Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.3.2009 20:11:03
|
|
|
|
dominik
|
meni bi trebao baylisuser posted image user posted image IZVORNA PORUKA: Kika83 IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: dominik jedna pifa i Trebalo bi mi više od jedne! Toliko sam meni bi trebao baylis za to moras kod mojih ici ak jos ima otac sa kariba dofuro
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.3.2009 20:12:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja bih dzin tonik, i to u veeeelikimmm kolicinama, bas mi je bezveze dan...nema neki poseban razlog, moguce da je nostalgija u pitanju
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.3.2009 20:15:44
|
|
|
|
dominik
|
od svih pica....nemam to evo zagrljaj ako moze
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.3.2009 20:19:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Uzvracam
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.3.2009 20:22:12
|
|
|
|
dominik
|
eto vidis i smijes se brzo ces si ispuniti zelje zbog kojih si a do onda samo smjesak i koje pice
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 26.7.2009 0:30:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 26.7.2009 0:38:55
|
|
|
|
bomboncic02
|
Otkrivam ju i ja.......danas sam lijena, umorna, pospana i ljuta...a sad idem spavat sa svojim mušketirima.
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 26.7.2009 0:54:58
|
|
|
|
kitty
|
super volje jer sam citav dan provela u drustvu dragih ljudi i umorna bjezim u krevet
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 26.7.2009 10:13:33
|
|
|
|
inna
|
super tema, kako je nisam vidjela do sada i prisvojila. Ja sam u zadnje vrijeme posvađana sama sa sobom. Baš sam si ljuta na sebe što sam sva nikakva, ništa mi se neda i samo se vućem po kući. To sam rekla i mm-u pa me zezao sa koliko sam se sebe posvađala 2,3? Rekla sam mu da sam neubrojiva koliko me ima u meni (valjda bute skužile kaj sam htjela reći)
|
|
[Obrisani korisnik] 26.7.2009 15:09:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 26.7.2009 15:11:56
|
|
|
|
natalijax
|
joj cvrcak aaaaa jesu ti muski e kad oni daju svoje komentare zbog ceg smo ljute i meni padne mrak na oci
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 26.7.2009 15:30:02
|
|
|
|
božica
|
Rekla sam mu da sam neubrojiva koliko me ima u meni (valjda bute skužile kaj sam htjela reći) kužim kužim ima i kod mene takvih dana
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 26.7.2009 16:24:46
|
|
|
|
Zvonki
|
nemam pojma...valjda dobro
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 29.7.2009 21:37:16
|
|
|
|
bomboncic02
|
Ja sam presretnaaaaaa!!!!! Kolega će postat tata, stiže još jedna bebica na ovaj svijet !!!!
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 29.7.2009 21:38:45
|
|
|
|
tikica_69
|
Vec tjednima tuzna...
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 29.7.2009 21:40:48
|
|
|
|
jadran
|
jadno.. tužno... eto muž opet ode na teren a i bila mi svekriva u posjeti pa mi i tlak naglo porasto..
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 29.7.2009 21:42:54
|
|
|
|
bomboncic02
|
A meni je sad žao što ste vi tužne!! Neznam što da vam kažem da se oraspoložite..pokušavam se sjetit vica ali ne ide
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 29.7.2009 22:53:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo, bum vam skopirala svoj status, pa da vidite kak sam kaj: Ja bum poludela! Danas mi došla svekrva da bude čuvala djecu dok ja pakiram. S obzirom da mi mama ima peglu, nisam mislila peglati, ali eto ti "savjetnika" - "pa, sramota je neispeglano stavljat u kofere za put" i tak sam ja provela 5 sati peglajući 2 kofera robe na 35°C u potkrovlju... hhhhh... i sad dojde gospon doma i veli da je on umoran (ukucaval je podatke u komp. na poslu cijeli dan) ...
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 29.7.2009 23:00:18
|
|
|
|
ninolina
|
imam i ja takvog doma
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 29.7.2009 23:03:31
|
|
|
|
bomboncic02
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi Evo, bum vam skopirala svoj status, pa da vidite kak sam kaj: Ja bum poludela! Danas mi došla svekrva da bude čuvala djecu dok ja pakiram. S obzirom da mi mama ima peglu, nisam mislila peglati, ali eto ti "savjetnika" - "pa, sramota je neispeglano stavljat u kofere za put" i tak sam ja provela 5 sati peglajući 2 kofera robe na 35°C u potkrovlju... hhhhh... i sad dojde gospon doma i veli da je on umoran (ukucaval je podatke u komp. na poslu cijeli dan) ... ja bi poslala jedan grrrrr svekrvi!!!!!!!
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 29.7.2009 23:03:58
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja sam krepana, da dan traje 30 sati još nikad ne bi sve napravila. Znam da sam luda,ali non stop nekaj pospremam i natovarim si na vrat i ono kaj netreba. Nizak mi je tlak ovih dana pa sam ko prebijena i svaki dan mi dođu gosti, poludela bum. Bar sam odustala da svaki put ispečem neki kolač.
|
|
[Obrisani korisnik] 29.7.2009 23:08:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 29.7.2009 23:12:02
|
|
|
|
Ninaa
|
Onda je danas svima neki lijevi dan, ja sam se narintačila, pa mi došli gosti,jooj pa ima skoro 5 mj a još uvijek dolaze u babinje imam feeling da to nebu nikad završilo.Sad sam umorna a nejde mi se spavati.
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 29.7.2009 23:12:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Martina, uspori, ništa neće pobjeći. Kolače nek sami donesu, reci im, joooj sad mi baš mala cendra, možete svratit u slastičarnu? Ja vam dam novce poslije. Budu rekli, ma ni govora, to budemo miiii platili. Cvrčak, pravac pod tuš i na spavanje, sutra je novi dan!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!