Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 11.3.2009 10:19:37
|
|
|
|
BUMBIKA
|
A šta ćeš,valjda je to sve normalno tako... Ajde vi uživajte u šetnjici,mi još baš i nemožemo(dosta vjetar piri),malo ćemo kasnije izaći ako dođe malo sunca.... Kad ti Rokić ide na izlet?
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 11.3.2009 10:20:57
|
|
|
|
BUMBIKA
|
trebali bi novi birc otvoriti.... Ajde Lelo dođi,ti si imala prijedlog jučer koji smo prisvojili...
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 11.3.2009 10:22:44
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Curke sunce se smiješi pa možda maleni i ja kidnemo u šetnjicu iako nisam baš pametna dali da idemo ili ne s obzirom da je jućer cijepljen .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 11.3.2009 10:24:09
|
|
|
|
koka
|
U nedijelju u podne ima bus...ajme ja sam sva uzbuđena najvjerojatnije više nego on...strah me odvajanja da ne bude radio problema i kod spavanja ...al tete kažu da će biti sve u redu pa...nadajmo se
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 11.3.2009 10:27:20
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ma hoće,nemoj se brinuti..veliki je on dečko... Valjda će nam netko otvoriti novi birc.. Idem ja prirediti sve za ručak,ali ću i tu malo virkati...
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 11.3.2009 10:30:55
|
|
|
|
koka
|
ja se ne mrdam dok spava, neka spava što više jer je neispavana ..več kad po noći brije .. a ručak imam grah jučer sam ga počela radit a danas samo dovršavam
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 11.3.2009 10:38:51
|
|
|
|
zaba
|
i kako će se zvati naš novi birc?
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 11.3.2009 10:40:24
|
|
|
|
Wukovarka
|
Hello... Vec 100? Imam dobru ideju, pa ako nitko ne otvori, odoh ja
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 11.3.2009 10:45:33
|
|
|
|
Wukovarka
|
Otvoren!! Super smo...cura taman zaspala...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!