|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kako smo raspoloženi danas.
26.1.2010 16:04:13   
anuska08

IZVORNA PORUKA: Domy

sve 5

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 1651
26.1.2010 16:06:36   
CallamityJane
Kristiane je grooznaaaa pa shodno tome i ja nisam bas najbolje raspolozena, valjda promijeni ponasanje inace cu eksplodirati user posted image

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 1652
28.1.2010 9:11:30   
curice
user posted image -evo ovako

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1653
28.1.2010 9:53:32   
anuska08

IZVORNA PORUKA: anuska08

IZVORNA PORUKA: Domy

sve 5

Opet!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 1654
28.1.2010 9:56:36   
tikica_69
probudila me bol u kicmi, pa jos ne znam user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 1655
28.1.2010 10:02:46   
mami 36
IZVORNA PORUKA: curice

user posted image
-evo ovako

potpisujem

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1656
28.1.2010 10:03:51   
bomboncic02
Pokakano!!Evo Luki ću treći put u 1h mijenjat pelenu, dečko se već 2 puta ukakao...
I još sretno jer sutra idem s prijateljicom u kino a u subotu na druženje s curkama user posted image

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 1657
28.1.2010 10:39:53   
Marta j
Nikako neznam koji mi je
Cijela sam tuzna,ljuta,placljiva sve me uhvatilo od jednomuser posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 1658
28.1.2010 10:56:13   
zara77
Tužno ... Juče mi je gin. rekla da mi je beba nešto manja i da je stala s rastom...a prije dva tjedna je sve bilo ok... Mada mi u knjižici piše da je prošli put imala 2700g, a sad ima 2950g...user posted image Ma sva sam nikakva.. U pon. idem na CTG i color doppler na bolnicu, pa ću vidjeti što će mi reći... Sve je bilo super i sad u 38.tjednu ovako user posted image ....Sad trebam dočekati ponedjeljak i nadam se da će mi reći da je moja curica dobro   

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1659
28.1.2010 11:32:05   
mami 36
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sve bude ok,bilo je i do sada.Da nekaj ne štima mislim da bi te poslala u bolnicu.Smiri se i mazi bušicu user posted image

(Odgovor članu zara77)
Neposredna veza do poruke: 1660
28.1.2010 11:41:49   
anuska08

IZVORNA PORUKA: zara77

Tužno ... Juče mi je gin. rekla da mi je beba nešto manja i da je stala s rastom...a prije dva tjedna je sve bilo ok... Mada mi u knjižici piše da je prošli put imala 2700g, a sad ima 2950g...user posted image Ma sva sam nikakva.. U pon. idem na CTG i color doppler na bolnicu, pa ću vidjeti što će mi reći... Sve je bilo super i sad u 38.tjednu ovako user posted image ....Sad trebam dočekati ponedjeljak i nadam se da će mi reći da je moja curica dobro   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma vjerujem da će sve bit ok, pa već si stvarno pri kraju!!user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu zara77)
Neposredna veza do poruke: 1661
28.1.2010 11:53:03   
leilany

..sve bu dobro zara77....user posted image user posted image

(Odgovor članu zara77)
Neposredna veza do poruke: 1662
28.1.2010 11:59:38   
hugabuba

user posted image drzim ti fige......bude sve oke....znas da i dok. nekada progrijese....
........ne biti tuzna.....

:)) moj smisao za zivot moja cura Lory ... :)))
.... cekamo malog Davida :)))))))))))))))))))))))

(Odgovor članu zara77)
Neposredna veza do poruke: 1663
28.1.2010 12:00:41   
adryosijek
meni raspolozenje promjenjivo svaki dan a i zima je nije nis cudo ... a tebi sretno sa tvojom curicom da bude sve okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1664
28.1.2010 14:15:43   
karoca
Ma bit će sve u redu, samo se uzdaj u Boga i misli pozitivno!
Velikiuser posted image user posted image user posted image i držim fige!
Ja baš bila super raspoložena (unatoč dosadnoj kiši!) dok nisam pošla u svekrve pogledat djecu i onda mi digla tlak na 300 jer starija želi kakit u pelenu a oni oboje skočili na mene PA NEĆE SE TAKO NIKAD ODUČIT! Dijete plače , neće kakat ni na tutu ni na školjku, a imaju pelenu br.4. koja je od mlađe i nju žulja. Sva bijesna  zovem muža da ODMAH ode u butigu i donese pelene br.5.
Još sam i SAD BIJESNA KO PAS!user posted image user posted image user posted image

Mara: 28.03.2007
Katarina: 08.04.2009

(Odgovor članu mami 36)
Neposredna veza do poruke: 1665
28.1.2010 14:19:34   
leilany
bijesna ko laf user posted image ..ma daj ne sekiraj se...user posted image karoca....
user posted image -evo jedna kavica za tebe....

..moje raspolozenje je ok....ni vrit ni mimo user posted image ..onak...

..danas trebala ic na rockas..al nemam kome malu ostavit,mm i ja

"ukoceni"..i tak....user posted image user posted image

(Odgovor članu karoca)
Neposredna veza do poruke: 1666
28.1.2010 14:26:52   
karoca
Hvala na kavi leilany! Baš sad idem na kafe aparat, "skuhat" jednu!
Već sam bolje, nego mi idu na živce što se ponašaju ko da su one njihova djeca a ja ko mama NEMAM POJMA! Nego, čuvaju mi djecu a ja moram radit pa moram šutat i gutat! Al isto ti meni prekipi pa ja im sve saspem u brk pa nek drže!
Što ste to ti i muž sinoć radili pa vas je uštaklo?user posted image

Mara: 28.03.2007
Katarina: 08.04.2009

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1667
28.1.2010 14:29:50   
Kika83
Klasično kao i uvijek user posted image Nikad ništa nemože kod mene biti kako treba

(Odgovor članu karoca)
Neposredna veza do poruke: 1668
28.1.2010 14:31:48   
leilany
..jooj znam da je tesko to slusat....meni kad pocnu moji nekaj,
ja ih sasjecem u korijenu....al oni nisu zlonamjerni...jbga samo su brzopletog
jezikauser posted image ....
a,mene vec drzi tjedan dana....mozda i vise....jer sam malu koja ima 10kg
drzala u jednoj ruci a u drugoj usisavala i tako cijeli tjedan....jer se bojala
usisavaca(cistili joj nosek)....
..tak da,, bili smo dobri mm i ja nocas...ko bube smo spavaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu karoca)
Neposredna veza do poruke: 1669
28.1.2010 14:32:15   
Domy
a tako tako

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 1670
28.1.2010 14:34:06   
CallamityJane
ne dajte se cure user posted image
zara ne bih ja puno vjerovala tim mjerenjima, po njima moja kike je bila predebela beba a ona se rodila sa 3,280 a od frendice su rekli kako je mala isto tako slabo napreduje a rodila se sa 3,600, tako da to puno srcu ne uzimaj..

Kika sta je tebi? nadam se da sta god da je popravi se do kraja dana user posted image

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 1671
28.1.2010 14:37:15   
mariola
zara ne brini. moj je 5 dana prije nego se rodio na mjerenju imao 3700 a radio se s 4540. skoro kilo je fulao.
tak da nema brigeuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1672
28.1.2010 14:37:26   
Kika83

Kika sta je tebi? nadam se da sta god da je popravi se do kraja dana user posted image

Blaženi moji ginekološki problemi, jedan mjesec nemože sve biti OK, ali samo jedan. Da poludiš višeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Valjda bude jednog dana i kod mene sve ok, samo mislim da  ču se još poprilično načekat.

Neposredna veza do poruke: 1673
28.1.2010 14:39:09   
pako
Ah onako nisam još ozdravila pa se baš i ne osjećam najbolje. Nadam se da bu brzo prošlo

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

Neposredna veza do poruke: 1674
28.1.2010 14:39:44   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Kika83

Blaženi moji ginekološki problemi, jedan mjesec nemože sve biti OK, ali samo jedan. Da poludiš višeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Valjda bude jednog dana i kod mene sve ok, samo mislim da  ču se još poprilično načekat.

ne znam ni sta bih ti rekla na to user posted image
samo drzi se i istraj koliko mozes, valjda i kod tebe vec jednom se sredi to ...

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!