|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Sabor
19.2.2009 11:22:41   
Ruža
Gledate li ga kad? Marko ih voli gledati pa sam i ja u toku.user posted image
Joj sprdačina živa, kako ih nije stid? Polu prazan, šetaju se po sabornici kao po birtiji, čitaju novine, mobiteli zvone kao ludi, upadaju jedni drugome u riječ... Strašno, gore nego u razredu pubertetlija?user posted image
Mislim da im treba jedan dobar razrednik da ih dovede u red!
Ja bi njima djelila neopravdane i opomene kao u školi. 40 izostanaka i frneš van, nema novina, mobitela pa bi možda i kakvu pametnu odluku donjeli.

Samo luda mama...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Sabor
19.2.2009 11:27:12   
FIONA
žalosno je to pogledati jer tada vidiš ko nam sudbinu kroji!! Znala sam pogledati i svaki put se uzrujam ali dobiv volju da se kandidiram za nekaj...joj da mi je jedan dan biti kao predsjednik sabora...kaj bi ih ja postrojila!!! uffffffuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2
19.2.2009 11:27:46   
tikica_69
Ne, nikad. Mislim da me nista ne moze izbaciti iz takta kao njihove izrecene nebuloze i "inteligentne ideje i prijedlozi" user posted image user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 3
19.2.2009 11:28:20   
koka
Užas, još to mi fali....znala bi škicnut pa kad vidim da su dobro plačeni a pola ih fali e onda popiuser posted image user posted image user posted image user posted image .....neka ih bude sram...

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 4
19.2.2009 11:31:51   
FIONA
IZVORNA PORUKA: koka

Užas, još to mi fali....znala bi škicnut pa kad vidim da su dobro plačeni a pola ih fali e onda popiuser posted image user posted image user posted image user posted image .....neka ih bude sram...

nažalost nije ih sram, dapače dižu se u nebesa!!! ma.....user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 5
19.2.2009 11:34:03   
tikica_69
Kad se samo sjetim Petirkine izjave u Saboru user posted image Pa kak joj nije neugodno tak se zblesirat i ispast neinteligentna pred cijelom zemljom user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 6
19.2.2009 12:39:48   
Kika83
nikad to negledam niti neču. idu mi na živce ti ljudi user posted image  user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 7
19.2.2009 13:41:11   
Marcus
ja si to pogledam tu i tam...da se fino nasmijat na istupe tih genijalaca  user posted image

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 8
19.2.2009 13:43:29   
božica
ah ne ne gledam
a mologa pusaj ružo od mene big kissuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu Marcus)
Neposredna veza do poruke: 9
19.2.2009 21:11:45   
Lady3
ne volim ih gledati jer mi dignu tlak..kad ih vidim onako debele,u skupim odijelima koji bi mogli prehraniti jednu obitelj.žao mi je što nemam neku moć i da ih sve stjeram na selo da okuse što je pravi,teški život..user posted image Umjesto što se prave pametnima i cijelu državu vode u propast..

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 10
19.2.2009 21:13:51   
dami
Nekad su bolji nego kakva hum. serija. Bilo bi smješno da nije tužno.user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!