|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   pekač za kruh
10.3.2009 14:00:36   
meryb
hej! da li ima netko pekač za kruh!?  da li je to ok stvarčica,da li kupit skuplji ili jeftiniji! ako neko neš zna, molim informaciju!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: pekač za kruh
10.3.2009 14:05:13   
koka
mi smo ga htijeli kupit jer uz današnje cijene user posted image ..a možeš sam kombinirat koji češ i što je najbolje programiraš ga kad da ti napravi kruh pa zamisli ujutro se probudiš i topli i sviježi kruh gotov user posted image user posted image user posted image ...gledali smo ima ih stvarno svakakvih ...Na kraju nismo uzeli, odlučili smo jesti manje kruha user posted image ..nije da nam baš ide..user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu meryb)
Neposredna veza do poruke: 2
10.3.2009 14:12:39   
koka
http://www.propero.hr/detalji_proizvoda.a2f94b6a34054424a8f6a2fe25a8f4a1.pekac_kruha_panasonic_sd-253y_550w_timer.aspx npr ovaj- pogledaj cijenu ili ovaj http://www.segar.hr/products/1004066 ili ovaj http://www.tunica.hr/catalog/product_info.php?products_id=1797

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 3
10.3.2009 14:14:17   
tikica_69
Ah...to bi i ja voljela imati a nikako da ga kupim user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 4
10.3.2009 14:21:28   
meryb
hej koka! ovaj prvi mi je malo preskup dok je moulinexov malo prihvatljivija varijanta! samo neznam da li on radi marmeladu?

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 5
10.3.2009 14:35:33   
ejmama
Mi ga dobili za pir, koristila sam ga u skoro 3god. negdje 10puta. Najbolje mi je kad mm npravi kruh.

H 07 E 09

(Odgovor članu meryb)
Neposredna veza do poruke: 6
10.3.2009 14:37:09   
koka
user posted image user posted image user posted image ti to mene user posted image user posted image ......ima i jeftinijih vidila sam ih u plodinama , getrou....

(Odgovor članu meryb)
Neposredna veza do poruke: 7
10.3.2009 14:39:32   
Kika83
mi ga nemamo ali jedni frendovi su ga za pir dobili i kažu da je super stvar. mi par puta jeli taj kruh i stvarno je bio fin

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 8
10.3.2009 14:40:31   
ivanaa
meni se to cini bezveze.ko da imam vremena peci kruhuser posted image ima odlicna pekara,jos i to da moramuser posted image

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 9
10.3.2009 15:31:53   
ninolina
evo moj upravo u funkciji mjesi tjesto za pizzuuser posted image . Koristim ga svaki drugi dan ili po potrebi češče. Ima za kupiti gotovih smjesa za kruh i svaki put je drukčiji. Super nam je. Kupila ga u lidlu za nekih 350 kn i sasvim je ok

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 10
10.3.2009 17:03:53   
EMIY
mi ga imamo i koristim ga svaki drugi dan. kruh je super..... ima gotovih smjesa u lidlu-samo dodas vodu.  kupila ga u mercatone za 400 kn.

LUCIJA 09.03.1997
LEON 27.03.2001
EMILY 28.01.2007

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 11
10.3.2009 17:18:26   
meryb
morat ću pričekat porodiljni i bacit se na kupnju pekača!  hvala curke
user posted image user posted image

(Odgovor članu EMIY)
Neposredna veza do poruke: 12
10.3.2009 22:24:35   
Marcus
nazaost nemamo...iako sam na vise mjesta cuo da se radi o jako korisnoj napravici

(Odgovor članu meryb)
Neposredna veza do poruke: 13
10.3.2009 22:26:07   
mrvicak
nemamo ga ni mi ali je super stvar ima moja frendica kruh je pravi...ja inace kupujem kruh ne pravim ga pogotovu sad u trudnoci

(Odgovor članu Marcus)
Neposredna veza do poruke: 14
11.3.2009 10:31:07   
Snješka
Ja ga dobila za rođendan od muža i to onaj bolji Mulinex i nekak nisam baš navikla na takav kruh. ali mi je odlićan mliječni sa grožđicama kao kolač i u njemu seosim kruha i tijesta može kuhato đem. Nije loša stvar ali se mora pridržavati uputa i doza inače niš od kruha. Kum ima onaj za 300kn boman i bolj mu kruh ispadne nag u mom od 900kn. Postoje i brašna sa sjemenkama i razna več gotova sa germom i svime.

Največa ljubav si mi Ti...
Največu sreču vidim u Tebi...
Ti si veselje svakoga dana,
a moj život zove se...Lana

(Odgovor članu mrvicak)
Neposredna veza do poruke: 15
11.3.2009 16:06:29   
srećica
Ja ga kupih za 300kn i super je kruh nas ujutro zanosno mami za doručakuser posted image .Miješam razna brašna i onda kruh bude po mom guštu i dugo je svjež...user posted image

(Odgovor članu meryb)
Neposredna veza do poruke: 16
11.3.2009 16:09:33   
Marta j
Ja ga nemam a voljela bi ga iskusati.
Moram si ga kupiti jer ga svi hvale a i ja ga odavno zelim al ga nikako kupiti kada uvijek ima nesto drugo.

Moze netko da pojasni kako radi.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu srećica)
Neposredna veza do poruke: 17
11.3.2009 20:00:20   
srećica
ma najjjednostavnijeuser posted image piše ti koliko brašna i suh kvasc i malo soli sve to staviš u taj pekač i ujutrro te čeka topal kruh...njam njam

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 18
12.3.2009 18:59:09   
meryb
danas u konzumu akcija malih kućanskih aparata, prikazali su i pekač za kruh,i ja otišla provjeriti a ono ni p od pekača! samo prazna polica na kojoj je kao trebo stajati....

(Odgovor članu srećica)
Neposredna veza do poruke: 19
19.3.2009 14:57:51   
meryb
...hej curke kupila sam pekač za kruh onaj moulinexov 5003,bio je na akciji u pevecu za 800kn, a inače je 1200kn.! pravim sad nekakav kruh javim vam kako je uspio! user posted image

(Odgovor članu meryb)
Neposredna veza do poruke: 20
19.3.2009 15:19:02   
lueman
imamo isto taj moulinexov. najbolji je. kruh je super. a možeš napraviti s raznim dodacimauser posted image tijesto za pizzu je super,nema boljeg

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu meryb)
Neposredna veza do poruke: 21
19.3.2009 20:37:53   
ZVRK
ja ga imam i meni je super
ne koristim ga često(iako ja mjesim kruh svaki dan ručno) iz razloga šta mi bude mala štruca za nahraniti sbe moje dečke za marendu a još i da ostane nama za ručak

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu meryb)
Neposredna veza do poruke: 22
20.3.2009 14:29:35   
meryb
...pekla ja prvi kruh u muliću i nije mi dobro ispao tredao se je malo duže peći( izabrala sam krivi program),pekla sam i drugi kruh koji je ispao super pečen,ljepe bojice kad ono ja ga presolila ,i tako je na red došao i treći kruh koji je ispao savršeno.....
user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 23
20.3.2009 14:31:17   
meryb
..curke jeste li možda radile mermeladu u pekaču! imate li kakvih receptića za kruhek ili mermeladicu...user posted image

(Odgovor članu meryb)
Neposredna veza do poruke: 24
23.3.2009 10:33:20   
meryb
....a daj curke dajte neki receptić

(Odgovor članu meryb)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!