zaba -> RE: svadba- zgode i nezgode (11.3.2009 22:45:29)
|
IZVORNA PORUKA: dominik moja cijela svadba je bila netgoda...vec sam negdje pisala al cu ponovit... - dva dana prije svadbe mm otvarao prsute i zavrsio u draskovicevoj na sivanju prsta desne ruke (svatko ko mu je cestitao dobio je j...pm) - ja sam bila u 9.mj trudnoce, do crkve smo isli u nasem cliu, mm vozio ja suvozac (jedva usla ), kisa je padala pa je aranzman bio u autu na "kokpitu" a muz alergican na pelud zaboravio popiti tablete, - dosli u crkvu i na vratima sa svecenikom pocinje razgovor, veli svecenik meni je ovo prvi puta, kaze mm i nama je, i da cemo krenuti a vice kuma nema ti roditelja, izgubili se putem kako je sve kasnilo nismo se stigli ni slikat jer su one bakice pocele ulazit na subotnju misu - dolazimo pred restoran he he prvo mi je sogor trebao donijeti balone sa helijem i donio ih je ali u jednom velikom cvoru pa su ostali kod vrata (a trebali ici na stolove) - prvi ples je kasnio jer je moja kuma "spasavala" tatu koji je dobio napad epilepsije - posto smo veceru imali u restoranu di muz radi, osoblje se napilo zajedno sa gazdom pa je bilo veselo, na svedski stol je netko i zviznuo - zbog nevremena nestalo struje 3 puta - vinski gulas koji je bio napravljen vrhunski (sa divljaci i tako..) nije izasao jer smo zaboravili na njega hvala ti hvala,nasmijala sam se da mi suze idu
|
|
|
|