|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Fra Zvjezdan Linić
12.3.2009 11:47:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Kika83

znači to je sve u zg?user posted image

u biti u Samoboru, u kući susreta Tabor, tamo mu je stacionar. Obično u rujnu ima seminar u Domu sportova u Zagrebu, ali to je to koliko ja znam...

Ali Taboru je divno! Tko može, neka ide!

(Odgovor članu Kika83)
  Neposredna veza do poruke: 26
12.3.2009 12:02:13   
Sagem
Bila sam u Samoboru na duhovnoj obnovi,pred 5 god.Trajalo je 4 dana.Tamo smo spavali i jeli. Mala dvorana, u nju stane oko 60 ljudi.Svi imate imena na bedževima.Za mene je to bilo jako ugodno iskustvo. Sve same pozitivne vibre. Puno molitva kroz pjesme i druženja, puno smijeha.Preporučam svakome. Nakon toga si sav onako..ne mogu da objasnim... vedriji, veseliji, pun nade. Jednostavno morate probati. I par puta sam bila u Rijeci u dvorani na Vežici. To je malo drugačije.Puno ljudi. Nije tako initmna atmosfera kao u Taboru. Ali u svakom slučaju... 

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27
12.3.2009 12:04:43   
Anoniman
Sagem u svakom slučaju je ljepše u Taboru, možeš i uhvatiti patera za razgovor... kad je puna dvorana, kad ima 10 000 ljudi onda je to nemoguće, ali bolje i bilo kakav seminar, svaki te osnaži!

(Odgovor članu Sagem)
  Neposredna veza do poruke: 28
12.3.2009 13:12:27   
Ninaa
ja sam bila par puta na različitim seminarima i svaki put smo spavali u Taboru i bilo je prekrasno. Za mene je to bilo jedno novo iskustvo, taman mi je to trebalo, nema tih riječi kojima se to može opisati, poslije sam se osjećala puno bolje i kad bi mogla otišla bi bar jednom godišnje. Uglavnom najbolje je biti tamo na spavanju, a dosta je gužba pa se treba dosta ranije prijaviti. Sad svatko to doživi na svoj način, puno se moli i pjeva, ljudi dožive obraćenja. Meni je bilo prekrasno, a sad svaki ima svoje mišljenje o tome isto kao i o vjeri i Bogu, to je osobna stvar svakog od nas.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29
12.3.2009 13:16:13   
ivanaa
ja vise volim suca,ovisi tko kome vise pase

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 30
12.3.2009 13:18:13   
Anoniman
martinče ks, pa ti ćeš još malo pa roditiuser posted image ...kako si?

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 31
12.3.2009 13:22:58   
Ninaa
Da još malo, uglavnom sam dobro, jedino su mi jako oteknute noge,noću lošije spavam jel stalno moram na wc, ali pomirila sam se da je to tako. Nestrpljiva sam i jedva čekam svoju malu curicu, dokt. mi rekao da je beba spremna za porod, malo sam se i otvorila i da mogu roditi odmah,a i za tri tjedna. Nadam se da će beba uskoro. Kak tvoj dečko, kod vas je sigurno lijepo vrijeme?

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32
   [Brisano sporočilo]
12.3.2009 13:33:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Kika83)
  Neposredna veza do poruke: 33
12.3.2009 13:38:41   
Anoniman
martina ks, poslala sam ti pp

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 34
12.3.2009 21:53:39   
tonkica
Nisam bila na nikakvim seminarima do sad, jedino što sam išla na hodočašće u Međugorje i Mariju Bistricu, al to nije ni slično seminarima čini mi se. Iako sam se i nakon tih hodočašća osježala puno bolje, pozitivnije, ne mogu to ni opisati riječima.
Moram priznati da sa Zvjezdana Linića nisam čula, a već me duže vrijeme fascinira Sudac. I rado bih išla na njegov seminar.

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 35
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 7:42:33   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tonkica)
  Neposredna veza do poruke: 36
13.3.2009 10:31:31   
tikica_69
Bas to sto si napisala user posted image
Jedan od jucerasnjih mestra je bio tamo, pa sam dobila i informacije iz prve ruke.
Hvala vam curke...razmisljam cak da ovaj zadnji vikend u ozujku odemo tamo, samo moram vidjeti kako radim.....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 37
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 11:08:39   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tikica_69)
  Neposredna veza do poruke: 38
2.5.2009 23:53:26   
Zvonki
Jako bi voljela prisustvovati barem jednom seminaru. Čula sam da je jako lijepo. Osobno sam slušala samo Sudca i jako sam oduševljena. I Ivančić ima super seminare!

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 39
3.5.2009 20:17:40   
tikica_69
Ja sam sigurna da cu skoro otici user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 40
20.5.2009 12:26:25   
ornela.nely
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Ja sam sigurna da cu skoro otici user posted image

fra Zvjezdan mi je dušu izliječio od silne boli i patnje zbog spontanih.u jednom postu sam napisla njegov mail,ponovit ću ga:zvjezdan.linic@ofm.hr

Fra Zvjezdan ima duhovnu obnovu od 17.05.u Trogiru pa kome je blizu toplo preporučam.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 41
10.6.2009 22:59:22   
Kika83
Danas sam prvi puta bila na duhovnoj obnovi fra Zvjezdana Linića, koja se održava u župi u Puli u koju ja inače idem od malena.
Danas je bio prvi dan i traje do subote. Moram reći da sam oduševljena njegovim govorom i molitvama. I definitivno čemo ja i mm čim nam se pruži prilika ići u Samoboruser posted image

(Odgovor članu ornela.nely)
Neposredna veza do poruke: 42
10.6.2009 23:04:38   
picky
nisam bila na njegovim obnovama ali na drugima jesam
to bi svakako trebali otici,mislim ko moze

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 43
10.6.2009 23:10:43   
Ninaa
Ja sam bila više puta kod njega na seminaru u Taboru i ja ga jedonstavno obožavam onaj njegov topli i smirujući glas pa mogla bi ga danima slušat. Ja sam se definitivno preporodila nakon Tabora, žao mi je sad već dugo nisam bila, ali definitivno kad malecka malo poraste nagovorit ću mm da idemo na seminar za bračne drugove, to vele da je super.

(Odgovor članu picky)
Neposredna veza do poruke: 44
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!