mamika -> RE: CB "vesele alkos kokice" (2.3.2009 7:19:05)
|
jutro cure moje.. evo slušam jednu prekrasnu pjesmu i plačem...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/nosecka.gif[/image] U dugom bijelom holu Tek koraci su moji i sjena što me prati Al' duge su minute U svakoj od njih može po jedna vječnost stati. Znam, ti se boriš Vidim ti lice u sretnom bolu Ljepotom žari I sobom nosi sad radost novu. Novi život se rađa i sretne pjesme mi naviru zvuci Novi život se rađa, a ključ života u tvojoj je ruci Što je, ljubavi moja, sva moja ljubav koju ja poklanjam tebi Sto je, ljubavi moja, prema toj sreći što pružas je meni. U mislima ću svojim U praznik nježnih riječi pretvorit ovu večer I bit ću pored tebe U trenu kada život sa izvora poteče. Svu ljubav svoju Tebi sam dao dok srce diše A ti me učiš Da ljubav znači još mnogo više. Novi život se rađa i sretne pjesme mi naviru zvuci Novi život se rađa, a ključ života u tvojoj je ruci Što je, ljubavi moja, sva moja ljubav koju ja poklanjam tebi Što je, ljubavi moja, prema toj sreći što pružaš je meni....
|
|
|
|