Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 13:44:37
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Evo ja bas pitala mm gdje me vodi danas i kaze da bu mi napumpal gume na biciklu pa da idemo krug oko Jaruna Vidiš,vidiš,dobra ideja ,mogla bih ja to predložit' svom ...
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 13:45:39
|
|
|
|
ivanaa
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Sinoc me cijelu noc bolila leda i jaki pritisak u dojnjem dijelu stomaka al danas nista. Jutros sam bila kao da me vlak pregazio,al cim sam popila kavicu na terasi kafica odmah lakse [/qu ote]
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 13:53:28
|
|
|
|
tikica_69
|
Ak bumo se mogli pomaknut od hrane
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 13:54:34
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ak bumo se mogli pomaknut od hrane Možda se ipak predomisli ...
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 13:55:52
|
|
|
|
Kika83
|
idem zgotovit ručak, pa malo štetat uz more i na pizzu večeras budite dobre i lijepo se provedite danas kissi svima koliko vas ima
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 13:56:49
|
|
|
|
tikica_69
|
pa malo štetat uz more E pa i ja cu za Uskrs....a onda mozemo i skupa
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 13:57:11
|
|
|
|
ejmama
|
Pozdrav i od mene! Kod nas je predivno vrijeme! Mi neidemo nigdje jer je ostalo svega od jucer pa na m dan dolaze moji i njegovi na ručak. Ja i Hana smo oprale igračke i brdo robe. Sve je super prošlo, ljudi se najeli, zabavili, neki popili, mm svirao na gitari. Baš nam je bilo lijepo!
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 13:57:38
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 pa malo štetat uz more E pa i ja cu za Uskrs....a onda mozemo i skupa dolaziš u medulin?
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 13:59:32
|
|
|
|
Candy
|
Kika,lijepo se provedite i uživajte ... Bok ejmama!Lijepo ste se proveli,super...Jel curica uživala?
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 14:00:16
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Pozdrav i od mene! Kod nas je predivno vrijeme! Mi neidemo nigdje jer je ostalo svega od jucer pa na m dan dolaze moji i njegovi na ručak. Ja i Hana smo oprale igračke i brdo robe. Sve je super prošlo, ljudi se najeli, zabavili, neki popili, mm svirao na gitari. Baš nam je bilo lijepo! super
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 14:02:42
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: Candy Kika,lijepo se provedite i uživajte ... Bok ejmama!Lijepo ste se proveli,super...Jel curica uživala? Bila je predobra, i ostala djeca, super su se igrali i slagali. Stavila sam slike, ali mi neke nije htio prihvatiti. Baš se veselim što je lijepo vrijeme.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 14:05:31
|
|
|
|
Lady3
|
super ejmama..
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 14:14:02
|
|
|
|
Marta j
|
Jel vas znala hvatati neka panika pred porod i strh il se to samo meni javlja.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 14:15:16
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 IZVORNA PORUKA: tikica_69 pa malo štetat uz more E pa i ja cu za Uskrs....a onda mozemo i skupa dolaziš u medulin? Da...za Uskrs
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 14:16:19
|
|
|
|
Candy
|
Curke,odoh i ja zgotoviti ručak,pa se tipkamo kasnije... Uživajte u ovom prekrasnom danu ....
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 14:17:44
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Candy Curke,odoh i ja zgotoviti ručak,pa se tipkamo kasnije... Uživajte u ovom prekrasnom danu .... I ja isto.....uzivajte
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 14:17:45
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Jel vas znala hvatati neka panika pred porod i strh il se to samo meni javlja. Meni je ovo drugo i opet imam strah i paniku od kad sam trudna. To ti je Marta sasvim normalno da se brineš, ali razmisli kako smo mi sve prošle i nije nam ništa, tako ćeš i ti. Ja sam u rađaoni rekla nikad više, a babica se smijala i rekla da to sve kažu i da ćemo se još vidjeti Bila je u pravu.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 14:21:08
|
|
|
|
Marta j
|
Mene je uhvatila panika da necu prepoznati prave trudove,pa kako cu doci do rodilista tj kada kreniti ocu doci na vrijeme,pa kako cu roditi. Hocu ja znati sa bebom kada dode. Imam sto pitanja. Znam da je to nesto strasno da se nitko nebi vracao opet,al moja luda glava opet nikako da se smiri.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 14:24:20
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Mene je uhvatila panika da necu prepoznati prave trudove,pa kako cu doci do rodilista tj kada kreniti ocu doci na vrijeme,pa kako cu roditi. Hocu ja znati sa bebom kada dode. Imam sto pitanja. Znam da je to nesto strasno da se nitko nebi vracao opet,al moja luda glava opet nikako da se smiri. Nemoj tako razmišljati , ja sam tako imala puno pitanja i nastale je zbrka u glavi koja dovela do toga da sam najverovatnije od stresa nisam imala mlijeka.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 14:26:18
|
|
|
|
božica
|
Bok društvo poslije ručkića sam navrnula do vass Vidim muževi su čestitali bravo za muževe čestitare i vožnja na biciklu bi mogla pasti nakon roštilja naravno i pizza za večeru ma bravo danas je sunce vani i DAN ŽENA Živjele ŽENE
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 14:26:24
|
|
|
|
Marta j
|
Pokusajem se smiriti nadam se da uspijem. Rekla je mama da nikada nije vidjela ovako uplasenu trudnicu. Cijelu trudnocu sam uplasena oko neceg. Ja sam poznati panicar
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 14:27:42
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: božica Bok društvo poslije ručkića sam navrnula do vass Vidim muževi su čestitali bravo za muževe čestitare i vožnja na biciklu bi mogla pasti nakon roštilja naravno i pizza za večeru ma bravo danas je sunce vani i DAN ŽENA Živjele ŽENE Šta si nam to kupila? Marta sve će biti OK.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 14:28:36
|
|
|
|
božica
|
Jel vas znala hvatati neka panika pred porod i strh il se to samo meni javlja.user posted image da naravno drugi puta me više bilo strah nego prvi puta martaj kak veliš da je to tako strašno nebi žene išle po još Budeš prepoznala prave trudove
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 14:30:18
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: božica drugi puta me više bilo strah nego prvi puta Sad si mene utješila
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 14:32:12
|
|
|
|
božica
|
Šta si nam to kupila? kako kome ćek ćek da izvadim stvari van za candy da se zasladimo mmmmmmmmm
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!