Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:18:49
|
|
|
|
ninolina
|
Ja se nadam da će biti to ,to da će brzo beba a duda bude ju maknula polako nemoj ju forsirati. Moja je ostavila cicu kad smo joj rekli da će dobiti bracu ili seku.
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:18:52
|
|
|
|
zaba
|
meni je mm naljepio žabu,ja bi sve to pobrkala.Al naravno da ćemo naučiti...važna je dobra volja!
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:19:19
|
|
|
|
Puli
|
ja se moram gibat gibat dovršiti ručak i na posao puse do navećer
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:19:50
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Hejjj Puli...Nisam te dugo srela?Šta nam je Cvijeta bila malo bolesna?
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:20:56
|
|
|
|
curice
|
puli jesi li dobila pp,jesi pogledala snježni Dubrovnik?
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:21:30
|
|
|
|
zaba
|
hvala puno,ne znam,počela je krivo izgovarati slovo L,a i velika je cura skoro 4 god.Nadam se da će biti ok.
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:22:07
|
|
|
|
ninolina
|
A nema u vrtiću logopeda?
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:24:03
|
|
|
|
curice
|
i mi imamo problem-u nas se problem zove palac.Curki prošlo tri godine ali bez palca ne zna zaspati
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:25:09
|
|
|
|
curice
|
Moja srednja je išla u logopeda-problem su bili č,ć,ž,đ,dž,š i vrlo brzo je logopedica to riješila
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:25:38
|
|
|
|
mariola
|
Evo evo, imala sam stranku pa nisam stigla odmah
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:26:32
|
|
|
|
curice
|
joj Mariola "ubit" ćeš me sa ovim izborom kave,hvala sve paše
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:27:03
|
|
|
|
curice
|
Šmrc,ja to ne znam napraviti
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:30:05
|
|
|
|
ninolina
|
Kod nas u vrtiću su imali sa djecom razgovore i koje je imalo problema sa izgovorom riječi imali su dva puta tjedno kod logopeda u vrtiću. Moja je išla na nekih 5 sati dok je Tin išao svaki drugi dan kod privatnice i tek kad je krenuo u školu je sad svladao sve riječi kroz čitanje. A tvoja malecka s palcem, tako i moje kumće danas je velika cura od 17 godina ali kud ona tud i palac dugo su muku mučili s tim jer njega ima uvijek kod sebe
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:31:15
|
|
|
|
zaba
|
mislim da logopedica dolazi 2 puta na tjedan,ma nebi niti ja inzistirala da nam pedijatrica nije rekla-duda u prvi koš,a to L na vježbice i sve 5.Nije to strašno,al da ispravi dok ne krene u školu.A palac..znamo mi i takve...
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:31:49
|
|
|
|
curice
|
da-gdje i ona tu i palac,čini mi se da bih bila sretnija da je ovisna o dudi-varalici pa bi je barem ostavljali kod kuće
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:32:17
|
|
|
|
mariola
|
Evo ti onda još jedna
< Poruku je uredio mariola -- 27.2.2009 9:33:00 >
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:34:06
|
|
|
|
Puli
|
jesam curice tnx poslala sam ti zahvalu i komentar na pp bumbi je bili su i ona i mm bubani a malo i ja od danas smo konačno u normali izgleda da sam ja iz jaslica pokupila enterovirozu pa su oni od mene jer sam ja u utrorak bila u komi a cvijeta i mm u srijedu i četvrtak curke sad stvarno gibam baš sam ovisnica
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:34:33
|
|
|
|
ninolina
|
Zaba daj ju kod logopedice u vrtiću imat će jednu obavezu i popunit će joj se program nije uvijek s tetama. Moja je bila oduševljena.
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:34:51
|
|
|
|
curice
|
vidjela sam Puli samo jutros kasno palim-sorry
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:36:03
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Evo jedna za našu malu Cvijetu..... Ajde Puli kuhati ručak pa raditi...I ja ću još malo ići staviti ručak,ali ja popodne idem raditi...
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:38:24
|
|
|
|
curice
|
Bože Mariola gdje sve ovo izvlačiš,a sad još na tanjuriću i slastica uz kavu-kao da znaš da sam ovisnik o takvim stvarima--HVALA
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:40:20
|
|
|
|
ninolina
|
evo i od mene jedna
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:40:47
|
|
|
|
tina1602
|
evo ja popijem kavu... idem po neke račune, pa odnest neki račun.. i kod ginićke.... malo me strah...
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:40:57
|
|
|
|
zaba
|
Nove poruke ninolina Objave: 1963 Član od: 30.9.2008 Mjesto: jaska Status: prisutan Zaba daj ju kod logopedice u vrtiću imat će jednu IZVORNA PORUKA: ninolina Zaba daj ju kod logopedice u vrtiću imat će jednu obavezu i popunit će joj se program nije uvijek s tetama. Moja je bila oduševljena. probale bumo,hvala na savjetu
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 27.2.2009 9:41:39
|
|
|
|
mariola
|
Oooo ninolina meni se ovaj tvoj kolačić sviđa
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!