Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 13:40:04
|
|
|
|
Ruža
|
Lilivana odmorite se! Nek si se ti nama vratila. Candy 3 godine? ne kužim? Da stanku za dojenje su mi lagano otpilili, ali njima na dušu. S tim da taj isti koji mi je odbio i sam ima 5_tero djece, ali razumjevanja za mame ne. Bumbi probali smo milupin rižolino, žitarice, žitarice sa voćem, neki rižolino sa okusom vanilije, hipp formulu, bebimil i ništa od navedenog neće.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 13:41:05
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi LILIVANAAAAAAAA !!!!! za povratak na RR! Već sam se zabrinula....... curke, uživajte u bircu, moja Katarina je u "elementu", pravi urnebes... 3 noći nije spavala, sve se poremetilo! Elena spava, Paulina i tata rajzaju. A ja moram pospremati! Hoću i ja nekud u "život"! Eto, samo da znate da smo živi svi, od ponedjeljka ću se malo više javljat... ugodan vikend, ekipo! a sad: Nisam u toku što je Katarini?
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 13:43:30
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Onda ga nemoj forsirati ako neće.. dino od one crijevne viroze neće piti mlijeko,jedino popije čokoladno i to preko noći,u snu drukčije mnikako neće...Dugo mi je trebalo da to prihvatim,jer mi je bilo nezamislivo da više neće piti mlijeko a pio je ko lud....al šta je tu je,ne teram ga ....
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 13:43:39
|
|
|
|
Candy
|
Ružo,ma to sam karikirala ...trebala sam pod navodnike stavit' ... Ne mogu vjerovati ovo za dojenje,a imate zakonsko pravo na to,ne kužim ...Neki dan sam čitala za jedan slučaj kako su također mamu otkantali jer ima muža koji je na porodiljnom ??? Bože,kakva država !
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 13:49:05
|
|
|
|
Ruža
|
Bumbi znači nikako mlijeko neće Dino? A u grizu ili pudingu? Ipak je on još mali. Candy tupsy sam. Sretno svakako, nadam se da će bebica brzo! A za stanku, mogu ih tužiti, ali samo bi sebi naštetila time, jer bi mi zgorčali onda maksimalno život.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 13:51:22
|
|
|
|
BUMBIKA
|
hoće malo s čokoladnim kuglicama(ali to nije ništa,par kašikica).Jedino to preko noći popije boćicu čok.mlijeka i to je to.Probala sam mu još par puta dati čokolino na bočicu prije spavanja,ali neće. Koliko ti Marko preko noći puta jede?
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 13:51:23
|
|
|
|
Candy
|
A znam Ružo,ali zato takvi dobro prolaze...Bojimo se vlastitih prava jer ne vjerujemo u pravnu državu...A imamo i dobre razloge za to...ma fuj,gade mi se ...
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 14:10:46
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Cure ja vas polako napuštam....još malo pa moram ići raditi... dolazim ujutro na kavicu... Pa-pa
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 14:12:51
|
|
|
|
curice
|
Pozdrav svima,nisam bila jučer tu,ali vidim da se svega u međuvremenu dogodilo. Kako ste,jeste svi zdravi?
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 14:15:22
|
|
|
|
Ruža
|
Bumbi odmori malo i sretno na poslu. Neka bar malo mlijeka uzme. Ma znaju oni koliko im treba. Curice bok! Kako si nam ti?
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 14:20:30
|
|
|
|
Lady3
|
evo mene..veš ispeglan,suđe oprano i kolač gotov,klinci u krevetu a ja po bambusu..
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 14:22:13
|
|
|
|
Candy
|
Bok curice i Lady !Kako ste mi?Lady,bila si vrijedna vidim ...
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 14:24:46
|
|
|
|
Lady3
|
pa moram..zato sad guštam. kako si mi ti Candy,ovdje je vrijeme užasno..
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 14:27:37
|
|
|
|
curice
|
Hvala cure dobro sam,malo razočarana stigla je ,a nisam je želila. Lady ti si stvarno vrijedna-za čega sam ja stvorena ,veš nije ispeglan-nije ni osušen,suđe potrpala u mašinu,cure otišle malo u bake,a ja na staroj stanici-na rr.
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 14:30:11
|
|
|
|
Lady3
|
curice žao mi je zbog moja treba doći a nema je pa sam lagano u brizi mm bi još najmanje 2-oje ali meni baš i nije za treće..P.me rastura noću..ko zombi sam..Ne brini se zbog veša i ostalog,kad mi žene se ukjučimo u turbo pogon sve obavimo za tren oka..
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 14:31:28
|
|
|
|
Candy
|
Ajooj,curice,žao mi je ...biti će bolje sljedeći mjesec ...I ja sam u (ne)iščekivanju ,pa sam malo nabrijana ... Lady,ja sam ti ok,manje-više ...Kod nas je oblačno,kiša samo što nije ...Kad će više doći to proljeće da uživamo u suncu i toplijem vremenu ?
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 14:35:00
|
|
|
|
curice
|
Ma da bit će bolje-njih tri sam bez problema zanijela,a sad -valjda su me godine počele pritiskati ,Candy kako si ti,kad bi trebala tvoja doći? Lady sreća moja da mm nije žugetalo,pa kad nešto i ne napravim navikao je da ću i to srediti-malo kasnije
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 14:35:41
|
|
|
|
Lady3
|
joj i ja ga jedva čekam..iako to znači da neću imati više toliko vremena za rr. polako se pripremam za vrt,sijanje cvijeća,čišćenje..toliko posla..Juče sam iskoristila lijepi dan pa sam orezivala ruže i čistila gredice za cvijeće.. .Ali nekako ću ja naći vremena za vas cure..
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 14:38:38
|
|
|
|
Candy
|
Lady,svaka čast!Imaš predivno cvijeće i vidi se da ulažeš puno truda i ljubavi ... Curice,po nekoj računici bi trebala dobiti 10.03.ali s obzirom da mi se prošli ciklus "zmrdao" više niš ne znam ...Bila bih najsretnija kad se uopće ne bi pojavila ...Ali nisam ja te sreće ...
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 14:40:05
|
|
|
|
Lady3
|
Candy imaj vjere..bit će beba vidjeti ćeš.. Samo se ti opusti,koliko možeš naravno..znam da ti nije lako ali baci brigu na veselje..Šaljem ti jedan
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 14:40:42
|
|
|
|
curice
|
Al nije moja razlog da mi ne popijemo kavicu
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 14:41:12
|
|
|
|
ZVRK
|
bokić od mene cure.ja se bacila prvo u čitanje pa sada na pisanje zvrkić nakon duuuuugo vikenda spava tokom dana a ni to ne bi da večeras neidemo na feštu pa sam ga tako malo ucijenila sa spavanjem sada sam tu dok se on ne probudi. kome treba lijepog vremena neka dođe u istru na šetnju
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 14:44:00
|
|
|
|
curice
|
Evo i malo slatkoga
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 14:44:51
|
|
|
|
curice
|
Bokić Zvrk kako si ,kako zvrkić
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 7.3.2009 14:46:02
|
|
|
|
Lady3
|
mljac curice,fino izgleda..mogla bi otići probati svoj majmunski.. Zvrk bok,uživaš malo..Tako i treba..
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!