|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:" Candy vrati se......."
7.3.2009 13:40:04   
Ruža
Lilivana odmorite se!user posted image  Nek si se ti nama vratila.
Candy 3 godine? ne kužim?user posted image
Da stanku za dojenje su mi lagano otpilili, ali njima na dušu. S tim da taj isti koji mi je odbio i sam ima 5_tero djece, ali razumjevanja za mame ne.user posted image user posted image
Bumbi probali smo milupin rižolino, žitarice, žitarice sa voćem, neki rižolino sa okusom vanilije, hipp formulu, bebimil i ništa od navedenog neće.

Samo luda mama...

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 976
7.3.2009 13:41:05   
Ruža
IZVORNA PORUKA: Mariachi

LILIVANAAAAAAAA !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za povratak na RR! Već sam se zabrinula.......
curke, uživajte u bircu, moja Katarina je u "elementu", pravi urnebes... 3 noći nije spavala, sve se poremetilo! user posted image
Elena spava, Paulina i tata rajzaju.
A ja moram pospremati!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hoću i ja nekud u "život"!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eto, samo da znate da smo živi svi, od ponedjeljka ću se malo više javljat... user posted image

ugodan vikend, ekipo! user posted image
a sad: user posted image

Nisam u toku što je Katarini?

Samo luda mama...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 977
7.3.2009 13:43:30   
BUMBIKA
Onda ga nemoj forsirati ako neće..
dino od one crijevne viroze neće piti mlijeko,jedino popije čokoladno i to preko noći,u snu drukčije mnikako neće...Dugo mi je trebalo da to prihvatim,jer mi je bilo nezamislivo da više neće piti mlijeko a pio je ko lud....al šta je tu je,ne teram ga ....

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 978
7.3.2009 13:43:39   
Candy
Ružo,ma to sam karikirala user posted image ...trebala sam pod navodnike stavit' user posted image ...
Ne mogu vjerovati ovo za dojenje,a imate zakonsko pravo na to,ne kužim user posted image ...Neki dan sam čitala za jedan slučaj kako su također mamu otkantali jer ima muža koji je na porodiljnom user posted image ???
Bože,kakva država user posted image !

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 979
7.3.2009 13:49:05   
Ruža
Bumbi znači nikako mlijeko neće Dino? A u grizu ili pudingu? Ipak je on još mali.

Candy tupsy sam.user posted image  Sretno svakako, nadam se da će bebica brzo!user posted image
A za stanku, mogu ih tužiti, ali samo bi sebi naštetila time, jer bi mi zgorčali onda maksimalno život.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 980
7.3.2009 13:51:22   
BUMBIKA
hoće malo s čokoladnim kuglicama(ali to nije ništa,par kašikica).Jedino to preko noći popije boćicu čok.mlijeka i to je to.Probala sam mu još par puta dati čokolino na bočicu prije spavanja,ali neće.
Koliko ti Marko preko noći puta jede?

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 981
7.3.2009 13:51:23   
Candy
A znam Ružo,ali zato takvi dobro prolaze...Bojimo se vlastitih prava jer ne vjerujemo u pravnu državu...A imamo i dobre razloge za to...ma fuj,gade mi se user posted image ...

(V.E.Frankl)

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 982
7.3.2009 14:10:46   
BUMBIKA
Cure ja vas polako napuštam....još malo pa moram ići raditi...
dolazim ujutro na kavicu...
Pa-pa

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 983
7.3.2009 14:12:51   
curice
Pozdrav svima,nisam bila jučer tu,ali vidim da se svega u međuvremenu dogodilo.
Kako ste,jeste svi zdravi?

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 984
7.3.2009 14:15:22   
Ruža
Bumbi odmori malo i sretno na poslu. Neka bar malo mlijeka uzme. Ma znaju oni koliko im treba.user posted image
Curice bok! Kako si nam ti?

Samo luda mama...

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 985
7.3.2009 14:20:30   
Lady3
evo mene..veš ispeglan,suđe oprano i kolač gotov,klinci u krevetu a ja po bambusu..user posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 986
7.3.2009 14:22:13   
Candy
Bok curice i Lady user posted image !Kako ste mi?Lady,bila si vrijedna vidim user posted image ...

(V.E.Frankl)

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 987
7.3.2009 14:24:46   
Lady3
pa moram..zato sad guštam.user posted image kako si mi ti Candy,ovdje je vrijeme užasno..

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 988
7.3.2009 14:27:37   
curice
Hvala cure dobro sam,malo razočarana stigla je user posted image ,a nisam je želila.user posted image user posted image
Lady ti si stvarno vrijedna-za čega sam ja stvorenauser posted image user posted image ,veš nije ispeglan-nije ni osušen,suđe potrpala u mašinu,cure otišle malo u bake,a ja na staroj stanici-na rr.user posted image

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 989
7.3.2009 14:30:11   
Lady3
curice žao mi je zboguser posted image moja treba doći a nema je pa sam lagano u briziuser posted image mm bi još najmanje 2-oje ali meni baš i nije za treće..P.me rastura noću..ko zombi sam..Ne brini se zbog veša i ostalog,kad mi žene se ukjučimo u turbo pogon sve obavimo za tren oka..user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 990
7.3.2009 14:31:28   
Candy
Ajooj,curice,žao mi je user posted image ...biti će bolje sljedeći mjesec user posted image ...I ja sam u (ne)iščekivanju user posted image ,pa sam malo nabrijana user posted image ...
Lady,ja sam ti ok,manje-više user posted image ...Kod nas je oblačno,kiša samo što nije user posted image ...Kad će više doći to proljeće da uživamo u suncu i toplijem vremenu user posted image ?

(V.E.Frankl)

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 991
7.3.2009 14:35:00   
curice
Ma da bit će bolje-njih tri sam bez problema zanijela,a sad -valjda su me godine počele pritiskatiuser posted image user posted image ,Candy kako si ti,kad bi trebala tvoja user posted image  doći?
Lady sreća moja da mm nije žugetalo,pa kad nešto i ne napravim navikao je da ću i to srediti-malo kasnijeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 992
7.3.2009 14:35:41   
Lady3
joj i ja ga jedva čekam..iako to znači da neću imati više toliko vremena za rr.user posted image polako se pripremam za vrt,sijanje cvijeća,čišćenje..toliko posla..Juče sam iskoristila lijepi dan pa sam orezivala ruže i čistila gredice za cvijeće..user posted image .Ali nekako ću ja naći vremena za vas cure..

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 993
7.3.2009 14:38:38   
Candy
Lady,svaka čast!Imaš predivno cvijeće i vidi se da ulažeš puno truda i ljubavi user posted image ...
Curice,po nekoj računici bi trebala dobiti 10.03.ali s obzirom da mi se prošli ciklus "zmrdao" više niš ne znam user posted image ...Bila bih najsretnija kad se uopće ne bi pojavila user posted image ...Ali nisam ja te sreće user posted image ...

(V.E.Frankl)

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 994
7.3.2009 14:40:05   
Lady3
Candy imaj vjere..bit će beba vidjeti ćeš..user posted image Samo se ti opusti,koliko možeš naravno..znam da ti nije lako ali baci brigu na veselje..Šaljem ti jedanuser posted image user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 995
7.3.2009 14:40:42   
curice
user posted image Al nije moja user posted image razlog da mi ne popijemo kavicu

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 996
7.3.2009 14:41:12   
ZVRK
bokić od mene cure.ja se bacila prvo u čitanje pa sada na pisanje
zvrkić nakon duuuuugo vikenda spava tokom dana a ni to ne bi da večeras neidemo na feštu pa sam ga tako malo ucijenila sa spavanjem
sada sam tu dok se on ne probudi.
kome treba lijepog vremena neka dođe u istru na šetnjuuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 997
7.3.2009 14:44:00   
curice
user posted image
Evo i malo slatkogauser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 998
7.3.2009 14:44:51   
curice
Bokić Zvrk kako si ,kako zvrkićuser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 999
7.3.2009 14:46:02   
Lady3
mljac curice,fino izgleda..mogla bi otići probati svoj majmunski..user posted image user posted image Zvrk bok,uživaš malo..Tako i treba..user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!