interstelaris -> RE: homoseksualnost (25.2.2009 16:36:01)
|
malo sam listala i naišla na ovu staru temu i uz dužno poštovanje , malo mi je glupavo ovo pitanje . što se tu ima "tolerirati"? ta riječ znači da pristaješ na nešto što ti smeta , zar ne ? svatko , naravno , ima svoje mišljenje , ali ima ga o svemu . divno je i to da ne morate o svemu imati mišljenje . ne mogu vjerovati da se o ovome uopće raspravlja . šta bi da Vam se pod nosom prešetavaju ubojice , manijaci i pedofili ? jel bi se o tome raspravljalo ? a što se djece tiče , nek ih imaju i nek se žene , imaju svako pravo na to . svatko ima pravo na djecu sve dok je dijete u toj zajednici sretnoi , ma kakva ona bila . hetero , jednočlana , tročlana ili gay . zar nije samo to važno ? zašto se ne pitate zašto na djecu imaju pravo oni koji ih tuku i maltretiraju , siluju te ih drže kao pse ? zato što su heteroseksualci ? nemojte se uvrijediti , nije mi namjera prozivati Vas ili Vas napadati . ali razmislite malo kako ste si na ovoj temi posložili prioritete i o čemu razmišljate . veliki poljubac svima . NE toleranciji i DA ljubavi !!!
|
|
|
|