Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 7.4.2010 13:57:37
|
|
|
|
BUBI*
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga tuzna,zivcana čitala sam + druži se.., huggs
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 7.4.2010 14:04:48
|
|
|
|
sina
|
ukratko ovako: ništa ne radim,pojela sam već cijelo brdo hrane i sva sam sj....
|
|
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 8.4.2010 10:23:13
|
|
|
|
adryosijek
|
onako promjenjivo sad mi ok sad ne
|
|
[Obrisani korisnik] 8.4.2010 10:27:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 8.4.2010 10:38:09
|
|
|
|
karoca
|
ODLIČNO! Naspala se,(curka sinoć mamu pustila da se naspi!), jutros već zorom isala cukar na zavidnu razinu (kolega častio akonto rođendana), sad lagaaaano odrađujem svoj posao i kud ćeš bolje!
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 8.4.2010 13:21:38
|
|
|
|
leilany
|
danas sam OK....
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 8.4.2010 13:23:23
|
|
|
|
pepeljuga
|
isto kao i juce,tj.nikako......
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 8.4.2010 13:26:06
|
|
|
|
twitty
|
spava mi se
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 8.4.2010 13:30:27
|
|
|
|
pako
|
nekako jako šugavo i ništa mi se neda radit,a posla koliko hočeš!
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 8.4.2010 19:22:20
|
|
|
|
Marta j
|
Uzasno... Isla sam slikati Matu i aparat mi se izgasio i izbrisao mi sve slike. Nemam pojma kako
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 9.4.2010 9:55:40
|
|
|
|
adryosijek
|
super
|
|
[Obrisani korisnik] 9.4.2010 10:01:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 9.4.2010 10:15:08
|
|
|
|
curice
|
nekako blesavo
|
|
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 9.4.2010 10:20:35
|
|
|
|
karoca
|
Ma super kao i juče! Nema "mačke"(čitaj šefice ) pa miševi kolo vode (bolje reć igraju! ). A uz ti I PEEETAK JEEE! Ah blaženi vikend! Milina božja!
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 9.4.2010 10:22:17
|
|
|
|
ninolina
|
Groznouser posted image Boli me glava,trbuh,imam grčeve i još sam si deblja nego inačeuser posted image user posted image user posted image
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 9.4.2010 11:09:52
|
|
|
|
happy future mum
|
službeno sam jučer prešla termin, cijeli dan sam bila depresivna, a takvo me raspoloženje još i danas drži.. jel to znači da će brzo, ne znam. Znam samo da mi je dosta čekanja a opet užasavam se poroda. Jedina utjeha mi je moj mačak koji jadan valjda kuži situaciju pa ne traži puno samo dođe i mazi se od nogu. Jučer mi doktor napravio amnioskopiju i kao blago mliječna je voda, ne znam što da očekujem i kada..Još mi doktorica ide na godišnji u ponedjeljak a od te amnioskopije cijeli dan sam jučer imala neki lagano krvavi iscjedak, kada sam zvala ambulantu kažu sve ok, to je uobičajeno..Još sam jučer tako pop na zaovu kada mi je napravila scenu, zvala mi svekrvu i pitala gdje sam ja i ona joj rekla otišla kontrolirati pl.vodu na što je ova popizdila i rekla da nisam normalna da je to postupak kojim mogu oštetiti bebinu kralježnicu i da se radi iglom kroz moj trbuh , izludila ženu. Ne bi meni to bilo čudno da ona nije moderna žena koja je rodila dvoje pa mi nije jasno kako je mogla zamjeniti to za to. Ja došla kući, kaže mi svekrva moglo nam je nešto djetetu biti od tvojih pregleda njihovom djetetu, možete misliti.. Uglavnom, samo želim da me svi ostave na miru, tek sada shvaćam mačke koje se sakriju od svih i pobjegnu negdje same da bi na svijet donijele mlade. znam da je dugačak post ali moram se negdje istresti.
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 12.4.2010 11:50:16
|
|
|
|
BUBI*
|
IZVORNA PORUKA: happy future mum Ja došla kući, kaže mi svekrva moglo nam je nešto djetetu biti od tvojih pregleda njihovom djetetu, možete misliti.. a bi ju ja sterala u tri pi de materine....kako mi to diže tlak.... sam se opusti...sad si već mama ja se nadam
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 12.4.2010 11:52:20
|
|
|
|
adryosijek
|
bezveze nikakooooooooooo grrrrrrrr
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 12.4.2010 12:45:33
|
|
|
|
tina0310
|
IZVORNA PORUKA: BUBI* IZVORNA PORUKA: happy future mum Ja došla kući, kaže mi svekrva moglo nam je nešto djetetu biti od tvojih pregleda njihovom djetetu, možete misliti.. a bi ju ja sterala u tri pi de materine....kako mi to diže tlak.... sam se opusti...sad si već mama ja se nadam strašno- mrzin to petljanje,zar nije nekad bolje prišutiti nešta..... grrrrrr
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 12.4.2010 12:50:54
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
... kako drugi hoće!!
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 12.4.2010 12:55:18
|
|
|
|
BUBI*
|
IZVORNA PORUKA: tina0310 IZVORNA PORUKA: BUBI* IZVORNA PORUKA: happy future mum Ja došla kući, kaže mi svekrva moglo nam je nešto djetetu biti od tvojih pregleda njihovom djetetu, možete misliti.. [/quote a bi ju ja sterala u tri pi de materine....kako mi to diže tlak.... sam se opusti...sad si već mama ja se nadam strašno- mrzin to petljanje,zar nije nekad bolje prišutiti nešta..... grrrrrr zzmije ne zatvaraju usta i imaju račvav jezik...
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 13.4.2010 8:56:58
|
|
|
|
adryosijek
|
lose jos se jutros digla u bolovima vec sam mislila da su me trudovi uhvatili ali lazna uzbuna ko da sam se digla na ljevu nogu
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 13.4.2010 9:02:43
|
|
|
|
karoca
|
Klijentavo ko i vrijeme! Vrlo pospano a južina jeeeeee!
|
|
[Obrisani korisnik] 13.4.2010 9:04:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 13.4.2010 9:05:54
|
|
|
|
curice
|
nikako
|
|
|
Anketa
Muz na poroduagendaMoj muz ce prisustvoati porodu..Koliko vas je isto odčucilo .ne nije (
39%)
da jeste (
61%)
Broj svih glasova: 98Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!