Crvenilo na vratu (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

dikac -> Crvenilo na vratu (18.2.2009 18:50:07)

ivanić je mali buco i svako toliko mu se zacrveni vrat zbog naslagica. mazala sam mu a dermom i stalno mu se vraća. koju kremu koristite ili ste koristile za takvu vrstu crvenih flekica?

božica -> RE: Crvenilo na vratu (18.2.2009 18:55:16)

a znoji se mali ili
a možda da malo puder staviš
a sudocrem si propala sa tom kremicom

dikac -> RE: Crvenilo na vratu (18.2.2009 19:01:24)

bucko je pa mu se taj vratić sam po sebi znoji

sudocrem imam, probat ću s njom ga namazati večeras, hvala

Anoniman -> RE: Crvenilo na vratu (18.2.2009 19:06:22)

Moja Paulina je bila isto bucka i znalo joj se mlijeka sliti na vrat, još je po ljetu bila rođena, pa je sve bilo crveno. Važno je dobro to oprati kad ga kupaš. I nastojati kad ga nosiš nekako nasloniti glavu na rame pa da se to malo suši na zraku. Ak ne bude niš pomoglo od krema, probaj s kamilicom.

ivanaa -> RE: Crvenilo na vratu (18.2.2009 19:08:52)

meni je pomogao puder

kitty -> RE: Crvenilo na vratu (18.2.2009 19:59:37)

sudocrem je super,al ja sve prvo pokusam melemom rijesit ako ne ide onad bepanten mast ili sudocrem

Ruža -> RE: Crvenilo na vratu (18.2.2009 21:19:37)

Probaj puderom, on će upiti višak znoja  i isušiti malo.

lopy -> RE: Crvenilo na vratu (21.2.2009 11:41:12)

Ne znam je li tema još uvijek aktuelna, ali podijelit ću svoje iskustvo. Mi smo imali problem s pelenskim osipom zbog kojeg smo posjetili dermatologa. Beba je imala također crvenilo na vratu i ispod pazuha, pa nam je doktorica objasnila da se radi o gljivicama koje naročito vole pregibe, i tu se utabore. Preporučila  je da nakon prebrisavanja crvena područja namažem s malo Plyimicol kreme i stvar je bila riješena za 2 dana. Dakle, moja preporuka je kupi Plyimicol kremu u ljekarni i nema više crvenila[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Ruža -> RE: Crvenilo na vratu (21.2.2009 12:16:45)

Lopy dobro nam došla![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

dikac -> RE: Crvenilo na vratu (21.2.2009 13:25:55)

lopy, svaki savjet je dobro došao. mazala sam sudocremom, koristila puder, više puta dnevno vratić čistila kamilicom i prošlo je za 2 dana. provjeravam svaki dan da se ne bi ponovo vratilo. dobro je znati da bi to mogle biti i gljivice jer njima pogoduje vlaga

anne -> RE: Crvenilo na vratu (21.2.2009 14:50:27)

I moji su imali tako.
Petra zbog sline i znoja - mislim da smo koristili  slabiji Beloderm.
Sami je imao zbog gljivica - koristili smo lotiderm.
Oba na recept.

Stranica: [1]