Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 18.1.2008 13:15:41
|
|
|
|
Puli
|
Bog nas je brzo podario uspjeli odmah u prvom mjesecu pokušavanja! Cvijeta 6.1.2008.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 18.1.2008 16:13:24
|
|
|
|
maja
|
Nama se brzo posrećilo (26.05. smo imali svatove, a od 05.06. mi se vodi zadnja menstruacija)
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 19.1.2008 19:38:28
|
|
|
|
firefox
|
Odmah sam ostala nakon prvog pokusaja
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 21.1.2008 13:42:39
|
|
|
|
ZVRK
|
mi smo imali 1 propali pokušaj.sljedeći mjesec sam bila trudna
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 24.1.2008 1:32:20
|
|
|
|
tiha
|
drugo djete smo pravili 6 mj. ma nikad ga napravit al eto rodila se bebica prije 2,5 mj.!
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 28.1.2008 18:13:45
|
|
|
|
tikica_69
|
ajoj...blagoooooo vamaaaaa...nama nikako da dodje
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 28.1.2008 18:42:17
|
|
|
|
nikolina25
|
prvi put sam ostala trudna odmah prvi mjesec kada smo se odlučili za bebu, ali sam imala spontani drugi put smo radili neka tri mjeseca i sada sam trudna pet mjeseci.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2008 14:50:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 21.5.2008 15:29:45
|
|
|
|
tiara
|
Na prvom djetetu radili vrlo kratko, ali sam doživjela spontani pobačaj u 8.tjednu... Nakon oporavka, trebalo nam 5 mjeseci da zanosim krasnog dečka. Druga trudnoća se dogodila potpuno neplanirano jer smo baš razgovarali da nećemo još na drugo dijete, al ja, ipak zaboravila popiti tabletu i desilo se..., al ipak me razveselila...
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 23.5.2008 11:15:29
|
|
|
|
tonkica
|
Mi smo, hvala Bogu, imali stvarno puno sreće! Vjenčali smo se 12.10.2008, zadnju mengu sam imala 03.10. U 11 mjesecu kad mi je menga kasnila, sam posumnjala da sam trudna, kupila test i nakon toga je on potvrdio moje sumnje. Beba je bila na putu valjda nakon 3 tjedna braka. Komentar mog dragog je bio "Nisam mislio da će to biti tako brzo!!!". I sad brojimo sitno do sredine 7 mjeseca kad bi Mia trebala doći na svijet.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 13.6.2008 19:42:26
|
|
|
|
alea
|
ja i suprug smo isplanirali vjenčanje još godinu dana prije, taman kad ja završim fax i sve se trebalo lijepo posložiti, ali kad ono prije pola godine nam se malo zalomilo i ostala sam trudna. tako da umjesto samo vjenčanja sad ćemo imati i krstitke! dvije sreće u jednom danu! tako da mogu reći da nismo dugo radili na bebi, već nam se desilo spontano...
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 16.6.2008 18:42:31
|
|
|
|
ivana0015
|
deset dana.....i odmah
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 7.7.2008 20:50:11
|
|
|
|
ZVRK
|
za prvo jedan mjesec,a za drugo 4 mjeseca
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 7.7.2008 21:11:04
|
|
|
|
troubled
|
nekoliko mjeseci...oba puta
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 7.7.2008 21:12:45
|
|
|
|
zg_cinik
|
kad bi sve ubrojili...između pola sata i sat...
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 10.7.2008 16:36:26
|
|
|
|
njanja
|
Nama već 2. mjesec....da bi stvar bila bolja, išla sam u 9 mj na SERVIS (tako ga ja zovem) kod ginekologa i rekla mu da sam prestala piti tablete, napravila pauzu 9 mjeseci i da li je sve ok....kaže on: NAVALITE i da mi vidi ovulaciju za 2-3 dana....Tada sma i ostala trudna, a naš dobri Jan sada spava dok ja ovo pišem
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 10.7.2008 16:37:04
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik kad bi sve ubrojili...između pola sata i sat... Jako dobro CINIK
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 10.7.2008 16:58:40
|
|
|
|
Dora04
|
Bili smo platili skijanje, pa trudnoću baš i nismo tad planirali. Doktor je rekao da mogu skijati i trudna, pa sam se ja u 3. mjesecu trudnoće baš lijepo naskijala.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 10.7.2008 17:09:54
|
|
|
|
njanja
|
Dora, i mi smo planirali skijanje, kao i svake godine....jer sma ja mislila da će nam duže trebati i da ću tek zatrudniti u 1. mjesecu :) Uglavnom, išli smo u Italiju, ali ja nisam skijala, bila sam u 19. tjednu, nego sam odmarala, kada je bilo ok vrijeme, išla na planinu ili ostajala u apartmanu i čitala....Bilo mi je jako teško biti skijaš koji ne skija, sama sam sebi bila smješna u tenisicama na žičari (onako noge visile dolje, smiješno), ali ipak nisam htjela skijati....Ipak je to bilo 4,5 mj....
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 10.7.2008 17:17:16
|
|
|
|
Dora04
|
Da Njnja, u 4,5 mjesecu si već dosta trudna pa je bolje ne riskirati. Mi smo isto bili u Italiji i tamo mi nije bilo ni mučno, nije mi se spavalo i sve je bilo super, smo što sam jela duple obroke i u tih 7 dana nabila 4 kg. Drugu bebu smo htjeli napraviti na skijanju ali nije bilo tad nego tek mjesec poslije. Meni ti se sve vrti oko skijanja.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 23.7.2008 21:37:39
|
|
|
|
slisli
|
Ostala sam trudna u prvom mj pokušaja.. bila sam na pregledu kod ginića i ona mi je rekla da mi sljedi ovulacija tak da se znalo kaj se mora raditi!!
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 24.7.2008 13:10:55
|
|
|
|
lenny
|
Kod nas dugo smo vježbali a kad smo odlučili i prvi i drugi put uspjeli smo u prvome pokušaju. Kad pročitam, kako dugo neki moraju da čekaju, tek tada mi je jasno, koje smo sreče.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 27.7.2008 0:36:25
|
|
|
|
ivana0015
|
par puta je bilo dovoljno...
|
|
|
|
RE: Koliko dugo ste radili na bebi? 27.7.2008 1:15:47
|
|
|
|
moonyena
|
Nismo baš radili, nego je ispalo onako usput -prvi put kada sam prestala s kontracepcijom koju sam godinama pila zbog PCOS-a, i to nakon dva mj, a drugog smo potrefili slučajno nakon 5 mj, i to vrrrrlo rijetkih pokušaja.
< Poruku je uredio moonyena -- 27.7.2008 1:16:22 >
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!