Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 11:46:06
|
|
|
|
ZVRK
|
idem danijela pokušati nagovoriti da ide odspavati barem malo
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 11:49:30
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
anne, super za TM tonks, ćemo se družit prije nego odeš preko bare?? marta, piggy, njena šogica i ja bile na koncertu - stvarno fantastično
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 11:49:35
|
|
|
|
Marta j
|
Jos malo cemo mi to izgurati meni su najgore noci jer nemogu nikako da spavam.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 11:50:30
|
|
|
|
Marta j
|
Super FJ sto ste se lijepo provele....
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 11:53:24
|
|
|
|
ninolina
|
mene ne budi beba po noći ali moram na wc po 3-4 puta.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 11:56:15
|
|
|
|
Marta j
|
Idem i ja na wc po par puta a beba mi je zadnje dane najaktivnija nocu sada se po danu umirila. Ti si to vec prosla sve 3 puta meni je prvi put pa me sveg strah i odmah se prepadnem cim me malo jace zaboli.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 11:59:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Pozdrav, ekipo! Virim, virim, al nikako da uspijem išta napisati. Paulina mi je u vrtiću, a ove dvije ne znaju ni same šta bi... Katarina je jutros išla s tatom kod dr, hvala Bogu, viroza je, nije ništa ozbiljnije. Vuče prehladu već 2 tjedna, liječim ju klasično, kapam nos i to, ali ne prolazi. Sad je dobila neke kapljice na G... nije ih još mm donio...i Operil. Ništa specijalno. I bolje. Elena je u sličnom stanju. Pokušala sam peglati kraj njih, mislila sam da će se igrati, mo'š mislit! Sizifov posao. Ja ispeglam, one se dočepaju toga i razvuku. Moram čekati da zaspu. Eto, Anne, kad budeš imala treće, sjeti me se.... Tonkice, kad ono vi idete? Zaboravila sam.... Zvrk, drago mi je da se stvari normaliziraju kod tebe! Nadam se da će se sve lijepo posložiti i da ćeš imati još koju . FJ, tulumariš ti nama! Ma odlično! Neka, neka! Idem vidjeti što je bilo preko vikenda na RR....
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 12:00:57
|
|
|
|
ninolina
|
Ma do sad me nikad nije tak bolilo ko sada, ja ko i ti reagiram na svaku bol i odma panika
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 12:03:59
|
|
|
|
Marta j
|
Mene je mm sinoc zezao ako sada me ovako boli da kako cu ja preziviti prave trudove i porod. Jao ja za svaku sitnicu il gnjavim vas.moju mamu,il zovem dr. Rekla mi je mama da jedva ceka da rodim jer nekog ko ovako panicari da jos nije vidjela mislim da ce mi na raji reci da sam neka totalna ludakinja jer svaku sitnicu pitam
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 12:05:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Marta i Ninolina, usporiti malo, lezite, popijte si kamilicu, smirit će se to... Ninolina i meni je kraj treće trudnoće bio malo ... mislila sam svaki dan hoću li danas roditi. Nadam se da će sve biti ok! Držite se, curke!
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 12:06:38
|
|
|
|
tikica_69
|
Curke, slusajte Mariachi jer pametno zbori
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 12:06:40
|
|
|
|
zaba
|
radim,radim,pa ne stignem.Na koncertu je bilo super,još uvijek gutam strepsile,promukla sam! Bila je i FJ.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 12:24:29
|
|
|
|
Marta j
|
Ja sam si sve poslove svela na minimum. Moj najveci je problem sto sam ja panicar a jos veci zato sto ovu bebu zelim vise od iceg,pa na svaku bol ja trzam jace nego bi trebalo.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 12:31:38
|
|
|
|
zaba
|
draga Marta,tvoj jedini posao je da držiš tog ptića što duže unutra na toplom i sigurnom,kad bude vrijeme doći će.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 12:34:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Marta, dobro je da si svela sve poslove na minimum. Bilo bi čak dobro kad bi ti muž preuzeo taj minimum. Normalno je da ti je stalo i normalno je da želiš što duže izdržati. Razumijem te. Ali, mislim da se možeš opustiti, s obzirom da si skoro 32 tjedna. Ono neko "opasno"vrijeme je prošlo. Izdržat ćeš ti to... brzo će to proći. Dani lete...
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 12:34:25
|
|
|
|
Marta j
|
Znam zaba-hvala ti...
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 12:36:54
|
|
|
|
lee
|
ja sam ti isto paničar...stalno trčim kod susjeda ginekologa i pitam svaku sitnicu... žive jedan stan od nas na mogu stalno do njih... kažem ja njima več sam postala dosadna...a oni meni nisi pitaj ti nas sve što te zanima....divni su ljudi. ja paničar veliki...sad se pokušavam smiriti...pokazao mi je susjed porod ali u slikama...pa sam bolje odmah...nije baš to toliko strašno tješim se ja... mi se u društvu sve izredale..prvo je jedna rodila...pa sad za koji dan če druga..pa ja...i onda moja sestrična... marta moja, mali mate je jak...i mene moj mali lupa i to jako...nema ni 5minuta mira...a po noči...jedva spavam...
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 12:38:00
|
|
|
|
Marta j
|
MM malo vise radi pa nemoze ni stigniti al kada je doma uvijek pomogne. Ja sam sebi ostavila samo kuhanje. Nekada seka il mama dodu cistiti a nekada svekrva. Lee znam kako ti je. Al proci ce jos malo pa ce meni biti smijesno koliko sam panicarila.
< Poruku je uredio Marta j -- 9.3.2009 12:39:00 >
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 12:55:14
|
|
|
|
lee
|
marta baš tako...poslije čemo se svemu smijati....vidjeti češ.kaže moja mama da če beba izači kad je ona spremna a ne kad kažu doktori...pa se ja tješim isto. samo odmaraj i ne brini mi se, maleni Mate če biti dobro. meni se stalno spava...spavala sam skoro 1,5h i opet bi...uh samo bi ležala...
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 12:57:56
|
|
|
|
mariola
|
Šta je curke? Bliži se termin pa ste mi malo nervozne? To je sve prirodno, biće sve ok.
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 13:03:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Lee, Marta i Ninolina, vi ste sve dosta blizu s terminima! Tek sam sad skužila... Ma bit će sve ok. Sad ste blizu kraja, pa je normalno da malo bolucka, pa vas čopi panika... Lee, super da imaš susjeda koji ti može odgovoriti na sva pitanja. Rijetki su takvi. Ja sam imala broj mob-a svog dr, pa sam isto kojiput poslala sms, kad mi je bilo nešto čudno. Nisam htjela previše, čovjek ipak ima svog posla. Zamisli kad bi sve trudnice navalile, kad bi jeo i spavao? Mariola, kak se ti osjećaš, imaš kakvih simptoma?
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 13:03:48
|
|
|
|
lee
|
malo nas je strah...uskoro se bliži...imam još 1mjesec pa sam sva napeta...
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 13:05:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lee malo nas je strah...uskoro se bliži...imam još 1mjesec pa sam sva napeta... al to je slatka napetost!
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 13:08:29
|
|
|
|
Marta j
|
Proci ce sve ovo jos malo. Ja sam malo kidnula isla sam pojesti. Mariola kako si ti? Ja sam mog dr izludila kada mi je promjenio termin poroda,sat vremena sam ga gnjavila sto,zbog ceka i jos sto pitanja. Sreca dr dobar pa me nije bacio naglavacke iz ordinacije,a jadan vec je rekao posto ja zelim da me on porodi ko ce me trpiti
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 9.3.2009 13:11:56
|
|
|
|
mariola
|
Ja sam ok, imala sam jutros mučnine, bez povraćanja. Puno mirisa mi smeta.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!