Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 13.1.2010 17:11:40
|
|
|
|
anuska08
|
pada mi na pamet Sejšeli, Maldivi, Brazil... to bi si teško priuštila.
|
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 13.1.2010 17:12:48
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: kristina22 što mislite o izletu u gardaland? dal se isplati ic tamo s klincima? mi volimo te vožnje i vožnnjice, idemo na velesajam kad je lunapark i vole se djeca vozit, al ne znam dal u gardalandu ima vožnji za njih. po pricama sam cula da ima onih vlakova, al dal ima baš nekaj za klince? nisam bila, ali sam čula da je super za klince (čak i za nas). Naravno, milsim da klinciuma koji idu u školu!
|
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 13.1.2010 17:17:23
|
|
|
|
ejmama
|
Ja sam bila i bio je mm, njemu je bilo fantastično, a što se tiče mene ja sam samo išla na dječje stvarčice tako ih ja zovem
|
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 13.1.2010 18:35:40
|
|
|
|
boba125
|
kuba,a onda italija-sicilija,toskana
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 13.1.2010 18:42:38
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: anuska08 IZVORNA PORUKA: kristina22 što mislite o izletu u gardaland? dal se isplati ic tamo s klincima? mi volimo te vožnje i vožnnjice, idemo na velesajam kad je lunapark i vole se djeca vozit, al ne znam dal u gardalandu ima vožnji za njih. po pricama sam cula da ima onih vlakova, al dal ima baš nekaj za klince? nisam bila, ali sam čula da je super za klince (čak i za nas). Naravno, milsim da klinciuma koji idu u školu! bila sam i mogu reci da je jedan dan premalo... ja bi voljela otici u vegas na tjedan dana i zaraditi duplo vise para i onda do skotske prozujati malo po drakulinom dvorcu...bahami i karibi i kuba su mi privlacni al je moj tata bio pa mi glupo njegovim stopama ici
|
|
|
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 13.1.2010 18:46:54
|
|
|
|
leilany
|
..bila u gardalandu...deff je jedan dan premalo..ima puuno toga aaa isla bi svugdje....uuuf....neznam....tesko mi se odlucit....
|
|
|
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 13.1.2010 18:48:26
|
|
|
|
lee
|
i ja bi u vegas...isto...kad odlučiš javi da i ja idem...da kockamo... bila sam i ja u gardalandu...tamo trebaš otiči na 2 dana..je ima toliko toga da kad udješ ne bi više izašao...
|
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 10.5.2010 22:50:03
|
|
|
|
cuba
|
Evo pitanje za mene - Cuba - bila 2tjedna!! Iduća destinacija: Australija!!
|
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 10.5.2010 22:55:44
|
|
|
|
e_l_p_i
|
Brazil i Indija i zadnja 3 dana tog 2-tjednog odmora u nekom boljem wellness centru gdje bi me pazili i mazili
|
|
|
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 11.5.2010 9:24:27
|
|
|
|
njanja
|
DA dobijem na lotu, to bi bio neki ogroooooman iznos i onda bi išla na put oko svijeta i sve sve sve bi obišla a sad realno: u planu su mi, i to ću kad-tad: New YOrk, Moskva, Skandinavske zemlje...
|
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 11.5.2010 9:25:18
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: anuska08 IZVORNA PORUKA: kristina22 što mislite o izletu u gardaland? dal se isplati ic tamo s klincima? mi volimo te vožnje i vožnnjice, idemo na velesajam kad je lunapark i vole se djeca vozit, al ne znam dal u gardalandu ima vožnji za njih. po pricama sam cula da ima onih vlakova, al dal ima baš nekaj za klince? nisam bila, ali sam čula da je super za klince (čak i za nas). Naravno, milsim da klinciuma koji idu u školu! bila 2 x....odlično jeeeeeeeee!!kolega mi bio sada u 4 mj sa curicom koja ima 3,5 god i bilo im je super, tako da DA, može se s djecom
|
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 18.7.2010 17:51:34
|
|
|
|
sirenas
|
da dobijem na lotu teško bi odabrala svoju destinaciju ,jer obožavam putovanja ( kao prava strijelčica),ali definitivno bi volilo u Pariz,Barcelonu,Meksiko,razna otočja ,joj neću više
|
|
|
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 18.7.2010 22:50:46
|
|
|
|
E♥M♥
|
IZVORNA PORUKA: kristina22 što mislite o izletu u gardaland? dal se isplati ic tamo s klincima? mi volimo te vožnje i vožnnjice, idemo na velesajam kad je lunapark i vole se djeca vozit, al ne znam dal u gardalandu ima vožnji za njih. po pricama sam cula da ima onih vlakova, al dal ima baš nekaj za klince? gardaland je suupeer, bili nekoliko puta. ako su ti klinci viši od 1 m onda mogu ići na atrakcije skoro kao i odrasli... mi bili dva dana u gardalandu i jedan dan obilazili safari park natura viva koji je par km od gardalanda...bilo je fantastično.... da dobijem na lotu: Disneyland - Florida ili Paris, Zanzibar...
|
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 19.7.2010 8:34:59
|
|
|
|
nemammaste
|
Neko egzotično otočje za početak....Sunčanje i kupanje do iznemoglosti u nekoj "plavoj lagunici"
|
|
|
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 19.7.2010 15:01:34
|
|
|
|
Imra
|
moja drugarica je isla sa djecom (tri djecaka ima - stariji 4,5 god. i blizanci 2 god.) i kaze da su se super proveli
|
|
|
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 19.7.2010 15:06:06
|
|
|
|
buduća mamica
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste Neko egzotično otočje za početak....Sunčanje i kupanje do iznemoglosti u nekoj "plavoj lagunici" odaaaa, mislim da bi to bila prava destinacija za mene i family
|
|
|
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 19.7.2010 15:37:49
|
|
|
|
sina
|
samo nek je sunca, mora i lijepih plaža....nije važno gdje
|
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 20.7.2010 0:41:27
|
|
|
|
mamacita
|
Prvi tjedan bila bi u Svicarskoj... divila se Alpama, a drugi tjedan ispijala bi ledenu kavu u nekom restorancicu sa pogledom na predivno more u Mayaguez-u na otoku Puerto Rico .
|
|
|
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 20.7.2010 13:03:57
|
|
|
|
mama mery
|
u neke dobre toplice s lijepim kupeljima, masazama da se opustim onako pravo dobro i naravno s konobarima
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 11.1.2013 22:28:42
|
|
|
|
Piturica
|
Japan i Novi zeland, ali mi dva tjedna premalo za to
|
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 12.1.2013 8:57:25
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: cuba Evo pitanje za mene - Cuba - bila 2tjedna!! Iduća destinacija: Australija!! Iduća destinacija nam ipak nije bila daleka Australija, iako je svakako u planu ali treba malo više vremena odvojiti za nju U međuvremenu smo bili na Palma de Mallorci te u Barceloni
|
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 12.1.2013 9:07:44
|
|
|
|
Sunshine28
|
jedan tjedan Canacun - Mexico i od tamo jedan tjedan Cuba...mm i ja imamo vec godinama razradjen ovaj plan putovanja, samo da uleti taj loto i spremni smo za sat krenuti! plan B je 12 dana krstarenja na potezu Mexico-Aruba, a onda bi me mm cekao dva dana na Arubi dok ja "skoknem" u Kolumbiju na onu turu vlakom u Aracatacu (Macondo) selo G.G. Marqueza iz 100 godina samoce
|
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 11.3.2013 12:16:55
|
|
|
|
monstrum
|
Dobitak na lotu?? Pa zašto se ograničavati samo na dva tjedna odmora?
|
|
|
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 13.3.2013 10:39:47
|
|
|
|
Two hearts
|
Ja bi samo na naš Lošinj,predivan otok!!
|
|
|
|
RE: Koju destinaciju bi izabrali? 13.3.2013 10:44:27
|
|
|
|
Keekeelee
|
Kuba ili Tajland
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!