nukl.med.  tamo gdje vadis krv....

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 70
19.3.2014 12:36:00   
folletto
evo podižem ovu temu za našu bebac24

Neposredna veza do poruke: 71
19.3.2014 12:51:07   
bebac24
hvala ti draga foletto :-)
e ovako bila sam jucer kod endogrinologice zbog povisenog TSH 5.80
posto radimo vec preko godine dana na bebici rekla je da ne zeli provjeru nego odmah terapija euthyroxom 25 mg i u roku 2 mj da povadim tipove hormona za sad sam samo tsh i f4 ...zanima me dali koja cura ima to i dali je moguce da se ne treba piti terapija jer kazu da se onda mora citav zivot..
hvala

(Odgovor članu folletto)
Neposredna veza do poruke: 72
19.3.2014 13:21:34   
vucica
bebac ja ti imam hipotireozu, a kako vidis na drugom podforumu svjeza sam trudnica user posted image

prije nekih 5 god mi je tsh bio jako visok i pila sam euthyrox u raznim dozama, i trebalo je dvije godine da ga dovedem u red, i tada mi je dr ukinula terapiju. međutim prije godinu i pol mi je opet tsh skocio ali ne tako jako, na 5.8, a tada sam vec planirala T, i ocekivala sam da ce mi dr odmah vratiti terapiju, ali ovaj puta sam bila kod druge dr, međutim ona mi je rekla da mi nece prepisati terapiju nego da probam tsh snizavati prirodnim putem, znaci vjezbanjem, zdravijom prehranom i posebno smanjenjem stresa.

ja sam mislila da je to nemoguca misija, i bila sam zapravo ljuta sto mi nije dala terapiju, ali sam od tada krenula redovito i intenzivno vjezbati i malo pripazila na prehranu i kontrolirala stres koliko je to moguce, i samim time sam i skinula nekih 10-15kg koje sam i dobila zbog hipotireoze.

međutim T se nije događala i stalno sam bila uvjerena da je to zato jer mi tsh nije ispod 2, koliko se preporucuje za trudnocu, ali eto ipak sam uspjela potpuno prirodno ostati trudna. neznam koliki mi je trenutno tsh, za dva tjedna sam narucena kod dr pa cu vidjeti kada dodju nalazi bas me zanima.

da odgovorim na tvoje pitanje, ja sam zivi dokaz da se ne treba piti terapija zauvijek, ako uspijes na neki drugi nacin dovesti koliko toliko tsh u granice, i naravno tako ga odrzavati. istina je da je lakse ujutro popiti tabletu nego mijenjati nacin zivota, ali s obzirom da sam mlada nisam se mogla pomiriti s time da cu cijeli zivot biti na tabletama i to mi je dalo snagu da izdrzim u svom naumu.

zelim ti svu srecu, i ako te sta jos zanima slobodno pitaj

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 73
19.3.2014 13:50:20   
bebac24
to i ja mislim da sam premlada za takve tablete ... nisam u mogucnosti otic po drugo misljenje jer tu kod nas u istri ima samo u puli i to sam bila a u ri ne mogu ici...
mislim da cu morat sad poceti i vidit kako ce to ici... a za vjezbanje.. mene to drzi neko vrijeme i onda gotovo...
a reci mi molim te dali si imala kakve probleme na pocetku terapije zbog tableta? i meni je dr.rekla da to i nije razlog ne zatrudnjivanja jer da cure i sa 50 tsh ostanu trudne ali da jednom.kad je ostecena stitnjaca najbolje je odmah pocet sa terapijama jer kasnije bude samo losije..

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 74
19.3.2014 14:09:23   
vucica
imala sam nuspojava mada ne mogu reci sa sigurnoscu dali su uzrokovane terapijom ili su isto posljedica hipotireoze, ali bila sam jako napuhnuta i koza mi se mastila zbog cega su mi nastali problemi s aknama kojih sam se rijesila tek prije pola godine, i trazilo me je jako puno jesti, a posebice junk i slatko i to mi je bila bas velika borba.

a za vjezbanje te razumijem, ja sam prije pokusavala pa odustajala i tako u krug dok nisam jednom cvrsto odlucila i kada sam pregrmila prvih par mjeseci i pocela vidjeti da se puno bolje osjecam a i izgledam onda me je to zarazilo i sad mi je sve zao sto sam prestala s treninzima (radi T)

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!