Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 23.2.2009 6:42:32
|
|
|
|
sanjalica
|
jutroooooo
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 23.2.2009 8:16:10
|
|
|
|
Candy
|
Jutro sanjalice !Konačno da i tebe sretnem ... Poslužiti ću se kavicom,ako nemaš ništa protiv ...Kako si ti?Radiš?
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 23.2.2009 8:16:50
|
|
|
|
ninolina
|
jutar curke, kako ste jeste se odmorile
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 23.2.2009 8:22:23
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
jutro svima....uf zahvaljujem na pecivu, ali moram odbiti jer sam jutros malo prekrdašila, pojela komad bućnice što sam radila... kako ste vi, jeset se odmorile preko vikenda, napunile baterije??
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 23.2.2009 8:22:24
|
|
|
|
Candy
|
Jutro ninolina...kako si?Kako je u Jaski,ima snijega?
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 23.2.2009 8:27:37
|
|
|
|
ivanaa
|
jutro zene ja sam bolesna,nos mi je ko bunar
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 23.2.2009 8:28:07
|
|
|
|
ninolina
|
Jutro ninolina...kako si?Kako je u Jaski,ima snijega? Mogla bi još spavati... umorno! U samoj Jaski ima malo ali ovdje kod nas ga ima nekih 10 cm
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 23.2.2009 8:32:05
|
|
|
|
sanjalica
|
jutro... jutro svima.... candy raaaadim... prekratak mi uvijek taj vikend.... uhhh kako ste vi ? ....
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 23.2.2009 8:38:47
|
|
|
|
Candy
|
Jutro ivanaa...znači i tebe je primilo ?Ja sam se taman izlječila...Znam kako se osjećaš,pij čajeka,utopli se...imaš temperaturu? Sanjalice,vjerujem da ti vikend projuri,ali tješi se,družiš se s nama ...
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 23.2.2009 8:41:19
|
|
|
|
ivanaa
|
imam i dvoje djece i bolesnu baku pa nis od mirovanja nisam ni skuzila da ste vi zene na poslu,zavidim vam na radnim mjestima kad mozete tak tipkat,znam,znam sigurno vam nije idealno
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 23.2.2009 8:42:54
|
|
|
|
Candy
|
Jutro mamika! Da,larky nam je stvarno uljepšala početak tjedna,jako mi je drago zbog nje ... Nemoj biti tužna,i mi ćemo biti uskoro lijepe ...
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 23.2.2009 8:48:45
|
|
|
|
sanjalica
|
IZVORNA PORUKA: Candy ali tješi se,družiš se s nama ... što sigurno nije za zanemariti
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 23.2.2009 8:51:01
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Jutro cure..... Evo i mene na jednu kavicu... Baš mi je drago zbog Larky!!!!
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 23.2.2009 8:55:48
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: mamika candy ti isto još čekaš sutra ili............. Ma kakvi draga,ja sam dobila tjedan dana ranije,kaže ginekolog od stresa ...Moram se malo skockati,jer ako tako nastavim,ne bu dobro ...Držim ti fige i želim ti da se javiš s lijepim vijestima kao i larky ... Sanjalice,vidiš da nije za zanemariti ...Odmah sam te nasmijala,kaj ne ? Jutro Bumbi,kako Dinek?
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 23.2.2009 8:57:39
|
|
|
|
sanjalica
|
IZVORNA PORUKA: Candy Odmah sam te nasmijala,kaj ne ?
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 23.2.2009 9:01:49
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Dino je dobro,eno otišao malo kod bake i dede napraviti reda... Pokušavamo uvesti jedno spavanje preko dana,sad je tako bilo 2 dana zaredom.Ali mi se čini da danas neće moći izdržati,jer je već počeo polako zijevati.... Mamika za lijepe vijesti!!!!
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 23.2.2009 11:48:16
|
|
|
|
ejmama
|
Dobar dan cure! Vidim da nam je tjedan započeo s lijepim vijestima, neka se tako i nastavi. Ja sam za vikend imala goste pa men nije bilo baš na kompu, a i jučer je mm brat napokon napravio malo čiščćenje na njemu. Mi smo dobre, Hani je izašao zub-petica. kako ste vi ?
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 23.2.2009 14:03:38
|
|
|
|
Puli
|
birtija već više od dva sata prazna što ste mi počele štrajkati,počet će renata otkaze davati ajmo cugaaaaaaaaa
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 23.2.2009 14:06:57
|
|
|
|
Zvonki
|
Danas su cure malo u bedu. Zato ih pozivam ovamo! Ima kaj bolje za tugu od društva i čašice...razgovora!!!
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 23.2.2009 14:08:59
|
|
|
|
ejmama
|
Hvala na cugi, evo gledaM EMISIJU O ZVONČARIMA NA DRUGOM, to je tu kod nas Kastav , Viškovo.
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 23.2.2009 14:13:31
|
|
|
|
Puli
|
drage curke koje ste u bedu slička i pjesma za vas http://www.youtube.com/watch?v=fWtwKHeDzC4
< Poruku je uredio Puli -- 23.2.2009 14:14:26 >
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 23.2.2009 14:24:07
|
|
|
|
Kika83
|
bokić, čitam vas ali neželim pisat ništa da nebi krivo nešto napisala pošto nisam dobre volje danas. uživajte i budite dobre
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!