Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 7:55:33
|
|
|
|
curice
|
viroza?? Kakva je po danu,jede li? Šaljemo joj veliki
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 7:56:26
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: mama2B Istina, mlada mama! Meni je prva trudnoca, pa sam jos pod dojmovima. A vi koje jeste mame vec, znate sigurno o cemu pricam. znamo,ali svaki dan od kada ostanes trudna, pa rodis pa dijete raste,pa dobijes drugo,trece djete taj osjecaj bit ce sve cesce prisutan nikada necu zaboraviti kad sam ja prvi put vidjela na ultrazvuku svog Dinu i ja i mm smo se rasplakali,tek tada sam saznala sto znace suze radosnice
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 7:57:35
|
|
|
|
curice
|
Imam ih troje ali tako bih ponovo željela doživjeti tu radost
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 7:58:29
|
|
|
|
mlada mama
|
joj da bar imamo sredjeno stambeno pitanje bez obzira na sve odmah bih isla na drugu bebu
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 7:59:01
|
|
|
|
zaba
|
dobro jutro drage moje,ajme one jagode izgledaju primamljivo.Sinoć smo mm i ja,a on se kuži u comp,proučavali zakaj nemremo kopirat sliku. Sat vremena je odgonetavao i ništa! Nemojte se ljutiti,rado bi vam servirala klopu i kavicu,al kaj kad ne ide.
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 7:59:10
|
|
|
|
curice
|
Što si-podstanar?'
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 8:00:09
|
|
|
|
curice
|
e žaba to je i moj radio i na kraju rekao nemam pojma ,zato od mene nema kave
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 8:00:40
|
|
|
|
Puli
|
je curice to je očito viroza ja sam ju izgleda iz jaslica donijela jer je mene prvu slomila,pa nju i mm-a curka papa-ne ko inače ali papa evo upravo mlati rižu s čokoladom za kuhanje
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 8:02:38
|
|
|
|
mlada mama
|
draga evo ti br.tel. ovako ces najlakse pitaj ih za ovlazivac zraka joycare jc-490 za 2 dana ti stigne 01 364 5459
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 8:02:44
|
|
|
|
curice
|
Mi smo iza Nove godine isto svi to prošli,u nas je počelo sa mm,ali najgore mi je prošla Laura,ona je danima imala rijetku stolicu i povraćala,jako bila smršala-ocijedila se ,a i inače nije neka izjelica.
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 8:03:23
|
|
|
|
zaba
|
dobar tek slatkoj djevojčici
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 8:03:31
|
|
|
|
curice
|
Hvala mlada mama
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 8:03:33
|
|
|
|
Puli
|
budem ja poslužila zaba izvolite
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 8:05:26
|
|
|
|
curice
|
hvala na kavi,a sad mi molim te objani korak po korak šta napraviti pa da dočekate i moju kavu?Šmrc,stvarno sam zaostala
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 8:05:41
|
|
|
|
mlada mama
|
ma zivimo kod svekrve u apartmanu,mos misliti koliko mjesta imamo jos prije nego smo se vjencali smo htjeli pocet s gradnjom kuce i sve to,ali nikako da prodje prostorni plan tamo gdje mi imamo teren vec 3 god se nisu makli iz mrtve tocke i svaki dan sam sve vise razocarana u njih,svake god pred izbore se kao nesto pocne rjesavati, prodju izbori opet nista
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 8:05:57
|
|
|
|
anne
|
Jutro cure. Mi budni opet od prije 6. Mislim da im se totalno pobrkao sat od seljakanja. Nešto jako da dođem k sebu puli, molim te.
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 8:07:20
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: curice Mi smo iza Nove godine isto svi to prošli,u nas je počelo sa mm,ali najgore mi je prošla Laura,ona je danima imala rijetku stolicu i povraćala,jako bila smršala-ocijedila se ,a i inače nije neka izjelica. za povracanje im dajte reglan sirup,a za proljev ferzym junior ampule kupite u ljekarni i daje se jedna na dan stvarno su odlicne
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 8:07:24
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: curice e žaba to je i moj radio i na kraju rekao nemam pojma ,zato od mene nema kave tužna sam ko tužna vrba,izludila sam ga sinoć.I on sam se čudio,a šta sad mogu?!
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 8:08:42
|
|
|
|
curice
|
i mi već godinama čekamo papire,kod nas prokišnjava krov,a susjedi ne dozvoljavaju dizanje krova,ali čini mi se da je sve to sa papirima začarani krug
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 8:10:24
|
|
|
|
zaba
|
mmm,sve mi žao popiti kako lijepo izgleda.Hvala Puli
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 8:10:44
|
|
|
|
mlada mama
|
da to je i moja kolegica nakon 2 god skoro dobila papire za dizati krov bila je presretna i 2 dana pred istek onog da se susjedi mogu zaliti i ode jedna k.... i zali se pa ja bi ju ubila i tako mi kolegica opet nije dobila papire.....uzasssss
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 8:11:35
|
|
|
|
Puli
|
evo anne whiskey i kava pa si zmučkaj bu dosta jako
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 8:12:08
|
|
|
|
curice
|
uh,trebalo bi tok k.... šiju zavrnuti
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 8:12:41
|
|
|
|
zaba
|
jutro Anne,baš je lijepa tvoja sličica.MM i ja smo "prohodali" 19.8.
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 8:12:51
|
|
|
|
mlada mama
|
cure ja vas pozdravljam idemo doruckovati pa van u setnju dok je lijepo vrijeme, moram skinuti ove 2 kg sto sam nakupila sjeduci u kuci
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!