|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Koliko smo iskreni
13.2.2009 10:34:36   
ninolina
Zanima me jedna stvar, koliko tu na jaji pričate istinu o sebi, svom životu, svojim iskustvima. Ja sam iskrena, ne uveličavam stvari nego kažem kako je. Ako mi neko pitanje ne odgovara ne pišem na njega. Mislim da bi mi bilo neugodno pred curama koje znam odavno a tu se druže s nama da nešto lažem. A i tip sam buf pa kud puklo da puklo. Tu me potaklo to da sve pričamo o djeci- dobricama (kao mi nemamo djecu), muževima-Divnima ( niko nikoga ne vara), Nama- Koje smo si nepoznate ( al činjenica da živimo svi na istom svijetu, državi...) Koliko smo iskrene jedna prema drugoj.

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Koliko smo iskreni
13.2.2009 10:36:16   
tikica_69
Uh, preiskrena.....puno puta mi se to tak odbilo o glavu...onak bumerangski user posted image
A ne mogu ne reci sto mislim i kako stvari realno stoje user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2
13.2.2009 10:39:03   
ninolina
Uh, preiskrena.....puno puta mi se to tak odbilo o glavu...onak bumerangski user posted image

Iskreno sam pretpostavila da ćeš ti prva odgovoriti, jer vjerujem da je teško svoj život uz toliko muke predstaviti idealnim, od svih nas ovdje mislim da si ti No 1 u iskrenosti. Hvala draga

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
13.2.2009 10:39:20   
ejmama
Iskrena sam , a ako mislim da neke stvari ne trebam odgovoriti onda ni ne odgovorim.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 4
13.2.2009 10:41:36   
božica
Svoje stavove iznosim i stojim iza svog stava i odgovora
ne izmišljam o svojoj djeci koja imaju 1000 faza

-Divnima ( niko nikoga ne vara)--a kaj bi muževi trebali varatiuser posted image user posted image

idem micat rit...

Neposredna veza do poruke: 5
13.2.2009 10:43:08   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: ninolina

Uh, preiskrena.....puno puta mi se to tak odbilo o glavu...onak bumerangski user posted image

Iskreno sam pretpostavila da ćeš ti prva odgovoriti, jer vjerujem da je teško svoj život uz toliko muke predstaviti idealnim, od svih nas ovdje mislim da si ti No 1 u iskrenosti. Hvala draga

Hvala user posted image
Cesto imam osjecaj da se ljudi nekad zgroze nad mojim postovima user posted image
Al, sto imam od laganja ili idealiziranja?

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 6
13.2.2009 10:47:55   
mariola
Ja cjenim iskrenost i ne podnosim ženske "mi smo savršeni, mm je savršen" bla,bla.
Niko nije savršen.  Ja na glas kažem i kad sam ljuta i sretan i kad se posvađam s mm.Iskrena. Potpuno.

Neposredna veza do poruke: 7
13.2.2009 10:51:01   
ninolina
ne podnosim ženske "mi smo savršeni, mm je savršen" bla,bla.
Niko nije savršen.

istina

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 8
13.2.2009 10:54:14   
Lady3
što sawm god izjavila,rekla ovdje govorim iz svog iskustva i stojim iza svake svoje riječi.i ne sramim se toga.Često imam osjećaj da mi mnogi ne vjeruju ,da misle da preuveličajem..Nažalost prošla sam puno toga u životu i imam dosta iskustva..Ako nekome mogu pomoći,savjetovati zašto ne.Nisam ovdje se učlanila da se takmičim tko će više savjeta dati,komentirati više i bolje..Ovdje sam da si olakšam dušu,da pomognem nekome drugome,da se nasmijem kada sam tužna,da nađem utjehu..Šta bi imala od toga da lažem..lAGALA bi onda i sebi,iskrenost je moja vrlina i baš zbog nje nekim ljudima ne odgovaram..Ali dok ja i moji najbliži znaju tko sam i kakva sam više me i nije briga za ostale..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

Neposredna veza do poruke: 9
13.2.2009 11:02:54   
cokolada
uvijek sam iskrena i pisem sto je bez uvelicavanja, ako mi neka tema ne odgovara ili nisam raspolozena, ne odgovaram na nju i mislim da je to ok.
Ovdje sam da si olaksam dusu kada mi je tesko, a cure su uvijek spremne za utjehuuser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 10
13.2.2009 11:07:07   
Njofra
IZVORNA PORUKA: cokolada

uvijek sam iskrena i pisem sto je bez uvelicavanja, ako mi neka tema ne odgovara ili nisam raspolozena, ne odgovaram na nju i mislim da je to ok.
Ovdje sam da si olaksam dusu kada mi je tesko, a cure su uvijek spremne za utjehuuser posted image

Mislimo istouser posted image

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 11
13.2.2009 11:15:05   
Kika83
IZVORNA PORUKA: ejmama

Iskrena sam , a ako mislim da neke stvari ne trebam odgovoriti onda ni ne odgovorim.

potpuno tako. šta mi znači da lažem o nečemu i da me se poslije uhvati u laži,propala bi u zemlju od srama i zato nemam razloga lagati. iskrena sam općenito i tako i ovdjeuser posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 12
13.2.2009 11:42:33   
Marta j
Iskrena sam i kazem sve sto taj tren mislim i osjecam a to mi se vise puta u zivotu odbilo od glavu jer neznam ponekada drzati jezik za zubima.
Za sebe nemislim da sam idealna il da imam savrsenog muza jer svi smo mi ljudi s manama i vrlinama i ako me netko nemoze prihvatiti s mojim manama i vrlinama onda sa tom osobom nemam sta vise traziti.
Mrzim preuvelicavanja,jer covijek nikada ne laze druge vec sam sebe zavarava da zivi u nekom drugom svijetu od onog pravog.
Ako mi nekada ne odgovara nesto na rr jednostavno se od te teme maknem.
Meni je rr dobro dosla za pomoc i mjesto gdje se mogu ispricati i pitati i reci sve sto me muci.
Nevolim da me me netko laze,al moj je problem sto sam kaze mm dobrica i onda svakom povjerujem pa na kraju ja na............

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 13
13.2.2009 11:49:35   
rahela
iskrena sam potpuno u onom što pišem

jako puno ljudi sam sa foruma (raznih) upoznala i u RL, i ne mogu zamisliti da pišem nešto što nije istina, a nekad bih te ljude mogla i sresti i upoznati

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 14
13.2.2009 11:50:43   
Zvonki
Uvijek kažem ono što je i kako je. Ne volim laži i dvoličnost, to me izbaci iz takta. Uopće ne shvaćam potrebu za preuveličavanjem i zapakiravanjem svega "manje dobrog" u ružičaste mašne. Neki me vole zbog toga, neki vjerojatno mrze...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 15
13.2.2009 11:58:17   
ivanaa
ne kuzim zasto lagat na forumu?

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 16
13.2.2009 15:02:27   
Ruža
Ne vjerujem u savršeno i kad je negdje idila i savršenstvo, odmah mi nešto zasmrdi.
Svi smo mi samo mali ljudi sa svojim vrlinama i manama, koji vičemo, prdimo, volimo i bolimo. Moram priznati da sam se sa godinama naučila i začepiti malo usta jer su me puno puta koštala, premda i sad većinom prevlada ludi temperamenti i kažem ono što mi je na pameti.

Samo luda mama...

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 17
13.2.2009 15:10:11   
kokica
ne volim kad neko mulja i laže i pravi se da mu cvjetaju ruže,jer je to za mene velika laž
jer svugdje ima i korova...
ja za sebe znam da šta imam to kažem i ne volim lagati

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 18
13.2.2009 15:11:25   
inna
Iskrena sam. Nitko i ništa nije savršeno. Smatram da ako svojim iskustvom mogu nekome pomoći, pa makar ono bilo i loše, onda ću i pisati o njemu. Od laganja, uljepšavanja i uveličavanja nitko neće imati koristi, pa ni ja.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 19
13.2.2009 15:15:41   
Dajana
Upravo tako, zašto lagati na forumu? Tako uglavnom lažeš sam sebe.
Dakle, ja ovdje kažem ono što  mislim o nekoj temi. Ak mi se ne dopada nečije mišljenje, to ne komentiram, isto tako ako mi se ne sviđa neka tema, ne komentiram. Ako mislim da nešto nije za javnost, to ne komentiram.
Naravno  da smo svi mi mali ljudi sa svojim slabostima i da ništa i nitko nije savršen. Iako se to nekad kod nekog čini takvim, zato i kužim zašto je ninolina pokrenula ovu temu.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 20
13.2.2009 20:33:46   
curice
IZVORNA PORUKA: Dajana

Upravo tako, zašto lagati na forumu? Tako uglavnom lažeš sam sebe.
Dakle, ja ovdje kažem ono što  mislim o nekoj temi. Ak mi se ne dopada nečije mišljenje, to ne komentiram, isto tako ako mi se ne sviđa neka tema, ne komentiram. Ako mislim da nešto nije za javnost, to ne komentiram.
Naravno  da smo svi mi mali ljudi sa svojim slabostima i da ništa i nitko nije savršen. Iako se to nekad kod nekog čini takvim, zato i kužim zašto je ninolina pokrenula ovu temu.
[

U potpunosti te prepisujem

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 21
13.2.2009 21:05:12   
lelo
Iskrena sam ponekad i previše.user posted image
Nemam kaj lagat, pa istina uvijek dođe na vidjelo.

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 22
13.2.2009 21:44:30   
njanja
što lagati?ono na što ne želim odgovarati, ne odgovaram..tamo gdje odgovorim sam iskrena.....to sam ja 

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 23
13.2.2009 23:11:45   
dami
Baš sam jedno večer razmišljala o tome koliko smo ovdje iskrene ili se predstavljamo kao neke druge. Mislim da se nema šta lagati i izmišljati. Kao što su mnoge rekle ako me neko pitanje ne zanima ili ne želim dati odgovor jednostavno ga preskočim a u ostalim temama nemam šta skrivati.user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 24
13.2.2009 23:31:07   
Candy
U svim temama u kojima sam sudjelovala bila sam iskrena....Ne vidim nekog smisla čemu raspravljati o nečemu i biti neiskren user posted image ?Kao što većina vas ovdje kaže,ako ne želim sudjelovati u nekim temama,jednostavno ne sudjelujem...I riješena stvar...
Ipak,znam da ima među vama sigurno netko tko je sumnjičav što se mene tiče (ili sam ja barem to tako shvatila),ali smatram da treba znati povući granicu između virtualnog i stvarnog života i da neke stvari ne bih trebala dijeliti s ljudima koje ne poznajem....Možda se netko neće složiti sa mnom,ali tako ja funkcioniram sa svim stvarima pa nije iznimka ni naša Raja...
Sve ste cure i žene neizmjerno drage i nadam se da nikoga nikad nisam uvrijedila...To je moje mišljenje,nadam se da možete takvo što poštovati...
I na kraju,da se vratim temi....
Da,iskrena sam s vama uvijek bila i biti ću i ubuduće  user posted image ...

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!