Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 17.8.2009 18:24:55
|
|
|
|
uspavana
|
ni dobro ni loše... dosađujem se!
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 17.8.2009 20:49:58
|
|
|
|
bomboncic02
|
Sad sam LJUTA!!!! U tužionici ću napisati i zašto....
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 17.8.2009 21:23:57
|
|
|
|
mali_macic
|
dansa sam tako tako, nije onako strasno kao proteklih dana ali ipak jos daaaaleko od normalnog raspolozenja. malo me razveselilo sto je doaso novi broj trudna i lijepa na kiosk. eto covjek se raduje malim stvarima.
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 17.8.2009 21:24:47
|
|
|
|
mali_macic
|
e da uspjela sam i ocistit kupaonu i to bez pretjeranog umaranja i zadihanja
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 20.8.2009 17:33:20
|
|
|
|
Marta j
|
Nikako tuzna sam jer se osjecam usamljeno i jadno. Osjecam se ko pale sam na svijetu. muz dosao s posla sada spava jer opet radi nocnu smjenu. Ujutro kada dode spavati ce popodne ce opet na posao i tako stalno.
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 20.8.2009 17:34:43
|
|
|
|
mariola
|
A ja tužna zbog kuma
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 20.8.2009 17:35:14
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: mariola A ja tužna zbog kuma Sto ti je kumu?
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 20.8.2009 17:36:10
|
|
|
|
tikica_69
|
ma ja vise ni sama ne znam kak sam.....poprilicno sam sigurna da sam spremna za psihijatrijski tretman
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 20.8.2009 17:38:11
|
|
|
|
Anoniman
|
nije lose danas, mada malo umorno, jer sam nocas lose spavala skroz...
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 20.8.2009 17:38:53
|
|
|
|
mariola
|
Vidi u temi multipla skleroza
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 20.8.2009 18:26:31
|
|
|
|
uspavana
|
od ranog jutra sve krenulo naopako... bolila glava.... ali držim se za zadnju slamku, sutra mi je zadnji radni dan.... kreće mi GODIŠNJI!!!!
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 20.8.2009 18:27:21
|
|
|
|
ninolina
|
ma ja vise ni sama ne znam kak sam.....poprilicno sam sigurna da sam spremna za psihijatrijski tretman hahah ko da sam to ja rekla
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 20.8.2009 18:30:05
|
|
|
|
buduća mamica
|
ja sam raspoložena taman za jednu torticu, idem je ispeči
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 21.8.2009 16:12:40
|
|
|
|
twitty
|
e danas mogu reci nakon duze vremena da sam skroz ok
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 21.8.2009 16:17:46
|
|
|
|
mali_macic
|
ja sam dobro s obzirom na sinoc. uzasno mi je bolila glava i nisam mogla nikako zaspat niti se namjestit u svakom polozaju sam imala osjecaj da se gusim a malena se rasplesala. oko 3h mi je prestala glava bolit ali posto nisam mogla spavat sam odlucila si ugrijat mlijeko da me uspava, no kako sam popila zadnji gutljaj tako sam sve ispovracala ali ako nista dugo nakon toga sam bar uspjela zaspat. no to nije sve, jutro sam lipo doruckovala, dvije snite domaceg kruha jedno sa mljecnim namazom drugo sa maslacem i marmeldom i malo nakon sto sam to lipo pojela sam opet sve povracala . od tada sam na ciciban caju i dvopeku.
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 22.8.2009 10:22:32
|
|
|
|
tikica_69
|
Za sada sam dobro...no dan je jos dugacak
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 22.8.2009 13:09:09
|
|
|
|
mali_macic
|
danas mi jedan od boljih dana. kao prvo sam bolje spavala (moglo bi bit jos bolje ali necu se bunit). digla sam se navrijeme, doruckovala i posla na kupanje. dosla sam vidit sto ima na rr ali posto mi pomalo bolu ledja idem malo lec i citat.
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 22.8.2009 14:52:52
|
|
|
|
MaTana
|
i meni je danas dobar dan, nakon sinocnje depilacije palo je jutarnje kupanje i sad cekam da se bubica probudi pa cemo oko 4 opet na kupanjac. tako sam sretna kad je vidim kako uziva u moru, i ponosna kad vidim druge bebe da vriste a moja mala guzica cići od srece.
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 22.8.2009 14:55:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas sam ok, cijeli stan sam lijepo očistila i baš sam zadovljna. Očekujem Paulininu krsnu kumu popodne, planiram opet pakirati kofere jer u utorak idemo u Rovinj! Iskrslo nam je u zadnji čas da ipak idemo na MOREEEE!!!!
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 22.8.2009 15:03:47
|
|
|
|
*Mare*
|
ja loše.. neka prehlada me uhvatila, kišem, šmrcam, temperatura.. radila ujutro.. a i tak sam sva nekak tužna da me uhvatilo da se sigurno bezveze nadam i da će doći opet.. a i kad sam došla s posla takav me nered doma dočekao i sad kao idem pospremat i čistit, a mislim da mi je pametnije ostavit sve za predvečer pa prošetat i na kavicu sjesti.. možda se dobijem bar malo..
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 22.8.2009 15:09:11
|
|
|
|
joszde
|
ljuta sam kao ris mm je trebao raditi do dva i sve isplanirali da idemo u kupovinu i malo prije me zove ostaje do 5 ako ne i duže i mora i sutra ići isto raditi sve propade u vodu
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 22.8.2009 15:13:53
|
|
|
|
emily123
|
da nema moje "predrage" sestrice bila bi super...ali ona je tu i svaki dan mi mora pokvariti do kraja
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 22.8.2009 15:15:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: emily123 da nema moje "predrage" sestrice bila bi super...ali ona je tu i svaki dan mi mora pokvariti do kraja znam, svatko od nas ima nekog takvog u familiji, sva sreća kad ih možeš "dozirati" onak ko jednu ljutu, jer previše takvih može biti fatalno... uhhhh, znam o čemu pričaš!
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 22.8.2009 15:20:50
|
|
|
|
emily123
|
imas i ti takvu jednu????
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 22.8.2009 15:23:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: emily123 imas i ti takvu jednu???? aha... otrovna je... moram paziti da se ne predoziram pa otegnem ...
|
|
|
Anketa
Bebimil ili HippSnješkaKoja je po vama i vašem iskustvu bolja zamjenska hrana?Bebimil (
44%)
Hipp (
56%)
Broj svih glasova: 164Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!