dominik -> RE: kako smo raspoloženi danas. (28.10.2009 7:46:10)
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak pufna neku ležaljku malo na dvorište pa na sunce.. dominik ajd molim te reci mi šta je radio,da mi bude lakše(mi od jutros imamo poširi spisak,uopće ne trza što je bolesna) probudio se u pola 7 i plakao da mu nije puna boca, digla sam se i napravila mu caja, rekla da suti jer bu sve zbudio, naravo nastavio je tulit, kad se trebalo obuc kaze skiut cu sam pidjamu, i sjedi...dala sam mu fore 5 miuta i on nista, naravno 5 upozorenja, jos uvijek nista, ja mu skinem on tuli...obucem ga nekak na silu on tuli da bu sam...kazem mu idi pisat, on nece...stajao je nad skoljkom 5 minuta i tuli i nece...onda je mm poludio na njega pa je pocelo necu u vrtic, ja velim ok nejdes u vrtic al bus doma citav dan u kazni...tako i je...tuli vec 20 minuta i bjezi iz kazne a ja ga uredno vracam...sad tuli da bi u vrtic....znam da ovo izgleda malo, ali kad mi se iati svako j... jutro jedan dan mora prestat...e pa neka bude danas taj dan...odjavljujem se jer imam pune ruke...i da nije problem u vrticu jer jucer je reko da mu je super i obecao je da nece ujutro raditi scene i da ce slusati i biti dobar...tako da nije problem vrtic niti to da je nenaspavan jer se sam od sebe probudio u pola 7 i lezao 10 miuta budan...
|
|
|
|