|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kako smo raspoloženi danas.
13.10.2009 13:15:40   
tikica_69
Eto, ja sam sasvim ok user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu mara27)
Neposredna veza do poruke: 751
13.10.2009 13:17:14   
dominik
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

isto ko i juce...maja nije opet spavala 3 sata noćas,posvađala sam se sa mm opet,pun mi je k...c svega.....došlo mi je da se ubijem noćas jer mi se sve skupilo i nemam vise snage ni zašta.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kad bus isla idemo zajedo za ruku i hop...meni je tako bilo dva tjedna ali sada je  puno bolje...doci ce sunce...pricekaj malouser posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 752
13.10.2009 13:24:18   
mali_macic
ja sam SUPER, SUPER, SUUUUUUPER, mogu opet malo duze sjedit na stolici (s kolutom) user posted image user posted image user posted image tako da mogu opet malo bit na netu, obradjivat slike, btw prve slike od nase Elle su u albumu. bila je i patronazna sestra malo prije i ona je odusevljena s Ellom a i nju sam dojila i sad spava, tako da je sve savrseno user posted image user posted image user posted image

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 753
13.10.2009 13:56:28   
Kika83
Ja sam začudo baš dobre voljeuser posted image

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 754
14.10.2009 8:40:04   
Sagem
Odlično se osjećam user posted image kao u oblacim. Puna sam energije. Sve spremno za rodilište, samo treba pobacati u torbu kad stigne vrijeme za to. Sad mi se pere još bebina vreća za spavanje i jedna tanka dekica i kad se to osuši je baš sve, sve spremno za doček user posted image  user posted image

Jedva čekam, jedva... user posted image

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 755
14.10.2009 8:42:51   
m600
i ja sam danas ok....puno bolje nego jučer...cure hvala vaaaamuser posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Sagem)
Neposredna veza do poruke: 756
14.10.2009 8:43:06   
m600
sagem sretnooouser posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 757
14.10.2009 9:18:01   
Ninaa
Sagem sretno i od nas, a m600 drago mi je da si ti puno bolje nego jučer, kaj te tak uspjelo izbaciti iz takta?
ja sam ok, napokon se naspavala i curka još spava, ispeglala sam veš i danas laganini.............

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 758
14.10.2009 9:20:01   
buduća mamica
ja sam sretna :)) kupila sam prvi paketić pelena za svoju bebanu :)))) bili u mađi :)))

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 759
14.10.2009 9:21:04   
Ninaa
a ja se pitala di si ti jučer bila? Kak je bilo?

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 760
14.10.2009 9:21:42   
mala pcelica
ajd danas sam malo normalnija user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 761
14.10.2009 9:22:59   
m600
IZVORNA PORUKA: martina ks

Sagem sretno i od nas, a m600 drago mi je da si ti puno bolje nego jučer, kaj te tak uspjelo izbaciti iz takta?
ja sam ok, napokon se naspavala i curka još spava, ispeglala sam veš i danas laganini.............

joj martina obitelj.....kad shvatiš da par ljudi koje jedino imaš od obitelji da je teški šljam jednostavno zaboli....ali bilo pa prošlouser posted image
sad bar znam da više neću pustiti da me se zajuser posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 762
14.10.2009 9:25:00   
buduća mamica
ODLIČNO, ima jako puno jeftinih stvari, da smo imali više novaca mogla sam kupiti još svega za bebu, al obećao mm voditi me ponovno nakon plaće, vidjela sam trenirke donji dio ljubičaste plišane za 60 kn, i patike ljubičaste, kako je zahladilo nemam šta obući ovakva okrugla user posted image user posted image user posted image a bebiju smo kupili paketić pelena, vatice, štapiće za uši, jedno maleno odjelce i dvoje pamučnih hlačica user posted image user posted image user posted image user posted image malo pomalo :)

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 763
14.10.2009 9:25:19   
dominik
svakim danom sve bolje...user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 764
14.10.2009 9:28:48   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: dominik

user posted image user posted image user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 765
14.10.2009 9:31:57   
mara27
ljuta sam malo jer mi je jučer bio prijatelj od mm sa svojim sinom- koji je imao temperaturu i kašljao kraj mene trudne i moje cure koja mi taman sad pred porod ne triba bolesna...
grrrrr,,,,,bezobzirnost takva me jako smeta!

i sad mi je sve nešto čudno u glavi! nadam se da mi je imunitet ok i da neću na stol sa temperaturom! ah!

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 766
14.10.2009 9:32:01   
Ninaa
B mamice super, dominik drago mi je da se svaki dan osjećaš sve bolje, a m600 obitelji su takve, nismo ih birali pa ih moramo trpiti, nas je puno pa nas ima svakakvih. Uglavnom moji su ok, malo imam problema ponekad sa mm sestrom jel voli komandirati,ali stavila sam ja sve na svoje mjesto pa tko se hoće družiti ok,a tko neće ne mora, ja se nedam zaje......Drži se i nedaj se da te gnjave reci im kaj ih ide. Zbog Petrice se nemoj živcirati to utječe na njih. Dobro moja je na prsima i točno sam osjetila svaku svoju nervozu na njoj. Sad pokušavam ne biti nervozna koliko god mogu........................

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 767
14.10.2009 9:33:23   
bomboncic02
Ok je dan počeo, ali vidjet ćemo kako će se stvari razvijat do večeri.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 768
14.10.2009 9:34:16   
dominik

glavu gore...ne dozvoljavam vise izbacivanje iz takta...ko  nam kaj moze...ali iskreno bolje je jer idemo po  kolica i za klince robice za zimu pa se veselimuser posted image

Neposredna veza do poruke: 769
   [Obrisani korisnik]
14.10.2009 9:36:50   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 770
14.10.2009 9:39:49   
mala pcelica

glavu gore...ne dozvoljavam vise izbacivanje iz takta...ko  nam kaj moze...ali iskreno bolje je jer idemo po  kolica i za klince robice za zimu pa se veselimuser posted image

mm juče dobio plaću pa ću i ja morati u trošak da se malo smirim user posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 771
14.10.2009 9:40:30   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: cvrčak

user posted image   Fuuuj,gadim se sama sebi!!!user posted image

oooo joj jesi luda  user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 772
14.10.2009 9:44:01   
Njofra
Danas sam ko gnjila. Trebam poči delat al ne ide pa ne ide. Možda zato što sam se jučer naradila ko konj cijeli dan na nogama daj ovo ono sim tam. Moram i van obaviti neke obaveze ali kad pomislim na spremanje i oblačenje prebacujem za sutra. Ručak od jučer hvala Bogu da danas manje imam raditi i jedino ostaje Njofra koji čeka na mene da idemo u šetnjicu.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

Neposredna veza do poruke: 773
14.10.2009 9:57:39   
osobno
uspavano, nekako sam cila...mlitava....user posted image user posted image user posted image user posted image mazimo se ja i luka od 8 i po...user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 774
14.10.2009 11:03:45   
Marta j
Superrrr

Juce sam bila jos bolje...

Nista mi nemoze ovaj dan pokvariti.......

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!