Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: antibiotici u trudnoci??' 18.3.2009 11:35:23
|
|
|
|
ninolina
|
jesam a čuj ako meni nebu dobro nebu ni bebi
|
|
RE: antibiotici u trudnoci??' 18.3.2009 11:38:27
|
|
|
|
ivanaa
|
jesam i to 2 puta,eshericia coli u urinu,klavocin i ceporex
|
|
RE: antibiotici u trudnoci??' 18.3.2009 11:43:19
|
|
|
|
mala pcelica
|
jesam 2 puta,sumamed za upalu grla i trenutno almacin za ešerihiju.....isto sam osmi mjesec...
|
|
|
|
RE: antibiotici u trudnoci??' 18.3.2009 11:50:23
|
|
|
|
valeri
|
Ja sam pila novocef jer sam imala upalu mjehura,liječnica me umirila da te tablete nemaju utjecaja na bebe.Inače ja volim pročitati uputstva a na ovom piše da nije opasno za trudnoću,uostalom bolje lijećiti nego da se proširi,meni se jednostavna upala mjehura proširila na upalu maternice jer nisam htjela piti tablete.Mislim da je bolje slušati liječnicu ipak ona zna najbolje koji se lijekovi mogu ispisati trudnicama a da ne šteti bebi.
|
|
|
|
RE: antibiotici u trudnoci??' 18.3.2009 11:53:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Cijelu prvu trudnoću sad ih gutala i sve je prošlo ok, bolje se liječiti pa da i beba živi u zdravom okruženju.
|
|
|
|
RE: antibiotici u trudnoci??' 18.3.2009 11:54:20
|
|
|
|
m600
|
taj antibiotik ti ne bi trebao štetiti..moja ujna ga je pila sam samo 2 mjeseca trudnoće zbog urino infekcije..baš taj cefalinex...i rodila je normalnu ja sad čekam nalaze sa mikrobiologije pa ću i ja početi piti antibiotike isto zbog bakterija...ne brini
|
|
RE: antibiotici u trudnoci??' 18.3.2009 12:59:36
|
|
|
|
troubled
|
nemoj se brinuti...liječnik ti je sigurno prepisao antibiotik koji neće naštetiti bebiću... a što ti budeš bolje, bit će bolje i njemu/njoj
|
|
RE: antibiotici u trudnoci??' 18.3.2009 13:04:20
|
|
|
|
tikica_69
|
Jesam, Ceporex
|
|
RE: antibiotici u trudnoci??' 18.3.2009 13:06:00
|
|
|
|
troubled
|
i ja...prvi put ceporex...sad sumamed...i sve prošlo ok
|
|
RE: antibiotici u trudnoci??' 18.3.2009 13:06:53
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
pila sam na početku trudnoće, dok još nisam znala da sam trudna, pa me je doktorica slala farmakologu na pretrage, ali sve je ispalo ok. obzirom da tvoj lječnik zna da si trudna dao ti je antibiotik koji ne može negativno utjecati na tvoje dijete.
|
|
RE: antibiotici u trudnoci??' 18.3.2009 13:41:57
|
|
|
|
Lady3
|
jesam..i sve ok..
|
|
RE: antibiotici u trudnoci??' 18.3.2009 20:32:40
|
|
|
|
Ruža
|
Sve su ti cure već rekle. Ima onih koji su dozvoljeni u trudnoći. Sretno i brzo ozdravi!
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!