zrno pameti -> RE: Šibensko rodilište! (26.5.2009 7:29:22)
|
Naravno, novamama da svatko ima pravo iznositi svoja mišljenja, ali ne znam da baš netko ima pravo nekoga tako vrijeđati. Eto sad nam se gđa kalita i otkrila i rekla neke stvari o sebi i onda se čudi što ljudi saznaju tko je ona. Ipak treba u svemu imati zrno pameti i hvala Vam što ste se javili i normalno odgovorii. Žalosno je što se toliko pljuje po našim liječnicima, a ja sam uvjerena da je ta gđa rodila živu i zdravu bebicu i umjesto da u njoj uživa, ona troši vrijeme na ovakve gluposti. Slučajno sam došla do ove str jer sam tražila neke savjete za svoju bebicu i zaista sam ostala šokirana. Pa ona bi ljude razvlačila po novinama!!! Prestrašno. Što bi onda rekle žene koje su rodile zaista u teškim i nenormalnim uvjetima kad su u ratu rađale na podu iza običnog paravana? Bože moj, nijedan porod nije takav da si iza njega ptica koja sve može, ali još ne razumijem da pišeš tako o nekom tko ti je pomogao u životu. Tužno je da u ovoj državi svatko može što hoće. I onda se čude da im se prijeti policijom. Slučajno sam 4 dana ležala u prostoriji do rađaonice i čula svaku ženu koja je rađala. Nije baš ugodno bilo slušati, ali bih mogla napisati romane o osoblju koje se toliko trudilo oko baš svake žene. Svaka im čast dok mi noću spavamo, oni rade tako plemenit i human posao, a s druge strane tako težak. Mislim da dotična kalita svojim riječima nikad neće uništiti dignitet nijedne osobe u Šibenskom rodilištu jer 99 % žena ima pozitivna iskustva. I opet ću reći za kraj neka ih samo posluži zdravlje da nam i dalje pomažu, a svi oni koji pljuju, neka pogledaju svoje živo i zdravo dijete i neće im padati na pamet pisati takve gluposti koje su na razini potpuno neukih osoba. Cijenim Vaše mišljenje novamama i ne dajte da Vas neke izjave poljujaju u Vašim stavovima. Vaše zrno pameti. [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|