Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 5.3.2009 8:44:19
|
|
|
|
zaba
|
joj ja volim vjetar,samo nek ne pada.A ni ja nisam pušila u trudnoći,pa onda pomalo i eto ti vraga!Navukla sam se samo tako.Curice,ovo sa slikama je čisti bojkot.Mm i kolega s posla su maheri,uspjeli smo izvući jednu sličku i opet stop.Od kuće nema šanse,a rado bi "ljepila".
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 5.3.2009 8:46:40
|
|
|
|
curice
|
Katastrofa,u mene oupće ne postoji paste,probala sam svašta ma neće i neće.
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 5.3.2009 8:47:36
|
|
|
|
ninolina
|
gle ja odem na start ponovno se spojim na internet odem na google i nađem kaj trebam označim desnim klikom da poplavi , kad poplavi stisnem ljevi klik i copy, vratim se na jaju u odgovor i desni klik paste. Onda ju smanji tako da ju označoš na čošku slikice i to je to
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 5.3.2009 8:48:16
|
|
|
|
lee
|
dobro smo,lupa maleni na veliko...javlja se stalno. samo me zeza tlak..bila sam kod doktorice jučer..kaže jako mi je nizak tlak...pa kad mi je rekla kakve pretrage da napravim odustala sam... to ču sve nakon trudnoče napraviti...još malo imam do poroda pa ču izdržati... kako si ti?
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 5.3.2009 8:49:03
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Jutro cure....Jel ima kavice i za mene? Kod nas isto ružno vrijeme...
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 5.3.2009 8:49:25
|
|
|
|
curice
|
jesi preko mozille,kažu da je u njoj problem-ne mogu vjerovati
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 5.3.2009 8:50:31
|
|
|
|
curice
|
Jutro Bumbika ima kave sad će cure izvući iz šanka,a ja ti nažalost znam ponuditi samo ovu-posluži se i uživaj
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 5.3.2009 8:51:44
|
|
|
|
mlada mama
|
cure ja vas pozdravljam moram ici mozda se cujemo poslije......pa pa
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 5.3.2009 8:51:51
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: ninolina gle ja odem na start ponovno se spojim na internet odem na google i nađem kaj trebam označim desnim klikom da poplavi , kad poplavi stisnem ljevi klik i copy, vratim se na jaju u odgovor i desni klik paste. Onda ju smanji tako da ju označoš na čošku slikice i to je to postupak je jasan,ali koliko sam shvatila ni curica ni ja nemamo opciju paste.Ja odem na google i nađem sliku,desni klik mi nudi opciju copy image i onda?Vratim se r,ali mi ne daje mogućnost paste-zaljepi.Ne znam kak je mm uspio zakeljit žabetinu...
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 5.3.2009 8:52:29
|
|
|
|
ninolina
|
lee koliki ti je tlak meni u tzrećoj trudnoći znao biti 80/50, 75/45. Puno tekučine i tak gurala
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 5.3.2009 8:53:54
|
|
|
|
curice
|
Isto je žaba i u mene do paste sve ok,a onda jednostavno taj paste ne postoji
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 5.3.2009 8:53:58
|
|
|
|
ninolina
|
postupak je jasan,ali koliko sam shvatila ni curica ni ja nemamo opciju paste.Ja odem na google i nađem sliku,desni klik mi nudi opciju copy image i onda?Vratim se r,ali mi ne daje mogućnost paste-zaljepi.Ne znam kak je mm uspio zakeljit žabetinu... jel ti poplavi slika? I ja sam na mozilli
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 5.3.2009 8:54:27
|
|
|
|
ninolina
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 5.3.2009 8:55:09
|
|
|
|
Puli
|
jutreko evo finih kavica za ekipu
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 5.3.2009 8:55:19
|
|
|
|
ninolina
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 5.3.2009 8:55:20
|
|
|
|
curice
|
neće nekad ni da poplavi,a nekad da-ma očito to nije za mene
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 5.3.2009 8:55:52
|
|
|
|
Puli
|
i malo čečera
< Poruku je uredio Puli -- 5.3.2009 8:56:34 >
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 5.3.2009 8:56:03
|
|
|
|
ninolina
|
Moj theo tipka pa su nam poruke prazne
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 5.3.2009 8:56:17
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: ninolina postupak je jasan,ali koliko sam shvatila ni curica ni ja nemamo opciju paste.Ja odem na google i nađem sliku,desni klik mi nudi opciju copy image i onda?Vratim se r,ali mi ne daje mogućnost paste-zaljepi.Ne znam kak je mm uspio zakeljit žabetinu... jel ti poplavi slika? I ja sam na mozilli kad ju zveknem-poplavila bu!!!
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 5.3.2009 8:56:22
|
|
|
|
curice
|
Savršeno izgleda ,bravo Puli Upravo opet vodimo priču o sličicama
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 5.3.2009 8:57:06
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Zato ja ni ne pokušavam stavljati sličice...
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 5.3.2009 8:57:32
|
|
|
|
ninolina
|
kad ju zveknem-poplavila bu!!! desnim klikom plavi malo ga tresi ni meni neće odmah ali dobi bojicu
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 5.3.2009 8:57:51
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: curice neće nekad ni da poplavi,a nekad da-ma očito to nije za mene ma mora postojati neka kombinacija.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 5.3.2009 8:58:59
|
|
|
|
Puli
|
skoro ste bile na dijeti jer mi prvi kolači nisu iskopirani a kopiranje ovisi o brownseru(mozzila,eksplorer i sl) i sa nekih stranica se ne može skopirati fotke budu zaštićene pa sad tko bi znao zašto neće
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!