Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tko vam je organizirao svadbu? 21.9.2010 23:31:22
|
|
|
|
AntonijaV
|
mm i ja uglavnom sve... više ja nego on zajedno smo izabrali muziku, salu i fotografa..a ja sama radila pozivnice, zahvalnice, revere, dekoraciju sale, raspored sjedenja ... i baš sam zadovoljna bila sa svim
|
|
RE: Tko vam je organizirao svadbu? 21.9.2010 23:36:38
|
|
|
|
cuba
|
Mm i ja apsolutno sve sami u jako kratkom roku, poduzetni smo nema šta
|
|
RE: Tko vam je organizirao svadbu? 20.10.2010 21:06:20
|
|
|
|
intelektualka
|
IZVORNA PORUKA: božica Frendica se udala nedavno što se nje tiče svadbe nije trebali ni biti ona svoga dragog za ruku i da se ožene mama od dragog je željela da to bude kak treba i uzela stvar u svoje ruke(naravno svi su se složili ) Ona im je organizirala cijelu svadbu i sva je bila u tome frendica se opustila i rekla neka žena organizira ako želi Mi smo sebi sami organizirali-uključili smo prijatelje roditelji kolko su mogli su uskakali meni su super ti organizatori vjenčanja, još ako su profesionalni i znaju što rade, predivno. baš gledam kako to ide kod Dine Bubičića i Ivane Paris, Nadja mi se čini odlična i jako simpa...http://www.youtube.com/adavjencanja#p/a/u/0/Wa_gQPtRwU8
|
|
|
|
RE: Tko vam je organizirao svadbu? 20.10.2010 22:51:49
|
|
|
|
leilany
|
sami....bili smo samo mi,kumovi i roditelji...na veceri...i to je to....
|
|
RE: Tko vam je organizirao svadbu? 21.10.2010 20:00:58
|
|
|
|
Gogule
|
pošto je vjenčanje bilo u mom gradu, sve sam sama organizirala. našla sve sama i onda je mm samo došao za vikend i onda bi išli potvrditi .Moj dragi je uglavnom samo došao na gotovo. Čak i na predavanja za vjenčanje u crkvi sam išla samo ja a on se prošvercao ... no nije mi bilo nimalo teško. a bilo je 80 uzvanika.
|
|
RE: Tko vam je organizirao svadbu? 1.11.2010 18:54:24
|
|
|
|
sanjaijan
|
sve sami org i sami snosili troškove
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!