novamama -> RE: malo viceva.. (7.12.2010 9:46:33)
|
Blago ženi koja ima majstora u kuci !!! ;))) Ž: Ljubavi, popravi mi pipu u kupaoni, curi kao luda! (On dolazi i gleda pipu) M: Daj mi klješta! (Žena odlazi i kopa po alatu) Ž: Jel' ova? M: Ma ne ta, papagajke daj!! Ž: Ova? M: Može i ta. M: Daj mi cigarete! Ž: Stižu! M: E daj, odvrni osigurač, ne volim da ima struje u kupaoni dok radim. (Žena uzima stolac, na nju stavlja šamlicu i penje se da odvrne osigurač) M: Dodaj mi kudjelju!! (žena opet kopa po alatu) M: To je malo (žena opet kopa po alatu) Ž: Jel' ovo dovoljno? M: Biće valjda, nađi mi i gumice Ž: Kakve gumice? M: Jel' moram ja sve sam, majku mu! One s rupom Ž: aha, ok (žena opet kopa po alatu) Ž: Ove? M: Aaaa jbt, zar ne vidiš da su te neke dronjave, nađi nove (žena opet kopa po alatu) Ž: Ove? M: Moći će valjda Voda šprica po cijeloj kupaoni M: Ma ti nisi normalna isključi ventil za vodu Ž: Pa gde je ventil? M: U podrumu, baš nemaš pojma (žena trči u podrum, vraća se zadihana) Ž: Čime da zatvorim?? M: Pa kliještima! (žena trči u podrum, vraća se zadihana) Ž: Sad ok? M: Biće valjda... Krc,škrip,cangr,greb,šljap... M: Evo gotovo, ovo i dijete može popraviti! Žena ulazi u kupaonu skuplja vodu s poda, briše masne fleke s pločica, odčepljuje umivaonik koji je začepila kudjelja, briše pepeo sa veš mašine, i tugaljivo gleda izgoretinu na istoj jer je i tu stajala cigareta. M: E, moramo kupiti novi umivaonik, ispala su mi klješta pa je pukao... Ž: Ok, ljubavi! M: E, budi dobra, skuhaj mi kavu, crk'o sam, samo ne zaboravi da odvrneš ventil u podrumu i vrati osigurač a i pokupi onu tvoju šminku sve je popadalo i rasulo se po podu, što će ti tolika šminka!! Ž: Uzima najveće papagajke i kreće prema svom dragom...
|
|
|
|