Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 10:42:34
|
|
|
|
ninolina
|
Mariola je trebala jučer kod gin imala je krvarenje pa ili je trudnoća ili nešto drugo. Nadamo se da je beba na putu. Javi nam se mariolice
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 14:12:01
|
|
|
|
Kika83
|
pa di ste svi danas???
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 14:15:14
|
|
|
|
Candy
|
Hej mala ...evo,ja sam tu,malo švrljam po netu pa s vremena na vrijeme dođem u birc,a ono prazno ...Bit' će da je recesija ... Kako si mi ti?Što ima novoga?
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 14:16:59
|
|
|
|
Kika83
|
hej, pa ono ok sam danas. ti? baš je praznina, nikog nema osim nas.
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 14:18:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo i mene. Kaj ima curke? Evo krafnica, poslužite se: Malo ću ić prileć dok mi cure spavaju, nekako nikako da dođem k sebi od tog zuba. Uživajte!
< Poruku je uredio Mariachi -- 24.2.2009 14:19:38 >
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 14:20:32
|
|
|
|
Kika83
|
ja nemogu otvorit link mariachi nadam se da si ok
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 14:21:52
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
helloooooooooooo...radimo, komadi, radimo
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 14:22:14
|
|
|
|
Candy
|
Uf,sporo mi otvara stranice ... Dobro sam,nije loše...malo me izluđuje što sve tako dugo traje u tim pretragama,ali naviknuti ću se ...Jednom kad to obavim i krenem u postupak valjda ću zaboraviti na to ... Ovo vrijeme mi je malo bljak,neka kišica stalno pada... Da,ne znam što se događa na Raji,nema cura nešto u zadnje vrijeme ... Kakva je situacija kod tebe?Kad očekuješ da bi mogla u postupak?
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 14:23:49
|
|
|
|
Candy
|
Mariachi,to su tvoje krafnice ?Danas je fašnik,sigurno će popodne dolaziti dječica ... O,Floki,zar i ti si tu ?Kao,radiš nešto ?
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 14:24:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Promijenila sam sliku, ona nije prošla... Ma bit će bolje, sad sam na ketonalima, polako mi splašnjava oteklina, ovih dana je bilo jako gadno, a sad je već bolje. U petak idem vadit konce, nadam se da će do tad splasnuti do kraja. Bilo bi lakše da su djeca zdrava, al kad su one cmoljave, a i ja sva za niš, onda je to malko zeznuto. Ali, bit će bolje, vjerujem da će već sutra biti bolje, mora!
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 14:24:44
|
|
|
|
Kika83
|
candy nemam pojma šta če biti samnom tako ti je to,prvo se obaviš i tek onda i nedaj bože neka bakterija ili tako nešto i opet čekaš ja več 6mj nisam ništa napravila, svaki mj nešto novo me snađe,ufff
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 14:25:48
|
|
|
|
Kika83
|
mariachi uz one krafne mora biti sve suuuuper
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 14:27:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Hehe, nisu, ovo je slikica sa coolinarike, ali imam i ja punu veliku tacnu, curke i ja smo jutros pravile zajedno. One vole brljaviti po tijestu... na mamu djeca... već su se bile umaskirale u kraljicu, princezu i cvjetnu vilu... pa su se umorile od trčanja po kući, sad spavaju.
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 14:28:39
|
|
|
|
Candy
|
Mariachi malo sam ...Što se dogodilo? Mala,najvažnije je koliko sam sada shvatila strpljenje,a ostalo će doći samo po sebi...Moramo biti strpljive i nadati se....Zato imamo našu Raju i jedna drugu da se podržimo i olakšamo teške trenutke ...
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 14:30:05
|
|
|
|
Kika83
|
da strpljen spašen uf da nema raje ja bi pop ma biti če bolje jednog dana,barem tako kažu
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 14:32:33
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
o, drage moje, bolesnim želim da brzo ozdrave, a mala i Candy, vama dobru sreću u pretragama .. ...a radim, Candy, ovih dana stalno gužva, pa slabo tipkam, već me oči bole od tog kompujtera...
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 14:32:57
|
|
|
|
Candy
|
Da,lakše je uz Raju sve podnijeti ... Mariachi,znači bile ste vrijedne danas...Ja nisam pekla krafne (iako sam rekla da ću ih peći po Božinom receptu )...Susjeda mi je donijela punu tacnu,pa nema potrebe da se i ja mučim ... A njene su tak fine,mljac ...
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 14:33:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Candy, vadila sam zub, umnjak u petak, pilili su mi čeljust sat vremena, pa sam još malko ušokirana... nadam se da ćete riješiti sve probleme i uskoro biti sretne trudnice i mame! Evo vam od mene. Sad stvarno idem u horizontalu...
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 14:34:02
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
krafnice...uf, mislila sam da ih neću raditi, ali mm jako voli, pa ću ga danas iznenaditi
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 14:34:27
|
|
|
|
Candy
|
Floki,samo ti radi,nama je drago da se javiš pa makar i na kratko ...
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 14:35:40
|
|
|
|
Candy
|
Mariachi,lijepo se odmori,pa-pa ...
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 14:36:18
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: Candy Floki,samo ti radi,nama je drago da se javiš pa makar i na kratko ... pa neko mora i radit
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 14:37:28
|
|
|
|
Candy
|
Joj Floki,i moj dragi ih obožava,ali ja sam totalni tutlek za ta dizana tijesta ...A već kad smo ih dobili,čemu se mučiti ... Pošalji koju kroz prozor kad budu gotove ...Onak' tople,fine ...
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 14:38:12
|
|
|
|
Kika83
|
sa puuuuuno čokolade
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 24.2.2009 14:39:39
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Candy, danas su kod mene krafne a sutra će biti palačinke, pa sjedni na metlu i doleti kad ti paše, ostavit ću ti porciju na balkonu
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!