|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kako smo raspoloženi danas.
2.2.2010 9:32:42   
curice
zasad dobro,ali ima još do večerasuser posted image user posted image

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 1726
2.2.2010 10:23:17   
bomboncic02
Pospano...idem usisat stan i odoh spavat s Lukom, potreban mi je odmor, sinoć me želudac opasno bolio i izmučio.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1727
2.2.2010 10:25:24   
ZVRK
ja sam dobro

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1728
2.2.2010 12:02:18   
Lady3
sada sam ok,prije dva sata bila samuser posted image user posted image (čitaj:tužionica)user posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1729
2.2.2010 13:40:14   
Kika83
Danas sam posebno sretna user posted image . Ah ta djeca čuda radeuser posted image

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1730
2.2.2010 14:15:21   
tikica_69
mrzim svog muza iz dna duse.....bez obzira sto mi je jutros muckao injekcije 

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 1731
2.2.2010 14:17:19   
bomboncic02
Tikice user posted image

Ja sam odspavala, skuhala ručak i sad ću ići po Mateja, ako nije gladan prošetat ćemo malo po ovom prekrasnom vremenu.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 1732
2.2.2010 14:18:15   
Duve
Ma šta je sad napravio?

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 1733
2.2.2010 18:13:25   
Lady3
ja sam totalno iscrpljena,kuća je u rasulu,cijeli dan kuham za sutra,klinci još rade nered..i strah me kako će jelo ispasti za goste.Umorna sam ko pas,a još nisam gotova sa poslom..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 1734
2.2.2010 18:31:28   
adryosijek
odlicno sad bas papam kokiceuser posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1735
2.2.2010 19:35:04   
Zvonki
Ja sam danas čist dobro. Popravljam odnos s mužićem. user posted image Danas mu ne bi raznijela glavu. Samo bi ga slasno odalamila user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 1736
2.2.2010 20:34:22   
bomboncic02
Upravo ovako mi je raspoloženje user posted image

Odoh spremat dečke u krevet i probat dignut raspoloženje družeći se s mužem..

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 1737
3.2.2010 9:47:44   
bomboncic02
Nedam se i gotovo!!!
Odvezla Mateja u vrtić, muža na posao, Luka i ja plešemo i gledamo telku dok mama ispija kavu.
Sad ćemo usisat i pospremit stan...
Nedam da mi problemi kvare raspoloženje.
U petak idem na sastanak sa šefom da vidimo što ćemo samnom kad završi porodiljni i ne želim da mi nervoza uništi život do petka...kaj bu, bu..ja se nedam!!

Neposredna veza do poruke: 1738
3.2.2010 10:33:24   
anuska08

IZVORNA PORUKA: bombončić02

Nedam se i gotovo!!!
Odvezla Mateja u vrtić, muža na posao, Luka i ja plešemo i gledamo telku dok mama ispija kavu.
Sad ćemo usisat i pospremit stan...
Nedam da mi problemi kvare raspoloženje.
U petak idem na sastanak sa šefom da vidimo što ćemo samnom kad završi porodiljni i ne želim da mi nervoza uništi život do petka...kaj bu, bu..ja se nedam!!

user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 1739
3.2.2010 10:33:51   
anuska08
SVE OK!user posted image

Nika 26.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 1740
5.2.2010 21:37:30   
bomboncic02
Bila sam danas kod šefa, ugl ne treba me kad se vratim s porodiljnog, osjećam se tako jadno, povrijeđeno, kao da ne vrijedim niti koliko je crno pod noktom...odradit ću dva mjeseca što mi je ostalo iz ugovora i to je to...sad počinjem tražit posao..
Užasno mi je žao što žena u ovoj je...noj državi ne može biti zaposlena majka i žena..da nisam ostala trudna danas bi imala ugovor na neodređeno, ali ovaj moj osmjeh i osmjeh drugog anđela ne mogu se mjerit s ničim..
Ma radit ću bilo što na kraju, ali se nedam...Hoću i želim biti i žena i majka!!

Baš mi je loše danas, nemam posao, moramo maksimalno štedit, ako me dijete u dućanu traži nešto morat ću dobro razmislit hoću li mu to moći priuštit..sve u svemu jebem..ti ovu državu!!

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 1741
5.2.2010 21:39:10   
BUMBIKA
A joj draga baš mi je žaouser posted image user posted image
Drži se,naći češ nešat većuser posted image

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 1742
5.2.2010 21:39:19   
Domy
za sad sve ok..pucam od smijeha ..neznam koji mi je user posted image ..od tolikog smijeha valjda neču user posted image ...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1743
5.2.2010 21:39:46   
leilany
IZVORNA PORUKA: bombončić02

Bila sam danas kod šefa, ugl ne treba me kad se vratim s porodiljnog, osjećam se tako jadno, povrijeđeno, kao da ne vrijedim niti koliko je crno pod noktom...odradit ću dva mjeseca što mi je ostalo iz ugovora i to je to...sad počinjem tražit posao..
Užasno mi je žao što žena u ovoj je...noj državi ne može biti zaposlena majka i žena..da nisam ostala trudna danas bi imala ugovor na neodređeno, ali ovaj moj osmjeh i osmjeh drugog anđela ne mogu se mjerit s ničim..
Ma radit ću bilo što na kraju, ali se nedam...Hoću i želim biti i žena i majka!!

Baš mi je loše danas, nemam posao, moramo maksimalno štedit, ako me dijete u dućanu traži nešto morat ću dobro razmislit hoću li mu to moći priuštit..sve u svemu jebem..ti ovu državu!!

slazem se s tobom bonkas....bas smo u banani....(drzava,ali i ljudsko razmisljanje)...
drzi se...vec ces ti nac nesto boljeuser posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 1744
5.2.2010 21:44:33   
bomboncic02
Najgore od svega je što mi je tamo bilo super, nas 4 smo radili skupa, kolegica mi je skoro pa najbolja prijateljica...
Moram naći nešto i potrudit se da mi bude još i bolje!!

A varijanta je koja mužu najbolje odgovara da odradim dva tri mjeseca i odem na komplikacije (treća trudnoća...)pa se možda u državi stanje popravi za dvije godine user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1745
5.2.2010 21:47:39   
ninolina
A varijanta je koja mužu najbolje odgovara da odradim dva tri mjeseca i odem na komplikacije (treća trudnoća...)pa se možda u državi stanje popravi za dvije godine user posted image

user posted image user posted image za muža, a kad pogledaš kud s ovo dvoje male djece ti tražiš posao, kak ćeš radit do kolko, nova si... strašna je ova naša divna Hrvatska

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 1746
5.2.2010 21:49:41   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: ninolina

user posted image user posted image za muža, a kad pogledaš kud s ovo dvoje male djece ti tražiš posao, kak ćeš radit do kolko, nova si... strašna je ova naša divna Hrvatska

zato ja idem na treceuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1747
6.2.2010 8:44:07   
Marta j
Nikako jadno,umorno i neispavano.
Mate opet nije spavao a ja nemam pojma sto mu je.
Na rubu sam snage,muz na poslu tako da ga nemoze pricuvati.
Evo sada sjedi na meni i lupa po stoluuser posted image

Treba mi dva sata postenog odmora da nevidim nikog i necujem.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1748
6.2.2010 8:48:51   
ZVRK
ja sam ok osim šta i meni fali sna.
jučer vratili zvrkića iz vrtića da je povračao a po noći je laganini zakuhao

martauser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1749
6.2.2010 8:55:34   
bomboncic02
Sinoć sam valjda sat vremena bez prestanka jecala, plakala i bila neutješna...mislim da sam pukla sinoć, valjda sve ovo što se kuhalo u meni sinoć je eksplodiralo..
Muž je ostao doma, grlio me i tješio...uspjela sam se jedva smirit..
Danas je novi dan i takav će svaki biti..borit ću se za posao, borit ću se da ovi moji pilići budu dobro a treća bebica će malo pričekat, moram sad naći posao (žalosno ali eto...)

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!