Krky -> RE: vaše vjenčanje (4.11.2009 17:14:58)
|
MM još uvijek ima traume od našeg vjenčanja otprije 16 godina (eh, brak nam je pravi teeneger) iako, srećom, nitko nije stradao. Noć prije pao snijeg od 50 cm, zaustavila nas policija, bili bez dokumenata, skoro otklizali s nadvožnjaka, svi u laganoj oblekici, MM kasnio po mene sat vremena jer nisu mogli pomaknut auto iz dvorišta, buket nam klizio s auta pa smo ga strpali u auto, vjetar otpuhao balon i iščupao antenu s auta, Njegovi zabunom otišli s drugim gostima, a ne kod fotografa gdje su nam trebali samo najbliži, kasnije se vrijeđali, neopraštali, mrgodili se...Na putu do crkve srušio se prad nama hrast pa nismo mogli autom, nego smo preskakali (ja u vjenčanici, naravno), u crkvi mi, prilikom svadbenog marša pala leća, pa nisam smjela ni trepnut, a kamoli suzu spustit da je ne izgubim. Pola ljudi zapalo u snijegu, MM mi u "transu" govorio da je sve to strašno i da će reći "NE" kako bi sve to ponovili kako spada, nasmrzavali se pa su ljudi plesali "hoćeš-nećeš"...joooj, kud nam bila pamet, trebali smo uzet nofce i baj - baj na hani - mun. Eh, da su mi one godine i ova pamet (a ni sad ona baš nije nešto)
|
|
|
|