bomboncic02 -> RE: kako smo raspoloženi danas. (6.2.2010 18:17:06)
|
Zove danas mm svoju sestru kad ona bolesna, joj teško bolesna, prehlađena, ne može pričat, promukla..naravno da nema temperaturu, obična prehlada, ali muž digao toliku frku vozio bi on nju doktoru, pa ne možeš se zezat s bolešću...ponavljam prehladom (i dijete mu je prehlađeno, jedva diše!!) Ja kad sam bila bolesna prije 15 dana s temperaturom trebala sam sama se odvest do dr, njegovo je bilo pa možeš ti to [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley29.gif[/image]... Uglavnom, sad joj je spakirao špinat i krumpir i kolač i nosi joj.... Ljuta sam, imam svoje razloge, nije ljubomora u pitanju iako će se možda činit tako..neke stvari joj neću zaboravit...(trudna bila 7 tjedana, prokrvarila i morala mirovat, muž nije bio u Zg i zamolio ju da ako može donese mi kruha i pomogne ako što trebam, a ona se pokupila i otišla na put drugi dan, vrata do vrata smo bili u zgradi, telefonom me nazvala da pita trebam li što...nije čak ušla u stan...) jednostavno se neke stvari ne zaboravljaju..
|
|
|
|