malltaa -> RE: Dobivanje na težini (14.11.2011 9:31:41)
|
Joooj kak sam sretna sto pisete o tome [sm=bravo.gif] Ja sam 36.tjedan i dobila sam cca 16 kg, nisam se prosli tjedan vagala pa nisam sigurna, vjerojatno je i mrvicu vise, kak koja vaga pokaze... Ja se cijelo vrijeme mislim o tome... Prvo su mi rekli ne dobit vise od 12/13 kg u trudnoci... Mos si mislit... Ja sam stvarno disciplinirana sto se tice hrane, ni sad ne mogu jesti gomile svega i svacega, sve umjereno i najvise voca i povrca (nije da se trudim extra oko toga nego mi je oduvijek to najvise pasalo), a kilice se slazu cca 3 mjesecno koliko god i stma god jela, jednostavno nema tu neke kontrole, valjda se i kapljice vode zadrzavaju... Ja sam ostala trudna jako mrsava tak da si ja mislim da moj organizam tulumari sad jer je konacno dobio priliku skupit si toliko potrebne i zeljene kilograme [sm=smiley36.gif] Godinama sam pokusavala udebljati se i nikako i nista i onda sad jednostavno ide samo od sebe, nema pravila, nema kontroliranja prirasta kg bar kod mene, i onda sam odlucila pustit pa nek bude i 20, mada sam mami uvjek govorila: Nema sanse da dobijem 20 kg ko ti, ja cu pazit [sm=jezicek.gif] Uzivajte, gladite si trbuscice dok ih imate tak lijepe velike i okrugle, i ja cu svoj [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|