Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 19.2.2009 7:40:09
|
|
|
|
Puli
|
sanjalice negdje prije ljeta pa da produžim godišnji na moru
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 19.2.2009 7:40:46
|
|
|
|
Ruža
|
Jutro curke, eto i mene napokon do birca malo. Zadnjih dana sam u poslu pa do birca ni ne stignem. Kako ste mi? Ništa se nisam naspavala, sinoć legla i ulovilo me razmišljanje kako uskoro krećem raditi i nikako zaspati. A moj bauštelac od pola 5 u akciji.
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 19.2.2009 7:41:04
|
|
|
|
mariola
|
Dobro vam jutro. Vidim da sam upala u kokošinjac jutros
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 19.2.2009 7:44:24
|
|
|
|
Puli
|
ružo tako je i meni bilo dok nisam krenula raditi prvi tjedan je bilo gužvovito ali smo preživjele a marku će biti dobro s tetom čuvalicom a još nema straha od odvajanja u njegovoj dobi pa ne bi trebalo biti plakanja a kad se vratiš s posla bit će samo tvoj i naći češ energiju za koju nisi ni znala da postoji i posvetit ćeš je njemu
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 19.2.2009 7:45:05
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: Puli sanjalice negdje prije ljeta pa da produžim godišnji na moru dobro si to isplanirala i taman rodis u proljece
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 19.2.2009 7:46:55
|
|
|
|
Puli
|
već me šefica pitala jer radimo na nisam pošteno ni došla nazad a već bi me se riješila
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 19.2.2009 7:50:53
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: Puli već me šefica pitala jer radimo na nisam pošteno ni došla nazad a već bi me se riješila zeli biti pripremljena
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 19.2.2009 7:53:41
|
|
|
|
troubled
|
jutro drage moje evo me među živima...od ponedjeljka u temperaturi koja ni sa svim lupocetima nije padala ispod 37,9... zadnji sam put tako bila bolesna valjda kao desetogodišnjakinja... što je novoga?
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 19.2.2009 7:55:01
|
|
|
|
mlada mama
|
hej troubled,pa kako to da si zaradila temperaturu neka viroza ili je do prsa??kako magdica?
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 19.2.2009 7:55:58
|
|
|
|
Puli
|
izvoli trubi ja ti nisam u toku imam isto pacijenta doma-mm pa navratim kad uspijem imamo neke opcije za druženje pa virni kako magdić,paula i velike princeze a cinik blaženi
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 19.2.2009 7:57:13
|
|
|
|
Ruža
|
Nema a čemu mlada mama. Puli vjerulem da će biti tako, a opet luda glava ne da mi mira. Znači na ljeto akcija? Cvjetiću jednog bracu ili seku. I ja bi mogla, ali se dvoumim ovo ili iduće?
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 19.2.2009 7:57:32
|
|
|
|
troubled
|
paula je dovukla doma iz škole virozu...prvo bila ona kuhana, a nakon nje ja... nadam se da su istinite sve one priče da dojenje čuva bebu od virusa...od ponedjeljka sam s maskom na licu, ali dojim... najteže mi je što nisam mogla poljubiti magdića...ali danas hoću ona je odlično, sutra su joj dva mjeseca, idemo kod pedijatrice i baš me zanima koliko je narasla
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 19.2.2009 7:58:42
|
|
|
|
Ruža
|
Hej Troubly pa tebe nisam dugo srela? Jel te napokon malo popustilo? Kako curke?
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 19.2.2009 7:58:58
|
|
|
|
mariola
|
Ružo nemaš se šta dvoumit. U akciju
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 19.2.2009 7:59:08
|
|
|
|
koka
|
Jutro, jutro...ajme od kad vas nisam srela.... Puli hvala i pusa....troubled boook, kako s tobom? Magdić raste?....cure uživajte, ajme kako je vani hladno...brrrrrrrr
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 19.2.2009 7:59:38
|
|
|
|
ivanaa
|
ma ja sam dojila i nosila masku pa je mali opet dobio,mazi ju samo.sva sreca sto im brzo prode
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 19.2.2009 7:59:57
|
|
|
|
troubled
|
puli...škicnula sam za druženja, ali se moramo čuvati...paula od nedjelje navečer nema temperaturu, ali sam je ostavila još doma jer grubo kašlje i stalno ima posla s nosom...jedini izlazak e nam biti sutra do pedijatrice... ružo...čemu čekanje?
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 19.2.2009 8:01:34
|
|
|
|
mlada mama
|
pa pa cure odoh i ja svima koji su bolesni zelim brzo ozdravljenje,nadam se daa grjesim,ali cini mi se da ce i moj dino biti bolesni jutros je kasljao,a kad prica kao da je promukao nadam se da nece
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 19.2.2009 8:02:18
|
|
|
|
troubled
|
ma ružo sve je mene odavno pustilo... funkcioniram ko velika u svakom pogledu osim što nemam više baš vremena za net... ali znam ja da je sve u dobroj organizaciji...još mi samo to fali i onda će biti sve za 5
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 19.2.2009 8:02:25
|
|
|
|
Puli
|
samo se vi čuvajte mi smo uvijek raspoloženi za druženja pa kad projdu gripe i viroze javite se ljubi malu i velike ženske
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 19.2.2009 8:02:56
|
|
|
|
koka
|
Tek sad skužila da sam u novom bircu , čestitke FJ , za otvorenje...mi smo tako loše spavale joooj ja mislim da je bila prištekana za sisu non stop .....a mm još i turu je dobio ..
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 19.2.2009 8:07:43
|
|
|
|
Ruža
|
O pa sve su nam neke temperature i bacili napali? Iš, iš.... Sve ćemo mi njih utući i još malo i još !
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!