lilas -> Birate li djeci prijatelje? (14.2.2009 17:30:08)
|
Moj sin je manji od svih svojih vrsnjaka, zbog toga sam ga uvek ucila da se ne svadja, tamo gde se tuku da ne ide i da ne vrati kad ga udare jer ce jos 5 puta dobiti vise. Cesto je iz igre dolazio kuci placuci jer su ga neprestalno zadirkivala i tukla 2 druga. Dok mi nije "pukao film" i dok mu nisam rekla da vrati i da pobegne kada ga drugi put dirnu. To se desilo jednom, dobio je kamen u ledja a vratio je grebanjem po licu. Mama tata i deda od tog decaka zapretili su jako ruznim recima mome sinu, to ne bih ni mogla sad napisati. Jos ruznije pretnje iskazali su mome muzu kada je pokusao sa njima razgovarati na lep nacin. Vec godinu dana moj sin se ne druzi sa tim decakom, a idu u isto odeljenje... Ja sam mu rekla da mu takav drugar ne treba koji ce se zaliti i cija ce obitelj izaci na obracun licno sa detetom, bolje da ne kontaktiraju nego da opet dodje do svadje. Moj sin je to prihvatio i prestao da se druzi sa tim decakom. Da li ste nekad zabranili svome detetu da se druzi sa nekim? Ako su vam deca jos bebe, da li mislite da gresim?
|
|
|
|