Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 14.3.2009 22:53:43
|
|
|
|
kitty
|
za parket isto kao i ti pronto a plocice ajaxom,super mi cisti i super mirise,preporucujem
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 15.3.2009 0:14:16
|
|
|
|
Lady3
|
imam neki i za laminat i za pločice,,nekad i ja stavim gel..ljepše miriši
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 15.3.2009 0:17:12
|
|
|
|
Candy
|
Pločice perem Ajaxom i super sam zadovoljna ...
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 15.3.2009 7:28:05
|
|
|
|
Puli
|
stavim alkoholni ocat i par kapi eteričnog ulja bora ili lavande za dezinfekciju parket bude blistav a prostor predivno miriši
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 15.3.2009 8:17:35
|
|
|
|
ivanaa
|
i ja pronto pa letimo po kuci kak se sklize.probat cu i ja sa gelom..
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 15.3.2009 9:14:32
|
|
|
|
mlada mama
|
za parkete koristim pronto gel za pranje,i pronto vosak za poliranje, dobro ste me sjetile zaboravila sam ga kupiti ,a za plocice koristim ajax, a ponekad u vodu stavim deterdjent od firme just to je univerzalno sredstvo s kojim mozes sve prati i robu i namjestaj i prozore i podove.....pa tako kada cistim,ako znam da nije nista onako prljavo nego samo prasnjavo stavim to i sve prebrisem,a kad je veliko čišćenje onda sve posebno
|
|
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 15.3.2009 9:15:47
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: Puli stavim alkoholni ocat i par kapi eteričnog ulja bora ili lavande za dezinfekciju parket bude blistav a prostor predivno miriši super ideja, nikada se sama nebi toga sjetila, vjerojatno bi me bilo strah da će ocat unistiti ili isušiti parket, baš ću probati
|
|
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 15.3.2009 9:32:32
|
|
|
|
mariola
|
Imam h2 il kako se već zove ćistač na paru, u njega ide samo obična voda al ja direktno na parket stavim pronto čisto zbog mirisa.
|
|
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 15.3.2009 9:38:14
|
|
|
|
Ruža
|
Za pločice u kupaoni i kuhinji domestos, a za laminat ajax ili neko sredstvo baš za laminati.
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 15.3.2009 9:42:52
|
|
|
|
ZVRK
|
većinom stavljam domestos za sve prostorije a ako želim promjenu onda je od mr.muscolo od naranće tekućina
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 15.3.2009 10:32:26
|
|
|
|
dikac
|
koristim ajax i za pločice i za parkete. nedavno sam kupila onaj svijetlo plave boje i odlično mi miriši.
|
|
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 15.3.2009 13:26:10
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: kitty za parket isto kao i ti pronto a plocice ajaxom,super mi cisti i super mirise,preporucujem Ja isto tako...
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 15.3.2009 14:58:26
|
|
|
|
tikica_69
|
Neko lijevo sredstvo za laminat jer mi je cijeli stan u laminatu.....i zadovoljna sam
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 16.3.2009 9:34:27
|
|
|
|
ejmama
|
Ja svuda imam pločice tako da koristim najviše Domestos, nekad samo ocat, nekad Ajax
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 16.3.2009 14:03:13
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: Candy Pločice perem Ajaxom i super sam zadovoljna ... isto tako. a laminat s tekućinom baš za laminat
|
|
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 16.3.2009 14:06:52
|
|
|
|
zaba
|
kod nas su drveni podovi,pa sam koristila pronto za drvo,a sad nekakav smach isto za drvo.Tam di su pločice koristim bijeli cif,ili dm-ov tekući.
|
|
RE: Šta stavljate u vodu za pranje poda? 22.4.2009 14:51:35
|
|
|
|
uspavana
|
ja sam pod stavim malo ajax-a jer lijepo miriši.. imamo laminat.. a imam i neku sredstvo za laminate, to stavim, ali ponekad..ajax ljepše miriši i duže ostane prostorija svježa.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!