njanja -> RE: Dojite! (10.8.2008 23:18:57)
|
ali bi ostajao na dojki sat,dva i dalje trazio. Franky, dobrodošla...i muž isto [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Nego, muči me ovo: ali bi ostajao na dojki sat,dva i dalje trazio. Mni se to dešavalo u bolnici-Jan bi bio na cici po 40 minuta, a nakon toga jakooo puno plakao...I kada smo ga išli vagati, ustanovili smo da je pojeo samo 10 milililitara-tj. ja nisam tada još iamla dovoljno mlijeka (prvih 5 dana u bolnici je bio na 10 ml mog mlijeka + 30 ml formula)....To što ti je na cici sat vremena, to je stvarno previše, on ne može cicacti sat vremena, vjerojatno samo cucla (kao dudu)....Evo jan se sada sa 2 mj najede za 7-10 minuta....I patronaža preporuča max 15 min 1 cica + 15 min 2. cica... Moj savijet: Probaj nahraniti bebača sa formulom, a istovremeno izdojiti da vidiš koliko ti se mlijeka stvara...Ako ima mjesec dana, mislim da mu je oko 100 ml dovoljnp (pitaj malo patronažnu za te omjere, ja sam zaboravila)...I isto samo imajna umu da kada cica da puno više može izvuči nego što ti možeš sa izdajalicom....Pa ćeš znati.....SRETNO!
|
|
|
|