tikica_69 -> Danak loše prehrane (22.2.2009 22:08:19)
|
Evo,da vas upozorim sto se moze djeci dogoditi u pubertetu od lose prehrane i nedovoljnog kretanja. Ovo ljeto, dan prije nego cemo na more, moj mladji me zove u wc i kaze da kaka krv. Ja pogledam, stvarno svjeza, crvena krv. Uspanicena zovem mamu koja me umiri da su unutarnji hemeroidi i da se zato izvana nista ne vidi, jer on je bucek,malo se krece,puno papa i blablabla. Na moru jedan dan opet ista stvar. Drugi dan sve normalno. Kako se to vise nije dogadjalo, ja prihvatila objasnjenje moje mame o unutarnjim hemeroidima i svi zaboravili na to. Kad neki dan opet. E sad smo svratili doktoru i to pod hitno. I sto se dogodilo??? Nekoliko dana za redom jeo krutu hranu, cijeli dan sjedi u skoli, pa onda doma pred kompom ili telkom, a debelo crijevo u pubertetu dobiva neke vezne misice koji su obavijeni tankom opnom i kad ona pukne (obicno je kruta hrana zadere) , to zgleda tako kako sam vam opisala. Puna skoljka krvi. A nista strasno. Kupili kremicu Excipial, svaki dan tusiranje i mazanje guze, s time da si proba malo i iznutra namazati, toliko duboko da mu ne stvara neugodu (otprilike pola noktica). Eto, ako vam se to nekad dogodi, da se ne preplasite.
|
|
|
|