Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 9:47:14
|
|
|
|
mlada mama
|
cure ja vas pozdravljam na kratko moram ici u trgovinu cujemo se poslije pa pa
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 9:48:05
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama ma presla sam slucajno preko mirninog nika i pisalo je sretan treci rodjendan pa sam pomislila,ali sam se sjetila da smo nedavno cestitali pa mi nije bilo jasno To sam i ja jednom pomislila! Dobro jutro svima! Kako ste? Vidim ima puno novosti.
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 9:48:43
|
|
|
|
mlada mama
|
kika sto je bilo,bas mi je zao evo ti da te oraspolozi jedan zagrljaj
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 9:48:48
|
|
|
|
ninolina
|
Vidla sam da je trudnica tu. neka, neka bit će bebica. Kika83 i ti nisi dobre volje?
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 9:51:03
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama kika sto je bilo,bas mi je zao evo ti da te oraspolozi jedan zagrljaj ma užasne sam volje jutros, posvađala se s mm,pere me i dalje ovaj pms jer naravno znam da ču dobit i cijelo jutro cmizdrim kao mala beba.joooooj hvala mlada mama
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 9:52:16
|
|
|
|
ninolina
|
a draga bit će dobro, znam da je to teško čuti ali bit će sve ok
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 9:55:20
|
|
|
|
ejmama
|
Kika ovo je za tebe
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 9:56:32
|
|
|
|
zaba
|
ejmama,jel torta spremna za ljepoticu?
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 9:57:23
|
|
|
|
ninolina
|
ejmama,jel torta spremna za ljepoticu? baš i ja htjela pitati
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 9:58:27
|
|
|
|
ejmama
|
U subotu ćemo slaviti, tako da još sam u pripremama. Napraviti ću joj svinju, a torta će biti kombinacija oraha i nutele. Trebala bi ispasti ovakva http://www.gastrodiva.bloger.hr/default.aspx?id=613419
< Poruku je uredio ejmama -- 2.3.2009 10:03:32 >
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 10:18:58
|
|
|
|
Kika83
|
ejmama hvala ti
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 10:22:29
|
|
|
|
mariola
|
Kika, oraspoloži nam se. Ja imam sve simptome da će doć a jutros mi je test pokazao .
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 10:23:35
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: mariola Kika, oraspoloži nam se. Ja imam sve simptome da će doć a jutros mi je test pokazao . i čestitam ti na tome,jako mi je drago za tebe nemam ja tu sreću pogotovo s ovom cistom
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 10:27:28
|
|
|
|
mariola
|
Hvala. I ja sam u strahu, nekako na pola vjerujem. Dok mi ne potvrdi ginić sumnjičava sam jer ne mogu vjerovat da nam se napokon dogodilo. Cista nije pukla?
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 10:30:02
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: mariola Hvala. I ja sam u strahu, nekako na pola vjerujem. Dok mi ne potvrdi ginić sumnjičava sam jer ne mogu vjerovat da nam se napokon dogodilo. Cista nije pukla? biti če sve ok,samo misli pozitivno nevjerujem jer me sad neki dan bolila,čekam 6.3 da dođe menga pa kod ginića u ri i onda čemo znati šta me čeka dalje
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 10:31:26
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 IZVORNA PORUKA: mlada mama kika sto je bilo,bas mi je zao evo ti da te oraspolozi jedan zagrljaj ma užasne sam volje jutros, posvađala se s mm,pere me i dalje ovaj pms jer naravno znam da ču dobit i cijelo jutro cmizdrim kao mala beba.joooooj hvala mlada mama drzi se draga,ni ja nisam najbolje i mene drzi pms, ovo mi se desilo prvi put da sam se rasplakala zato sto mi nije auto htio upaliti,ne znam draga kako da te oraspolozim,pomiri se s mm pa ce sve biti lakse odi kod njega zagrli ga i sve ce biti ok.....hoces coklolade?
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 10:34:00
|
|
|
|
Kika83
|
došo mm na kratko po nešto za posao pa se pomirili ali i dalje sam užasno loše volje svi oko mene trudni a ja ništa neide i neide
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 10:36:51
|
|
|
|
mariola
|
kika znam kako ti je. Nema dana da ne saznamo za nečiju trudnoću a nama nikako.... Al eto, izgleda da se i nama posrećilo. I vama će, vjerujem! Moraš i ti vjerovati u to,ok?
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 10:37:33
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 svi oko mene trudni a ja ništa neide i neide kika glavu gore i pozitivne misli molim
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 10:38:23
|
|
|
|
Ruža
|
Napokon vremena da zavirim i u birc. Bažene tete čuvalice! Evo friška kavica za sve! Kako ste mi curke? Kika jel treba tava za tvog mm_a?
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 10:38:53
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 došo mm na kratko po nešto za posao pa se pomirili ali i dalje sam užasno loše volje svi oko mene trudni a ja ništa neide i neide Doći će i tvoje zlato! A kad moraš plakati , isplači se , bit će ti lakše.
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 10:40:04
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: mariola kika znam kako ti je. Nema dana da ne saznamo za nečiju trudnoću a nama nikako.... Al eto, izgleda da se i nama posrećilo. I vama će, vjerujem! Moraš i ti vjerovati u to,ok? vjerujem naravno. drago mi je jako zbog svih vas i drugih okolo mene kad saznam ali opet mi bude i jako teško jer svi mogu a ja ne. dvije godine truda i još ništa,uf kako to boli,kako je teško. joj što li sam dosadna danas, samo kukam
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 10:41:58
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: mamika mariolice ajde dosta grljenja s dragim reci i nama veselu vijest Da, otrčala sam odmah kod njega. test je pokazao Od srca čestitamo Mariola na plusiću! Ajme krasne vijesti!
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 10:43:58
|
|
|
|
ZVRK
|
pojedi komad čokolade ona diže raspoloženje pa da ti barem M,ALO bude lakše srećo moja evo za tebe
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 2.3.2009 10:46:00
|
|
|
|
Kika83
|
jesam več ali nepali danas cijeli mjesec se trudim bit smirena i nerazmišljati i uspjelo mi je ali jednom mora puknuti. moram se dobro isplakati i biti če bolje
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!